Ο νεοπαγανισμός χωρίς μάσκα (Γ’ μέρος)

Mια ακόμα ιστορική προσωπικότητα που πολεμούν οι νεοπαγανιστές είναι ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός. Διόλου τυχαίο. Ο Ιουστιανιανός τσάκισε τους Εβραίους μέσα στο βυζαντινό κράτος. Πιο συγκεκριμένα ο Έντουαρντ Φλάννερυ γράφει στο βιβλίο «Η αγωνία των Εβραίων»:

«Αφαιρώντας από τον Εβραϊσμό την ρητή νομιμότητα, ο Ιουστινιανός άνοιξε την πόρτα σε καταχρήσεις όπως αυτή που συνέβη στο Βόριον της Βόρειας Αφρικής το 535 όπου ο Ιουδαϊσμός ως θρησκεία κηρύχτηκε παράνομη, οι συναγωγές κλείστηκαν και οι Εβραίοι υποχρεώθηκαν να βαπτιστούν. Αν και εξαίρεση, αυτή η πράξη έκανε μια δυσοίωνη αρχή, και, με τον νέο Κώδικα ο Εβραίος βρισκόταν χωρίς καθόλου νομική υποστήριξη. Η απαγόρευση της Μισνά επιπρόσθετα προανάγγελε το κάψιμο του Ταλμούδ που άρχισε σε μεταγενέστερους χρόνους. Σε όλους σχεδόν τους τομείς της Εβραϊκής ζωής ο Κώδικας επέφερε περισσότερες δυσκολίες. Οι νόμοι για την δουλεία σκλήρυναν, ένας Εβραίος απαγορευόταν να έχει χριστιανό δούλο (CJ 1-3-54 ,1-10-2) , τα περιουσιακά δικαιώματα περιορίστηκαν (CJ 1-5-13 Novella 13) oι Εβραίοι αποκλείονταν από δημόσια λειτουργήματα και επίσης από την δικηγορία (CJ 1-5-12 του 527 μ.Χ.). Απαγορευόταν να είναι μάρτυρες εναντίον Χριστιανών (CJ 1-5-21). Η Συναγωγή δεν έπρεπε να γιορτάζει το Πάσχα πριν το χριστιανικό Πάσχα».
Όποιος πολέμησε τους Εβραίους είναι το κόκκινο πανί για τους νεοπαγανιστές. Αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Η ιστορική αναζήτηση αποκαλύπτει το πραγματικό τους κίνητρο!
Το ποιοι πραγματικά είναι όμως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι προπαγανδίζουν το γνωστό σύνθημα της Γαλλικής Επαναστάσεως Ελευθερία – Ισότητα – Αδελφότητα και υμνούν τους Ιακωβίνους τρομοκράτες και σφαγείς του γαλλικού λαού διότι δήθεν, όπως ισχυρίζονται, βασίστηκαν στο ελληνικό πνεύμα και πίστευαν στην δημοκρατία. Οι Ιακωβίνοι στην πραγματικότητα πολέμησαν τις αξίες του κράτους που ήταν χριστιανικές. Επιχείρησαν να αντικαταστήσουν τον χριστιανισμό με την Λογική. Γράφει ο Λεμπόν: «Ιδρύθηκε ένα νέο ημερολόγιο από το οποίο οι άγιοι είχαν εκδιωχθεί. Δημιούργησαν μία νέα θεότητα, την Λογική, της οποίας η λατρεία εωρτάζετο στην Παναγία των Παρισίων με ιεροτελεστίες πανομοιότυπες με αυτές της καθολικής λατρείας, επάνω μάλιστα στον βωμό αυτής που ανήκε στο παλαιό καθεστώς, της «Αγίας Παρθένου». Αυτή η λατρεία διήρκησε μέχρι την ημέρα που ο Ροβεσπιέρος την αντικατέστησε με μια προσωπική θρησκεία, της οποίας κατέστη ο μέγας Ιερεύς.» (Γαλλική Επανάσταση, εκδόσεις Ελεύθερη Σκέψις)
Ακόμα πιο γνωστό πλέον είναι ότι οι Ιακωβίνοι ήταν μασόνοι. Όχι μόνο βέβαια αυτό. Ας δούμε τι ομολογεί ο Εβραίος Μπερνάρ Λαζάρ και πάλισ το βιβλίο Αντιεβραϊσμός:
«Κάθε Εβραίος θα βρει όταν την ζητήσει την βοήθεια των ομοθρήσκων του με τον όρο να είναι αφοσιωμένος στην εβραϊκή κοινότητα, διότι αν φαίνεται εχθρικός προς αυτήν δεν θα βρή παρά την εχθρότητα. Ο Εβραίος ακόμη και όταν έχει εγκαταλείψει την συναγωγή, εξακολουθεί να είναι μέλος της εβραϊκής μασονίας».
«Ο Εβραίος είναι η ζωντανή μαρτυρία της εξαφανίσεως του κράτους που είχε στις βάσεις του θεολογικές αρχές και που οι χριστιανοί αντισημίτες ονειρεύονται να παλινορθώσουν».
«Όσο για τις πολιτικές αντιρρήσεις ότι οι Εβραίοι αποτελούσαν Κράτος μέσα στο Κράτος, ότι η παρουσία τους με την ιδιότητα των πολιτών δεν μπορούσε να είναι ανεκτή σε μια χριστιανική κοινωνία και ότι μάλιστα ήταν βλαπτική, ίσχυαν ως την μέρα που η Γαλλική Επανάσταση κατάφερε άμεσο πλήγμα στην έννοια του χριστιανικού κράτους. Η Συντακτική Συνέλευση υπάκουσε στο πνεύμα που την οδηγούσε από τις καταβολές της, όταν στις 27 Σεπτεμβρίου 1791 δήλωσε ότι οι Εβραίοι θα απολαμβάνουν στην Γαλλία τα δικαιώματα του ενεργού πολίτη. Οι Εβραίοι έμπαιναν στην κοινωνία».

Αυτά όλα επιβεβαιώνονται επίσης από τα Πρωτόκολλα των Σιωνιστών:
«Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις: «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα», λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους» (Πρωτόκολλο Πρώτο)

«Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί. Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας. Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν «μεγάλη». Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας. Προς το παρόν είμαστε άτρωτοι σαν διεθνής δύναμη, διότι, όταν μας επιτίθενται σε ένα κράτος, μας υπερασπίζονται στα άλλα. Η λέξη «ελευθερία» βάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε πάλη εναντίον κάθε εξουσίας, εναντίον κάθε δύναμης και αυτής ακόμη της δύναμης του Θεού και της Φύσης». (Τρίτο Πρωτόκολλο)