Ο Άδωνις δεν ζήτησε συγνώμη, ομολόγησε !

Μην πυροβολείτε τον Άδωνι ! Μέσα από τις ευχαριστίες του και τις συγνώμες του προς τους Εβραίους ξεπήδησε μια ομολογία, μια παραδοχή: ότι όσα βιώνουμε, ότι ο κόσμος, ο πολιτισμός που ζούμε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι καθαρά δημιούργημά των Εβραίων.

Το γνωρίζαμε σαφώς, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, δεν ήταν άγνωστο. Απλά ο πολιτικάντης που κάποτε φώναζε «θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη», – ένα σύνθημα εμπνευσμένο από την φράση του Γκαίμπελς – το επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά. Τι είπε εκτός από την συγνώμη ο Άδωνις; Ιδού:

«Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας. Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών».

Με άλλα λόγια: Με την ιστορία του ολοκαυτώματος χτίστηκε ο μεταπολεμικός κόσμος, ο κόσμος των νικητών, η καταστροφή των εθνών. Τα πρωτόκολλα έλεγαν πολύ πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο:

«Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι έχουμε ρίξει στο λαό τις λέξεις: «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα», λέξεις που επαναλαμβάνονται ύστερα από ανόητους παπαγάλους, οι οποίοι προσελκύονται από παντού μ’ αυτό το δόλωμα και δεν χρησιμοποιούνται για τίποτε άλλο παρά για να καταστρέψουν την ευημερία του κόσμου, την αληθινή ατομική ελευθερία. Άνθρωποι που θεωρούσαν τους εαυτούς τους ευτυχισμένους δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν ωστά τη συγκεκριμένη έννοια αυτών των λέξεων, δεν είδαν ότι οι λέξεις αυτές είχαν αντιφάσεις μεταξύ τους, δεν κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει ισότητα στη φύση, ότι δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία, ότι η ίδια η φύση δημιούργησε την ανισότητα των πνευμάτων, των χαρακτήρων και διανοιών, τα οποία είναι τόσο ισχυρά υποταγμένα στους νόμους της […] Στον κόσμο όμως οι λέξεις »Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα» έφεραν στις τάξεις μας, με τη μεσολάβηση των αφοσιωμένων πρακτόρων μας, ολόκληρες λεγεώνες ανθρώπων οι οποίοι με ενθουσιασμό ύψωναν τις σημαίες μας. Και όμως οι λέξεις αυτές υπονόμευαν την ευημερία όλων αυτών που δεν ήταν Ιουδαίοι, καταστρέφοντας στο σύνολό τους τα θεμέλια των κρατών τους». Πρωτόκολλο Πρώτο

«Θα εμφανιστούμε σαν απελευθερωτές του εργάτη, όταν θα του προτείνουμε να μπει στις τάξεις των σοσιαλιστών, των κομμουνιστών, των αναρχικών, τους οποίους υποστηρίζουμε πάντοτε υπό το πρόσχημα της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του κοινωνικού μας μασωνισμού» Πρωτόκολλο Τρίτο

Ανέκαθεν μνημονιακός ο Γεωργιάδης, οφείλουμε να του αφιερώσουμε το Όγδοο Πρωτόκολλο:

«Θα πλαισιώσουμε την κυβέρνησή μας από έναν ολόκληρο κόσμο οικονομολόγων. Ιδού γιατί οι οικονομικές επιστήμες είναι οι σπουδαιότερες για τη διαπαιδαγώγηση των Ιουδαίων. Θα περιστοιχιζόμαστε από πλήθος τραπεζιτών, βιομηχάνων, κεφαλαιούχων και προπαντός εκατομμυριούχων, γιατί τα πάντα θα αποφασίζονται διά των αριθμών».

Αυτά λένε τα πρωτόκολλα των σιωνιστών και αυτά είναι πολύ πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένας μεγάλος εθνικιστής, ο Ίων Δραγούμης, έβλεπε ήδη από το 1909 που πήγαινε η Ευρώπη με τις ιδέες των Εβραίων και έγραψε στο βιβλίο »Σαμοθράκη»:

«Οι Εβραίοι, οι τωρινοί και όχι οι αρχαίοι, με τα σαχλά ιδανικά τους και χωρίς όπλα φονικά, παν να καταχτήσουν την Ευρώπη. Και όμως δεν ξιππάζομαι. Τα ιδανικά τους – ο αντιστρατιωτισμός, ο σοσιαλισμός, η ισότητα, η δικαιοσύνη, η συμπονιά για κάθε αδυναμία ή αρρώστια, το ισοπέδωμα των ανθρώπων με τον αποκεφαλισμό των δυνατών – ιδανικά ανθρώπων απολέμων, δεν μπορούσαν να μην επικρατήσουν τώρα στην Ευρώπη αφού είναι σαχλά. Ένα προτέρημα όμως έχουν οι Εβραίοι που δεν το έχουν οι Ρωμιοί: Δε στηρίζονται στη φήμη για τις ιδέες των πατέρων τους για να συγκινήσουν τον κόσμο, παρά με τωρινά δημιουργήματά τους, όσο σαχλά και να είναι επιβάλλονται».

Στα Φύλλα Ημερολογίου Δ’ έγραψε επίσης: «Μα και οι Εβραίοι έχουν το αίσθημα της ανάγκης να ορίζουν άλλους και το καταφέρνουν με τα πλούτια τους. Έχουν υποχείρια σχεδόν όλη την Ευρώπη με το χρήμα».

Σε ευχαριστούμε Άδωνι, επικύρωσες κι εσύ για πολλοστή φορά το δίκαιο και την αλήθεια των εθνικιστών !

Αλέξανδρος Καρράς