Νέες προκλήσεις των Τούρκων στην Ευρώπη

Τον τελευταίο καιρό η Τουρκία επιδίδεται σε μια υποτιθέμενη επίδειξη δύναμης στην Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη μέσω λεονταρισμών και ψευτοπαλικαριάς. Στο Ελληνικό κομμάτι οι Τούρκοι μονίμως κάνουν παραβιάσεις είτε από αέρος είτε από θαλάσσης και δηλώνουν ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι δικά τους, ότι θα κατεβάσουν σημαίες και θα τις στείλουν στην κυβέρνηση και άλλα παρόμοια που μέχρι στιγμής δείχνουν μια σύγχυση στο εσωτερικό της Τουρκίας εν όψη του δημοψηφίσματος. Δυστυχώς οι λεονταρισμοί των Τούρκων δεν έμειναν μόνο στην Ελλάδα αλλα επεκτάθηκαν και στην υπόλοιπη Ευρώπη ανοίγοντας και άλλα «εχθρικά» μέτωπα εναντίον τους. Πρόσφατα λοιπόν είχαμε επεισόδια στην Ολλανδία με Τούρκους διαδηλωτές που θέλανε να διαδηλώσουν ενάντια στην κυβέρνηση της Ολλανδίας που δεν επέτρεψε την είσοδο στην χώρα στον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας Mevlut Cavusoglu. Αυτή η πράξη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από την Τουρκική κυβέρνηση που πραγματοποίησε δηλώσεις περί φασιστικής κυβέρνησης και λοιπές ασυναρτησίες.

Τα προβλήματα όμως για την Ολλανδία δεν σταματάνε εκεί καθώς στις εκλογές που γίνανε πριν λίγες μέρες, το Τουρκο – Ολλανδικό κόμμα Denk με ιδρυτικά στελέχη τον Tunahan Kuzu και Selçuk Öztürk κέρδισε 3 έδρες στο κοινοβούλιο και μάζεψε ούτε λίγο ούτε πολύ 200.000 ψήφους που όπως δηλώνουν τα στελέχη του κόμματος, οι ψήφοι ήταν από ανθρώπους που είναι ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία. Το συγκεκριμένο κόμμα έχει κατηγορηθεί συχνά ότι είναι το στόμα του Ερντογάν. Σε δήλωση του ο Kuzu λέει πως: «Αυτή είναι η αρχή σε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας. Η Ολλανδία μας ψήφισε».

thumbs_b_c_30d42c0019013b7323d284a77d68e7d1

Οι Τούρκοι δικηγόροι και ιδρυτές του κόμματος Denk-Selcuk Ozturk και Tunahan Kuz.

Το κερασάκι σε όλη αυτή τη παράνοια που κυριαρχεί στην Ευρώπη τις τελευταίες μέρες έρχεται από τις δηλώσεις Ερντογάν που καλεί τους Τούρκους που ζουν σε όλη την Ευρώπη να κάνουν τουλάχιστον 5 παιδιά για να ξεπεράσουν σε γεννήσεις τους Ευρωπαίους και κατά συνέπεια να κατακτήσουν την ήπειρο μετά από χρόνια, που όπως λέει «θα είναι το μέλλον της Ευρώπης.»

Υπάρχουν τουλάχιστον 7.8 εκατομμύρια Τούρκοι στην Ευρώπη και οι περισσότεροι πλέον συγκαταλέγονται στους Ευρωπαίους πολίτες οπότε πλέον δεν τους μετράει σαν Τούρκους το σάπιο σύστημα. Τα σχόλια του Ερντογάν έγιναν σαν ανταπόκριση στις κινήσεις της Γερμανίας και της Ολλανδίας που απαγόρευσαν τις συνεδριάσεις των εκλογών που θα γίνουν στην Τουρκία. Η κυβέρνηση της Ολλανδίας απαγόρευσε την είσοδο στον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας και όταν το πλήθος αγρίεψε και άρχισε να κάνει διαδηλώσεις χρησιμοποιήθηκαν κανόνια νερού και οι δυνάμεις της αστυνομίας. Πριν λίγες μέρες ο Ερντογάν παρότρυνε τους Τούρκους να «πάνε να ζήσουν σε καλύτερες γειτονιές, να οδηγήσουν τα καλύτερα αυτοκίνητα, να ζήσουν στα καλύτερα σπίτια, να κάνουν όχι τρία αλλά πέντε παιδιά. Γιατί εσείς είστε το μέλλον στην Ευρώπη. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στην αδικία που σας επιβάλλεται».  Στη συνέχεια ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Suleyman Soylu δήλωσε πως η Ευρώπη «παίζει παιχνίδια» για να αποτρέψει την Τουρκία να γίνει ισχυρή και πως θα μπορούσαν να στέλνουν 15.000 μετανάστες το μήνα και συνεχίζει λέγοντας: «Σας ρωτάμε, έχετε το θάρρος; Αν θέλετε μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο σε 15.000 μετανάστες κάθε μήνα και να σας τινάξουμε τα μυαλά» σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet. Ο Υπουργός Εξωτερικών Mevlut Cavusoglu προειδοποίησε την Ευρώπη ότι οδεύει προς ιερό πόλεμο, με τους Ολλανδούς πολιτικούς να οδηγούν την ήπειρο προς το γκρεμό. «Δεν υπάρχει καμιά διαφορά στη νοοτροπία του Geert Wilders και των σοσιαλδημοκρατών στην Ολλανδία. Όλοι έχουν την ίδια νοοτροπία και αυτή η νοοτροπία οδηγεί την Ευρώπη στο χείλος του γκρεμού. Σύντομα ιεροί πόλεμοι θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη.»

Το σίγουρο είναι πως οι απειλές των Τούρκων κάποια στιγμή θα βρουν αντίκρισμα αν σκεφτεί κανείς πως προωθείται μια μαζική εξόντωση των Ευρωπαίων από αλλόφυλλους, σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα και άλλα πολλά τα οποία αποσκοπούν στην μείωση του πληθυσμού της Ευρώπης και τέλος τον αφανισμό της.

Π.Κ.

Demonstrators-face-Dutch-riot-police-outside-the-Turkish-consulate-in-RotterdamRiot-police-clash-with-demonstrators-in-the-streets-near-the-Turkish-consulate-in-Rotterdam (1)Riot-police-clash-with-demonstrators-in-the-streets-near-the-Turkish-consulate-in-Rotterdam

Εικόνες από τα επεισόδια στο Ρότερνταμ.