Υπογεννητικότητα και φυλετική επιμειξία στην Ευρώπη

04c01275334386b0012d8ed857140cc99df5b8af09be36c547f1a73494edfd2d
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια σταδιακή μείωση των γεννήσεων στην χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες όπως η ανεργία, οι χαμηλοί μισθοί, η ομοφυλοφιλία, ο φεμινισμός και πολλά ακόμα τα οποία ρίχνουν δραστικά το ποσοστό των γεννήσεων και κατά συνέπεια μια χώρα να οδηγείται αργά και σταθερά προς τον βιολογικό θάνατο. Στην Ιταλία για παράδειγμα ο αριθμός γεννήσεων έχει τεράστια πτώση με πρωτοφανή νούμερα. Μόνο το 2016 γεννήθηκαν 474.000 παιδιά, κάτι το οποίο έχει κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου στο Υπουργείο Υγείας της χώρας. Φόβοι για υπογονιμότητα προέτρεψαν το κράτος να κάνει μια καμπάνια για την γονιμότητα αλλά ματαιώθηκε εξαιτίας αρνητικής κριτικής που δέχθηκε από τα γνωστά σε όλους μας φεμινιστικά κινήματα τα οποία θεώρησαν πως η καμπάνια είναι προσβλητική.
Σύμφωνα με την Istat, η μέση Ιταλίδα γυναίκα έχει 1.34 παιδιά, κατώτερος αριθμός από πέρυσι αλλά ανώτερος (ακόμα) από μη Ιταλούς. Συνολικά η Istat εκτιμά ότι ο πληθυσμός είναι 60.579.000 αλλά οι κάτοικοι γερνάνε. Αυτό σημαίνει ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι 44.9 χρόνια, ανώτερο από το 2015 κατά 0.2 χρόνια. Άνθρωποι άνω των 65 αριθμούν το 22,3% του πληθυσμού και άνω των 90 το 1.2% του συνόλου. Και παρόλο που το προσδόκιμο ζωής έχει αυξηθεί στα 80.6 χρόνια για άνδρες και 85.1 για γυναίκες, οι θάνατοι και οι γεννήσεις λένε όλη την αλήθεια: Η συνολική μείωση του πληθυσμού εκτιμάται στις 86.000 με τα κύματα λαθρομετανάστευσης να αντισταθμίζουν τους γερασμένους Ιταλούς. Μόνο το 2016 σημειώθηκε αύξηση των ανθρώπων που εισχώρησαν στη χώρα κατά 135.000.
Tέλος θα εξετάσουμε την Γαλλία. Σχεδόν 4 στους 10 γάμους όπως αποκαλούνται «μεικτοί γάμοι»» ανάμεσα δηλαδή σε Γάλλο πολίτη και σε αλλοδαπούς, που έλαβαν χώρα το 2015, περιελάμβαναν βορειο – Αφρικανό σύζυγο σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικών και Οικονομικών Ερευνών. Δεκατέσσερα τοις εκατό από τους 236.000 γάμους που πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία το 2015 ήτανε μεικτοί, ποσοστό που αυξάνεται στο 27% αν συμπεριληφθούν και οι γάμοι αλλοδαπών που μεταγράφηκαν στην Γαλλική κοινότητα. Το σημαντικό είναι ότι όπως αναφέρει η εταιρεία στατιστικών, παρόλο που ο αριθμός των γάμων μειώνεται συνεχόμενα από το 1970, οι μεικτοί γάμοι είναι σε ανοδική πορεία από το 1950! Από τους 33.800 μεικτούς γάμους που έγιναν στη Γαλλία το 2015, 37% ήτανε με πολίτες του Μαγκρέμπ με καταγωγή από το Μαρόκο, Αλγερία και Τυνησία ενώ στους υπηκόους των Αφρικανικών χωρών νότια της Σαχάρας αποτελούν ένα επιπλέον 14% του συνόλου. Τα ίδια προβλήματα ισχύουν και για την υπόλοιπη Ευρώπη βέβαια.
Η ουσία και ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι γιατί χτυπάμε το καμπανάκι του κινδύνου για τη χώρα μας.Όπως έχει αναφερθεί σε άλλο άρθρο και η Ελλάδα αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα στο τομέα της υπογεννητικότητας και θέλουμε να ελπίζουμε πως δεν θα έχουμε και το μέλλον της Γαλλίας με μεικτούς γάμους. Ένα είναι σίγουρο. Ότι οι ορδές μεταναστών που εισχωρούν στην Ευρώπη προορίζονται να είναι η ταφόπλακα μας. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε και τις δηλώσεις Ερντογάν που παρότρυνε τους Τούρκους που ζουν στην Ευρώπη να κάνουν πολλά παιδιά για να ξεπεράσουν τους Ευρωπαίους στις γεννήσεις.
Η διατήρηση της καθαρότητας του αίματος μας είναι αναγκαία. Επιβάλλεται να προστατεύσουμε την φυλή μας από την νοθεία του αίματος αφού βγάλουμε το πέπλο της προπαγάνδας του αντιρατσισμού και δούμε ξεκάθαρα το δέκατο πρωτόκολλο των Σιωνιστών:
«Από τότε που έχουμε εισαγάγει στον οργανισμό του Κράτους το δηλητήριο της φιλελευθερίας, όλη η πολιτική του σύσταση έχει μεταβληθεί! Τα Κράτη πάσχουν από θανάσιμη ασθένεια: την αποσύνθεση του αίματος. Δε μένει πια παρά να περιμένουμε το τέλος της αγωνίας τους».
Π. Κ.