Επίδειξη δύναμης στα Εξάρχεια – Εφοδίασαν τους συμμάχους τους

30 Μαρτίου 2017. Εξάρχεια. Μεσημέρι. 26 οχήματα πραγματοποιούν παρέλαση με μαυροκόκκινες σημαίες. Δεν είναι όλοι προδότες του ελληνικού έθνους. Δεν είναι μόνο γενίτσαροι κατά της Ελλάδος. Ανάμεσά τους βρίσκονται αναρχοκομμουνιστές κι από άλλες χώρες της Ευρώπης. Η ελληνική κοινωνία υπνωτισμένη, αιχμάλωτη και παραδομένη στην μαρξιστική κυβέρνηση. Η Ελλάς στο μέσον ποικίλων εχθρών: Μαρξιστική κυβέρνηση, διεθνές κεφάλαιο, τοκογλύφοι, λαθρομετανάστες και απέναντι οι Τούρκοι. Μόλις δύο μέρες πέρασαν από την επίσημη παράδοση του «μουσείου» Μπελογιάννη. Του κομμουνιστοσυμμορίτη σφαγέα του ελληνικού λαού. Καμία αντίδραση και πάλι από τον λαό. Λήθη. Κι ήταν από την πρώτη μέρα που ο κομμουνιστής Τσίπρας άφηνε λουλούδια στην Καισαριανή. Ένα χρόνο αργότερα παρέδιδε το σκοπευτήριο στο Δήμο Καισαριανής. Έπειτα επισκέφτηκε την Κούβα στην κηδεία του Κάστρο. Και πάλι καμία αντίδραση από τον ελληνικό λαό. Τα κόκκινα κτήνη απλώνουν επίσημα τις ρίζες τους μέσα στο κράτος. Δημιουργούν το δικό τους κράτος. Αυτό που επιθυμούσαν να δημιουργήσουν 71 χρόνια πριν. Έπνιξαν στο αίμα τον ελληνικό λαό. Του έκλεψαν τα παιδιά του. Τον έσφαξαν. Ηττήθηκαν στο πεδίο της μάχης. Όμως δεν σταμάτησαν. Με τις ευλογίες της Δεξιάς και του Καραμανλή, το 1974 νομιμοποιούνται ξανά. Επίσης τους επέτρεψε ξανά την κυκλοφορία μαρξιστικών βιβλίων. Η περίοδος 1944 – 1949 ορίστηκε ως εμφύλιος κι ο όρος συμμοριτοπόλεμος καταργήθηκε. Ο όρος συμμορίτες αντικαταστάθηκε με τον όρο «Δημοκρατικός Στρατός». Μην πει κανείς ότι αυτοί στο βίντεο είναι αναρχικοί κι όχι κομμουνιστές. Γιατί είναι ο Λένιν που ομολογεί στο «Επανάσταση και Κράτος»: «∆εν διαφωνούµε καθόλου µε τους αναρχικούς όταν η κατάργηση του Κράτους είναι τελικός σκοπός».
Σήμερα η κυβέρνηση των συριζαίων μιλά ακόμα για προάσπιση της δημοκρατίας. Την ίδια ώρα που η βία οργιάζει στους δρόμους της πρωτεύουσας. Μιλούν για δημοκρατία την ώρα που τα αναρχοκομμουνιστικά συνθήματα μιλούν για κρεμάλες, Μελιγαλά και κονσερβοκούτια. Μιλούν για δημοκρατία ενώ εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό και δίνουν προστασία και δικαιώματα συνεχώς στους αλλόφυλους εισβολείς. Αυτό είναι απόλυτα λογικό για τους κομμουνιστές. Εξάλλου το μανιφέστο του ISIS γράφει ότι: «Θα συνεργαστούμε με τους αριστερούς στην Ευρώπη για να διαλύσουμε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό».

1

Και τότε για Δημοκρατία μιλούσαν, την ίδια ώρα που έσφαζαν όποιον δεν δεχόταν να τους ακολουθήσει! Στο καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνονται οι καταβολές του οι οποίες ανιχνεύονται «στη βάση της μαρξικής σκέψης και των αρχών του 20ού από την Εθνική Αντίσταση, το ΕΑΜ και την ΕΔΑ, …». (Βλέπε εδώ στο προοίμιο)

Όπως θα ακούσετε στο βίντεο, η αναρχοκομμουνιστική επίδειξη δύναμης έγινε ως γιορτή για την μεταφορά τροφίμων και εφοδίων προς λαθρομετανάστες τους οποίους στεγάζουν οι αναρχοκομμουνιστές στις καταλήψεις τους. Τα Εξάρχεια αποτελούν κράτος εν κράτει. Όταν έχεις πολλούς εχθρούς επιλέγεις ποιος έχει προτεραιότητα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ μπορούν να περιμένουν. Ο εχθρός εντός των πυλών πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Η ήττα είναι απαγορευμένη. Οι Έλληνες εθνικιστές ή εθνικοσοσιαλιστές πρέπει να πάψουν να ασχολούνται με τον χώρο. Ο στόχος των εθνικιστών είναι Κράτος Εθνικόν. Εθνικόν και κοινωνικόν. Αν οι αναρχοκομμουνιστές αυτή την φορά νικήσουν, το Έθνος θα χαθεί. Ότι δεν έπαθε η Ελλάς επί Τουρκοκρατίας θα το υποστεί με αυτό το μείγμα αναρχοκομμουνιστών, αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.

Ελλάς ξύπνα! Έλληνες γρηγορείτε! Όταν νικήσετε τον φόβο, όταν αφυπνιστείτε, ο εχθρός δεν θα είναι πλέον τόσο ισχυρός όσο δείχνει. Φαίνονται ισχυροί διότι δεν νιώθουν την δύναμή μας. Η Ελλάς θα νικήσει όμως και πάλι. Στην κρίσιμη στιγμή θα χαθούν μόνο οι δειλοί και οι φιλειρηνιστές. Για αυτούς μην σας ενδιαφέρει. Όποιος θέλει να ζήσει ας πολεμήσει. Ο Θεός δεν θα είναι μαζί μας αν δείξουμε ότι είμαστε λαός δειλός. Η Ελλάς πάνω απ’ όλους!

Αίας Δάλιος

DSC06262

epeis_15_7_(3)

«Η σημαία είναι η ιδία η πατρίς μας. Όπως όταν εις την εκκλησίαν μεταλαβαίνετε το Σώμα και το Αίμα του Χριστού διά του άρτου και του οίνου, έτσι και με το πανί αυτό κρατείτε εις τα χέρια σας την πατρίδα ολόκληρη, την Ελλάδα ολόκληρη».  Ιωάννης Μεταξάς