Ο Τραμπ ξεχνά τα «παιδιά του Θεού» που βίωσαν τον αμερικανικό τρόμο

Bundesarchiv_Bild_101I-567-1503C-15,_Gran_Sasso,_Mussolini_vor_Hotel

Η Αμερική ξαναχτύπησε την Ανατολή. Αυτή την φορά σειρά είχε η Συρία. Ο Ντόναλντ Τραμπ πριν δύο μέρες δήλωσε: «Θα καταστρέψουμε το ISIS και θα προστατέψουμε την ανθρωπότητα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή». Και χθες χτύπησε την Συρία του Άσσαντ. Του δικτάτορα όπως δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Το Ισραήλ και η Ευρωπαϊκή Ένωση αμέσως στήριξαν τον Τραμπ. Και όλοι ξέρουμε και θυμόμαστε πως ενεργούν οι ΗΠΑ όπου δεν υπάρχει δημοκρατία! Θυμόμαστε την Μελίνα Μερκούρη που δημόσια ζητούσε την επέμβαση των Αμερικανών για να ρίξουν την 21η Απριλίου. Θυμόμαστε την Βαγδάτη. Μα περισσότερο απ’ όλα δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα των Αμερικανών με τους συμμάχους τους από την Αγγλία. Στις 11 Ιανουαρίου του 1944 βομβάρδισαν για τρεις ώρες τον άμαχο πληθυσμό του Πειραιά που κόστισε στους Έλληνες 5000 νεκρούς. (Γιατί οι Έλληνες το ξεχνούν αυτό;) Στις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου του 1945 με βόμβες φωσφόρου βομβάρδισαν τον άμαχο πληθυσμό της Δρέσδης. Οι άνθρωποι έγιναν στάχτη. Απολογισμός νεκρών: 135.000! Οι ΗΠΑ ήταν αυτοί που έριξαν την ατομική βόμβα στην Ιαπωνία. Στις 6 και 9 Αυγούστου του 1945 βομβάρδισαν την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. 180.000 νεκροί συνολικά. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έγκλημα της ανθρωπότητας. Κανείς όμως δεν κλαίει για τους Ιάπωνες. Δεν περισσεύουν δάκρυα για κανέναν άλλο λαό του πλανήτη. Κάθε χρόνο πρέπει να μνημονεύουμε και να θρηνούμε για τον διωγμό που υπέστησαν οι Εβραίοι από την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία του Αδόλφου Χίτλερ. Και σου λένε οι δημοκράτες ότι απρόκλητα είχαν χτυπήσει οι Ιάπωνες το Περλ Χάρμπορ. Σαφώς. Αλλά το Περλ Χάρμπορ ήταν μια ναυτική βάση και όχι πόλη με άμαχο πληθυσμό! Και τι ειρωνεία! Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε απορρίψει την χρήση της ατομικής βόμβας! Αυτός που χρεώθηκε ολόκληρο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έπραξε το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητος. Το έπραξε όμως η Αμερική, η νικήτρια και για αυτό δεν δικάστηκε ποτέ. Μόνο οι ηττημένοι δικάζονται και εκτελούνται. Και είχε το θράσος ο Τραμπ να δηλώσει στο διάγγελμά του: «Χρησιμοποιήθηκε ένας θανατηφόρος νευροπαραλητικός παράγοντας κι ο Άσαντ αφαίρεσε τη ζωή αβοήθητων ανδρών, γυναικών και παιδιών. Ήταν ένας αργός και βασανιστικός θάνατος για πολλούς ανθρώπους. Ακόμη κι όμορφα βρέφη δολοφονήθηκαν αποτρόπαια, από αυτή τη βαρβαρική επίθεση. Κανένα παιδί του Θεού δεν πρέπει να βιώσει ποτέ αυτόν τον τρόμο». 

Δεν μας είπε όμως ο Τραμπ τίποτα για τα παιδιά της Παλαιστίνης που τα βομβαρδίζουν και τα εξολοθρεύουν οι Ισραηλινοί. Ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι ο σύμμαχος των ΗΠΑ είναι η μόνη δημοκρατία στην Μέση Ανατολή. Συνεπώς οι δημοκρατικές βόμβες είναι αποδεκτές. Αλλά δεν μας είπε τίποτα και για τα παιδάκια του Ιράκ που τα βομβάρδισε η χώρα του.

21

37

101

Το αποτέλεσμα των πολέμων στην Ανατολή που προωθούνται από ΗΠΑ και Ισραήλ είναι τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων που έρχονται ως «μετανάστες» ή «πρόσφυγες» στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας. Και μετά μας κουνούν το δάχτυλο όταν διαμαρτυρόμαστε διότι έχουμε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και μας αποκαλούν ξενοφοβικούς, ρατσιστές και ισλαμοφοβικούς. Κι είναι φοβερό ότι  στην ιστορία του μεταπολεμικού κόσμου η Αμερική έχει εξαπολύσει τόσους πολέμους για να φέρει την «δημοκρατία», την «ειρήνη», την «αλληλεγγύη», την «δικαιοσύνη». Κι όλα αυτά σε εδάφη που ούτε την απειλούν αλλά ούτε και έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει. Τελικά μήπως είχε δίκιο ο Χίτλερ όταν έλεγε «η Ευρώπη στους Ευρωπαίους και η Αμερική στους Αμερικανούς»; Το κλείσιμο του διαγγέλματος του Τραμπ είναι εξοργιστικό: «Ελπίζουμε ότι όσο η Αμερική ενεργεί για το δίκαιο, τόσο η ειρήνη και η αρμονία θα επικρατήσουν τελικά, στο τέλος».

Η πραγματικότητα είναι ότι η Αμερική ενεργεί για τον καπιταλισμό, την τοκογλυφία, τα κοιτάσματα πετρελαίου και για να τρομοκρατεί τα έθνη του κόσμου που επιθυμούν να ζήσουν ελεύθερα, με τους ηγέτες και το καθεστώς που επιθυμούν. Πολλά παιδιά του Θεού βίωσαν τον αμερικανικό τρόμο στην ιστορία του αιώνα που πέρασε και που διανύουμε. Και ήταν παιδιά από όλες τις φυλές, από όλους τους λαούς και από όλες τις θρησκείες. Αυτό μαρτυρά ξεκάθαρα ένα ρατσιστικό μίσος κατά της ανθρωπότητας και είναι απόλυτα φυσιολογικό διότι την Αμερική την καθοδηγεί και την ελέγχει ο διεθνής εβραϊσμός. Εξάλλου ένα σόι είναι πια με τους Εβραίους ο Τραμπ. Πάντρεψε τις κόρες του με Εβραίους και απέκτησε Εβραίους συμπεθέρους. Η Ιστορία αποδεικνύει τα ψέμματα: οι φασίστες και οι εθνικοσοσιαλιστές του Μεσοπολέμου και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δεν έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα όμοιο με των Αμερικανών. Κι εδώ πρέπει να αναφέρουμε τα λόγια του Βρετανού φασίστα Όσβαλντ Μόσλεϋ: «Αντίθετα μόνο ο Φασισμός μπορεί να διατηρήσει την ειρήνη, γιατί η πολιτική του απομονώνει τις αιτίες ενός πολέμου. Η κύρια αιτία του πολέμου είναι η πάλη για νέες αγορές και η απληστία του διεθνούς εβραϊκού κεφαλαίου. Ο σκοπός της Φασιστικής Κυβέρνησης θα επιτύχει, εάν η ιδεολογία μας πείσει ότι ο διεθνισμός κι όχι ο Εθνικισμός σημαίνουν πόλεμο. Εξαλείψτε τα αίτια του πολέμου και η ειρήνη θα εξασφαλισθεί πραγματικά».

God bless Europe!

Αλέξανδρος Καρράς