Βασίλειος Π. Δοργανάς: «Οι νέοι συναγωνιστές έχουν πολλά να κερδίσουν από την ανάγνωση του «Εθνικού Κράτους»

Screenshot_5

Αποτελεί τιμή για την ιστοσελίδα μας το μήνυμα στήριξης του κυρίου Δοργανά. Μπορείτε να ακούτε κάθε Κυριακή στις 21:00 στο ραδιόφωνο του «Ελευθέρου Κόσμου» την εκπομπή του κυρίου Δοργανά, «Τρίτη Θέση». Με την σειρά μας υποστηρίζουμε κι εμείς ότι οι νέοι συναγωνιστές έχουν πολλά να κερδίσουν από την ακρόαση των εκπομπών του κυρίου Δοργανά. 

Το μήνυμα του Βασίλειου Π. Δοργανά προς την ιστοσελίδα μας:

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Ανακάλυψα προσφάτως την ιστοσελίδα σας και εξετίμησα ιδιαιτέρως το ιδεολογικό σας στίγμα καθώς και την αισθητική σας. Θεωρώ την προσπάθειά σας ελπιδοφόρα για τη μετάδοση αξιών και την άνοδο του επιπέδου του ελληνικού εθνικιστικού και ταυτοτικού κινήματος.

Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζετε την ιστορία και τις παρακαταθήκες των εθνικιστικών κινημάτων και των Φασισμών, καθώς και ο ισορροπημένος τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε όλες τις πτυχές και διαδοχικές μορφές της ελληνικής και ευρωπαϊκής ταυτότητας στη μακρά της πορεία και συνέχεια.

Οι νέοι συναγωνιστές έχουν πολλά να κερδίσουν από την ανάγνωση του «Εθνικού Κράτους» το οποίο επιδεικνύει την πρέπουσα αφοσίωση στο Ιδανικό και τηρεί στάση αξιοπρεπούς αυτοσυγκράτησης ακόμα κι όταν αναγκάζεται να απαντήσει σε κακόβουλες και ανακριβείς παρατηρήσεις.

Πιστεύω πραγματικά ότι ένα τέτοιο εγχείρημα έλλειπε μέχρι τώρα από τον ελληνικό ταυτοτικό χώρο, σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε στην ίδια κατεύθυνση και καταθέτω ως ελάχιστη συμβολή τη μετάφραση ενός ιστορικού λόγου του Oswald Mosley που πιστεύω θα σας φανεί ενδιαφέρων.

Με εθνικιστικούς χαιρετισμούς

Βασίλειος Π. Δοργανάς

Διαβάστε τον ιστορικό λόγο του Oswald Mosley εδώ