Μήνυμα της Κοινότητας Propatria προς την ιστοσελίδα μας

a8589d2b39cedbaa4940cc77eed3787f

Συναγωνιστές,

Η Μαχητική κοινότητα του Propatria σας εύχεται καλόν αγώνα με δύναμη και πίστη στις όποιες αντιξοότητες και αν έρθουν. Το μονοπάτι του αγώνα δεν είναι εύκολο μιας και οι αντίπαλοι αλλά και οι σειρήνες είναι πάμπολλες. Η κοινότητα μας χαιρετίζει την προσπάθεια ιδεολογικής κατήχησης, η οποία κατά την γνώμη μας πρέπει να κινείται με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Πάντα κινούμενοι σε ρυθμούς σύνθεσης και παραγωγής Ιδεών και όχι ανούσιου ιδεολογικού σεχταρισμού. Το μέλλον ανήκει σε εκείνους που είναι αποφασισμένοι να παράξουν και βιώσουν τον Αγώνα και την Μάχη Ιδεών. Ο δικός μας αγώνας είναι ιδεολογικός και αισθητικός, για τις Ιδέες και το Κάλλος, για το σώμα και το πνεύμα.

Μετά τιμής
ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ PROPATRIA

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα PROPATRIA 

ΣΗΜΑΙΑ ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ

Η απάντηση της ιστοσελίδας μας προς τους συναγωνιστές:

Συναγωνιστές,

Σας ευχαριστούμε για το μήνυμα συμπαράστασης και ανταποδίδουμε με αγωνιστικούς, ιδεολογικούς και μαχητικούς χαιρετισμούς.

Το «Εθνικόν Κράτος» έχει ως στόχο το ιστορικό και ιδεολογικό ξεκαθάρισμα απέναντι σε συκοφάντες και πολέμιους των Ιδεών μας. Στόχος επίσης είναι η πνευματική αναμόρφωση των Ελλήνων εθνικιστών. Ο στόχος μας είναι πάντα η σύνθεσις των Ιδεών και κινημάτων του Μεσοπολέμου, η γνωστοποίηση φιλοσόφων και ιδεολόγων που έμειναν σκοπίμως στο περιθώριο από τους κύκλους που επιχείρησαν και δυστυχώς κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση ενός Ιδανικού που θα εξαπλωθεί μέσα στον Ελληνικό Λαό.

Η σύνθεσις των Ιδεών δεν θα σταματήσει από καμιά τρομοκρατία και καμία μαφιόζικη πρακτική. Απέναντι στις συκοφαντίες θα απαντήσουμε με ΑΛΗΘΕΙΑ. Απέναντι στις απειλές θα απαντήσουμε με ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

Το παρελθόν δεν μας εγκλωβίζει αλλά μας εμπνέει. Χωρίς παρελθόν δεν υπάρχει μέλλον.

Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συνεργασία ή πρόταση σχετικά με Ιδέες και τρόπους προώθησης αυτών.

Στη διάθεση σας για κάθε επικοινωνία και συναγωνισμό.

Με φασιστικούς χαιρετισμούς,

Η συντακτική ομάδα «Εθνικόν Κράτος»

17393117_1715241692101330_955107444_n