Η συντακτική ομάδα «Εθνικόν Κράτος» απαντά προς όλους

Προς Έλληνες εθνικιστές, φασίστες ή εθνικοσοσιαλιστές, χριστιανούς, παγανιστές ή νεοπαγανιστές, άθεους και οτιδήποτε άλλο μπορεί να περιλαμβάνει ο «εθνικός χώρος».

Η συντακτική ομάδα του «Εθνικού Κράτους» δεν ξεκίνησε καμιά αντιπαράθεση με κανέναν και ούτε είχε ως σκοπό της να το κάνει. Σκοπός μας είναι να υποστηρίξουμε και να προωθήσουμε τα όσα πιστεύουμε και να φέρουμε στο φως πρόσωπα και ιδέες της Ελλάδος που σκόπιμα κατά την γνώμη μας έμειναν στο περιθώριο εδώ και δεκαετίες. Όμως όταν δημοσιεύονται κείμενα τα οποία είναι συκοφαντικά και «μαγειρεμένα» με σκοπό να πλήξουν προσωπικότητες και ιδέες του Ελληνισμού είναι αδύνατον να μην υπάρξει απάντηση.

Με αφορμή άρθρο μας ενάντια στον νεοπαγανισμό που κατασκεύασαν συγκεκριμένες ΜΚΟ μασόνων, αναρχικών και μαρξιστών για να διχάσουν τον ελληνικό λαό ειπώθηκαν πολλά εναντίον μας. Κύρια συκοφαντία ήταν ότι επιχειρούμε να διχάσουμε. Εμείς είμαστε όμως αυτοί που πριν μερικές μέρες αναρτήσαμε κείμενο με τίτλο «Αδόλφος Χίτλερ: Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι διχάζουν θρησκευτικά τον λαό». Επίσης έχουμε αναρτήσει κείμενο με τίτλο «Το θρησκευτικό ζήτημα» όπου επίσης μιλάμε κατά του θρησκευτικού διχασμού. Στο κείμενο «Ο νεοπαγανισμός χωρίς μάσκα» δεν αναφερόμαστε σε άτομα που επιθυμούν να είναι παγανιστές ή να δηλώνουν έστω έτσι, αλλά δείξαμε ξεκάθαρα την ύπουλη τακτική κάποιων που αποτελούν τους κύριους εκφραστές ενός αντιφασιστικού νεοπαγανισμού και διχαστικού ως προς το θρησκευτικό ζήτημα.

Πάγια θέση της συντακτικής μας ομάδος – η οποία δεν είναι μόνο μια συντακτική ομάδα – είναι ΟΧΙ σε οποιοδήποτε διχασμό:

  1. Θρησκευτικό
  2. Κομματικό
  3. Ταξικό

Ως συνειδητοποιημένοι ιδεολογικά φασίστες που εμπνεόμαστε από τους Έλληνες και Ευρωπαίους φασίστες του Μεσοπολέμου – και προσπαθούμε να μείνουμε όσο μπορούμε πιο πιστοί στο πνεύμα τους μέσα στην σύγχρονη παρακμή – διακηρρύτουμε την ενότητα. Δεν είμαστε γερμανόπληκτοι φετιχιστές νεοναζί και για αυτό πολλοί ενοχλούνται από εμάς και μας αποκαλούν ακροδεξιούς. Είναι μια νέα ταμπέλα που κολλάνε οι φετιχιστές νεοναζί σε όσους δεν προσκυνούν τον Χίτλερ. Μας αποκαλούν ακροδεξιούς επίσης επειδή υποστηρίζουμε την Ορθόδοξη θρησκεία. Τότε κι ο Κοντρεάνου ήταν ακροδεξιός. Για εμάς εθνικοσοσιαλισμός και νεοναζισμός είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Δεν ασπαζόμαστε τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό εκτός από κάποια σημεία του. Ο γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός δεν ήταν προς εξαγωγή κι αυτό το υποστήριξε και ο Χίτλερ και ο Γιόζεφ Γκαίμπελς. Ο Χίτλερ ουδέποτε υποστήριξε μια παγκοσμιότητα του Εθνικοσοσιαλισμού. 

Αντίθετα ο Μπενίτο Μουσολίνι υποστήριξε: «Ο φασισμός έχει πλέον σε όλο τον κόσμο, την παγκοσμιότητα την οποία έχουν όλα τα δόγματα τα οποία πραγματοποιούμενα, αντιπροσωπεύουν μια εποχή στην ιστορία του ανθρωπίνου πνεύματος». Αυτή είναι μια πραγματικότητα την οποία ασπάστηκε ο Ριβέρα, ο Μόσλεϋ, ο Κοντρεάνου, ο Σκορτσένι και έφτασε μάλιστα ο Γκάντι των φιλειρηνιστών να θαυμάσει τον Μουσολίνι λέγοντας ότι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς της εποχής του. Ο δε Χίτλερ μάλιστα τον αποκαλούσε «μεγάλο άνδρα ετούτης της γης». Ο Μουσολίνι από κομμουνιστής άλλαξε 100% στρατόπεδο και δημιούργησε τον Φασισμό, κάτι νέο στην Ιστορία. Αντίθετα, ο Χίτλερ, πραγματοποίησε μόνο αντιγραφές της Ιστορίας!

Είμαστε φασίστες όχι γιατί είμαστε ιταλόπληκτοι ή προσωπολάτρες σχετικά με τον Μουσολίνι. Ο Μουσολίνι διέπραξε ένα τεράστιο σφάλμα με την επίθεση κατά της Ελλάδος. Με την πολεμική τακτική του Μουσολίνι διαφωνούμε. Είμαστε φασίστες διότι συμφωνούμε με τον Ριβέρα: «Ο Φασισμός δεν είναι μόνο ένα ιταλικό κίνημα. Είναι ένας παγκόσμιος τρόπος κατανοήσεως της ζωής. Η Ιταλία ήταν η πρώτη που τον εφάρμοσε. Όμως γιατί δεν θα μπορούσε να ισχύει και έξω από την Ιταλία η Ιδέα του Κράτους σαν μέσο στην υπηρεσία μιας ιστορικής και μακροπρόθεσμης αποστολής;».

Κατά συνέπεια, η παρούσα ιστοσελίδα που τόσο ανησύχησε διάφορους στον λεγόμενο «εθνικό χώρο», επέλεξε τον τίτλο «Εθνικόν Κράτος» δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την θέση της αλλά και την αντίθεση της σε αυτό που σήμερα θεωρείται ελληνικό κράτος.

 Πιστεύουμε και υποστηρίζουμε πως το παρόν κράτος καταστρέφει το ελληνικό έθνος και για αυτό πρέπει να καταστραφεί το κράτος ώστε να ζήσει το έθνος, όπως ακριβώς υποστήριζε κι ο Ίων Δραγούμης. Πιστεύουμε επίσης ότι ο Φασισμός δεν αποτελούσε μόνο κομμάτι του 20ου αιώνα αλλά και του μέλλοντος και του 21ου αιώνα. Σε αυτή μας την πεποίθηση παίρνουμε δύναμη από τον Ρομπέρ Μπραζιγιάκ που ονειρεύτηκε έναν γαλλικό Φασισμό:

«Η θέρμη του Φασισμού, το μεγαλείο του, η εξαίσια φλόγα του, όλα αυτά του ανήκουν. Μία συγκέντρωση νεολαίας μέσα στην νύχτα, η αίσθηση του να είσαι μέρος του σώματος ενός Έθνους, οι παρελάσεις που ήταν αφιερωμένες στην μνήμη των ηρώων και μαρτύρων του παρελθόντος, μια ατελείωτη γιορτή είναι τα στοιχεία της Φασιστικής ποίησης. Και είναι αυτό που αποτελεί την τρέλα και την γνώση της εποχής μας, είναι αυτό που μετά από είκοσι χρόνια, η νεολαία που ξεχνά ελαττώματα και λάθη, θα κοιτάζει με θαμπωμένη επιθυμία και αγιάτρευτη νοσταλγία. Στην Φασιστική Επανάσταση το έθνος συνδέεται με μια έννοια πιο μεθυστική, πιο αξιοσημείωτη. Το ίδιο το Έθνος είναι μια ποίηση. Όλα αυτά μπορούν να νικηθούν από τον απατηλό φιλελευθερισμό, από τον αγγλοσαξωνικό καπιταλισμό, αλλά δεν θα πεθάνουν».

To «Εθνικόν Κράτος» δεν εμπνέεται από κανένα κίνημα της μεταπολίτευσης και της μεταπολεμικής εποχής εν Ελλάδι. Δεν είμαστε χουντικοί εξάλλου και το δείξαμε σιωπώντας χθες για την επέτειο της 21ης Απριλίου. Δεν πιστεύουμε σε στρατιωτικές επαναστάσεις αλλά σε επαναστάσεις ιδεολογικές, λαϊκές και πνευματικές. Διότι μόνο οι τελευταίες μένουν. Διαβάσαμε από κάποιους αν έχουμε να προτείνουμε λύσεις. Το «Εθνικόν Κράτος» έχει τους στόχους του και ενεργεί εδώ και 18 μήνες προετοιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι συνηθίσαμε μέχρι σήμερα. Αυτή την στιγμή θα απαντήσουμε σύμφωνα με την εκπληκτική ρήση του Μουσολίνι στα πρωτοφασιστικά χρόνια: «Δεν χρειαζόμαστε πρόγραμμα, χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα εφαρμόσουν πρόγραμμα». Για να βρεις ανθρώπους, για να προβάλλεις πρόγραμμα, ο αγώνας ξεκινά πάντα σε ιδεολογικό, σε πνευματικό επίπεδο.

Τα φαινόμενα που αντιμετωπίζουμε σήμερα με «εθνικιστές» ή «εθνικοσοσιαλιστές» που ασχολούνται με την πολεμική και την συκοφαντία κατά του Δραγούμη, του Μεταξά ή της φασιστικής ιδέας αποτελούν την σύγχρονη παρακμή του ελληνικού λαού αλλά και την έλλειψη πραγματικής πίστης και αγάπης προς το Ελληνικό Έθνος. Δείξαμε ξεκάθαρα ότι τα επιχειρήματα τους τα αντλούν από την κομμουνιστική «Αυγή» (βλέπε εδώ) και πως διαστρεβλώνουν αποσπάσματα από τα ημερολόγια του Μεταξά (βλέπε εδώ) Καλός ο μανδύας του εθνικοσοσιαλισμού λοιπόν. Ο αληθινός εθνικιστής, φασίστας ή εθνικοσοσιαλιστής αγωνίζεται υπέρ του Έθνους και ενάντια στο κοινοβουλευτικό κράτος. Ο δε Χίτλερ έλεγε «για τον έναν αληθινό εθνικοσοσιαλιστή δεν υπάρχει παρά μόνο μία θεωρία: ο λαός και η πατρίδα». Μετά την φράση αυτή ακολουθούν οι πασίγνωστες 14 λέξεις. 

Ο αληθινός φασίστας αγωνίζεται και προπαγανδίζει ενάντια στον τεκτονισμό, στον φιλελευθερισμό και τον μαρξισμό. Ξεσκεπάζει και φέρνει στο φως τις ιδέες που ώθησαν έναν λαό στο σκότος και στην παρακμή. Ο αληθινός φασίστας αγωνίζεται για να επικρατήσει και να κατακτήσει το Κράτος το οποίο θα διαχειριστεί για την αναγέννηση του Έθνους του και την ευημερία και απελευθέρωση του λαού του. Ο πραγματικός εθνικοσοσιαλιστής δεν αγωνίζεται για να κατακτήσει τον λεγόμενο «εθνικό χώρο» όπως μας δήλωσαν κάποιοι, αλλά αγωνίζεται για να καταστρέψει το εχθρικό κράτος.

Ως «Εθνικόν Κράτος» αρνούμαστε να αποδεχθούμε ότι ανήκουμε στον «εθνικό χώρο». Υποστηρίζουμε ότι ανήκουμε στις ιδέες μας, στο όραμά μας, στην πίστη μας, στον αγώνα μας και στην Ελλάδα. Αισθανόμαστε ότι είμαστε ένα κύμα που μια μέρα θα ρίξει τον βράχο, διότι μας εμπνέει το συγκεκριμένο ποίημα του Βαλαωρίτη. Το «Εθνικόν Κράτος» υποστηρίζει ότι στην θέση του «εγώ» πρέπει να μπει το «εμείς» όπως το υποστήριζε ο Μακρυγιάννης αλλά και ο Βαλαωρίτης στην ποίηση του.

Ευχαριστούμε όσους υποστήριξαν το «Εθνικόν Κράτος» σε προφίλ του Facebook με σχόλια. Ευχαριστούμε επίσης για την στήριξη του τον «Μαύρο Κρίνο» και όλους τους αυτόνομους ανένταχτους εθνικιστές που αναδημοσιεύουν τα άρθρα μας. Ευχαριστούμε τα ιστολόγια «Der Κamerad» και «Κόκκινο Ουρανό». Ευχαριστούμε την ΛΑ.ΚΙ.Π.Α. για την εκτίμηση που έχει δείξει στο «Εθνικόν Κράτος» και τιμούμε την προσπάθεια του Ανδρέα Πετρόπουλου για την αφύπνιση του ελληνικού λαού. Ένας άνθρωπος 68 ετών που αγωνίζεται ακόμα σαν να ήταν 25άρης την στιγμή που 30άρηδες δηλώνουν κουρασμένοι και απογοητευμένοι, είναι πάνω από όλα αξιέπαινος. Ας μην ανησυχούν κάποιοι πάντως. Εμείς δεν επιθυμούμε να κατακτήσουμε τον «χώρο» σας. Επιθυμούμε να κατακτήσουμε τις ελληνικές ψυχές και να τις επαναφέρουμε στο Έθνος.

Με τιμή προς κάθε αγνό Έλληνα,

Αίας Δάλιος

Π.Κ.

Κωνσταντίνος Σ.

Φίλιππος Γ. Νατσιόπουλος

Δάφνη Σιδέρη

ΥΓ: Για περαιτέρω διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο email ethnikonkratos@gmail.com