Ο Ανδρέας Πετρόπουλος για το «Εθνικόν Κράτος»

Screenshot_6

Η ιστοσελίδα «Εθνικόν Κράτος» δεν δημιουργήθηκε από εγωισμό προς άλλες αυτόνομες εθνικιστικές ομάδες και οργανώσεις. Δημιουργήθηκε όμως από έναν άλλο εγωισμό: τον Εθνικό Εγωισμό! Καθώς λοιπόν όλη η συντακτική μας ομάδα διέπεται από αρχές άκρως εθνικιστικές και φασιστικές έχει την διάθεση να στηρίξει κάθε φωνή η οποία υπερασπίζεται, όχι μόνο τα πάτρια, αλλά και τα εθνικιστικά μας ινδάλματα που κάποιοι μανιωδώς πολεμούν τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος και ο Σύλλογος ΛΑΚΙΠΑ αποτελούν μια από τις πιο δυνατές φωνές που υπερασπίζονται τον ελληνικό εθνικισμό και αγωνίζονται για την επανελληνοποίηση του.

Κάποιοι αποφάσισαν να περιφρονήσουν τον Αρχηγό της Λαϊκής Κίνησης Πολιτών Αττικής, να τον ειρωνευτούν, να τον απαξιώσουν, να τον χαρακτηρίσουν ακροδεξιό και χομπίστα, αρχηγίσκο, να του κολλήσουν την ταμπέλα του γραφικού. Μα κυρίως αποφάσισαν να τον θέσουν στο περιθώριο χωρίς να πολυμιλούν για αυτόν γιατί τους χαλάει τον γερμανικό φετιχισμό τους. Αναλώθηκαν ακόμα και σε φθηνά κουτσομπολιά εναντίον του. Πάντα ένας αγνός αγωνιστής θα δέχεται τις συκοφαντικές επιθέσεις όσων έρπονται στην γη.

Το «Εθνικόν Κράτος» μετά από μια σταθερή παρακολούθηση των λόγων του Ανδρέα Πετρόπουλου, έχει αποφασίσει να προσφέρει την μέγιστη στήριξη στην προσπάθεια του αναγνωρίζοντας το εθνικιστικό του πάθος.

Στα 68 του χρόνια μένει ζωντανός, στέκεται ως Έλλην με νεανική ψυχή, την στιγμή που άνθρωποι που τολμούν να δηλώνουν εθνικιστές καταλήγουν απλώς νοσταλγοί ξένων προτύπων και μένουν παραδομένοι, κουρασμένοι και συμβιβασμένοι, γερασμένοι και παθητικοί. Ο εθνικισμός όμως είναι ενέργεια όπως είπε ο Δραγούμης. Κι οι πραγματικοί εθνικιστές ανήκουν στους ζωντανούς. Ο Ανδρέας Πετρόπουλος είναι ένας από αυτούς!

Αίας Δάλιος