Προβοκάτσια, απειλές και επιχείρηση φίμωσης του «Εθνικού Κράτους»

 

Εδώ και έξι ημέρες έχει εμφανιστεί μια σελίδα στο Facebook η οποία χρησιμοποιεί την επωνυμία της ιστοσελίδας μας και τις φωτογραφίες που εμείς έχουμε δημιουργήσει. Τις τρεις τελευταίες ημέρες μάλιστα ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας Αλέξανδρος Καρράς έχει δεχθεί απανωτές αναφορές στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Το ένα προφίλ μετά το άλλο έχουν πέσει απανωτά μετρώντας τέσσερα τον αριθμό.

Το «Εθνικόν Κράτος» έχει ενοχλήσει συγκεκριμένες σέχτες του χώρου επειδή έχει καταρρίψει τις συκοφαντικές προπαγάνδες τους κατά του ελληνικού εθνικισμού και των προσωπικοτήτων της ελληνικής ιστορίας.

Εγώ προσωπικά έχω δεχτεί απανωτές απειλές για κείμενα μου που αποδεικνύουν ιστορικά και ιδεολογικά ποιος ήταν ο προσανατολισμός του Δραγούμη και τι πραγματικά είναι ο Φασισμός ως ιδεολογία και σύστημα διακυβέρνησης ενός κράτους.

Όλα αυτά δεν μας πτοούν, δεν μας φοβίζουν, δεν μας απογοητεύουν.

Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα για ιδεολογικό προσανατολισμό, ιδεολογική επιμόρφωση και αποκατάσταση της συγχύσεως που έχουν προξενήσει διάφορα περιθωριακά σκουπίδια του χώρου.

Κυρίως όμως διεξάγουμε έναν αγώνα αποκατάστασης της έννοιας «Φασισμός». Ο αγώνας αυτός ενάντια στην προπαγάνδα της Αριστεράς δε μας φέρνει εν τέλει αντιμέτωπους με τους αντιφασίστες αναρχοκομμουνιστές αλλά με αντιφασίστες νεοναζί και λοιπούς περιθωριακούς ρουφιάνους γνωστούς και αγνώστους.

Δεσμευόμαστε απέναντι στο αναγνωστικό μας κοινό ό,τι θα συνεχίσουμε ότι κάνουμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο φανατικά, με περισσότερη Πίστη, Ήθος και Αφοσίωση.

Οι επιθέσεις που δεχόμαστε αποδεικνύουν ότι ο δρόμος που έχουμε επιλέξει είναι ο δρόμος της Αρετής και πλέον ο Αγώνας είναι επιβεβλημένο Καθήκον.

Οποιαδήποτε προσπάθεια εναντίον του «Εθνικού Κράτους» που στόχο έχει να σταματήσει την πορεία και εξέλιξη του θα αποφέρει ενδυνάμωση και καταξίωση προς το εθνικιστικό κοινό. Απολαμβάνουμε τον συντονισμένο πόλεμο εναντίον μας ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζουμε τα επόμενα βήματα μας τα οποία θα εκθέσουν όσους μας έχουν εναντιωθεί.

Αυτό που έχουν συνειδητοποιήσει οι εχθροί της ιστοσελίδας μας είναι ότι ο Ελληνικός Φασισμός με την επίμονη προσπάθειά μας θα δημιουργηθεί και θα εξαπλωθεί μέσα στην κοινωνία. Ο Φασισμός θα περάσει και θα περνάει πάντα κι ας αποτελεί ένα κίνημα μειοψηφίας!

Ρουφιανιές, απειλές, συκοφαντίες και προβοκάτσιες δε θα σταματήσουν την εξάπλωση των Ιδεών μας!

Πραγματοποιήστε μαζικές αναφορές στην ψεύτικη σελίδα του Facebook αν θέλετε να μας υποστηρίξετε στον σύνδεσμο εδώ.

Αλέξανδρος Καρράς

robertbrasillach

«Η θέρμη του Φασισμού, το μεγαλείο του, η εξαίσια φλόγα του, όλα αυτά του ανήκουν. Μία συγκέντρωση νεολαίας μέσα στην νύχτα, η αίσθηση του να είσαι μέρος του σώματος ενός Έθνους, οι παρελάσεις που ήταν αφιερωμένες στην μνήμη των ηρώων και μαρτύρων του παρελθόντος, μια ατελείωτη γιορτή είναι τα στοιχεία της Φασιστικής ποίησης. Και είναι αυτό που αποτελεί την τρέλα και την γνώση της εποχής μας, είναι αυτό που μετά από είκοσι χρόνια,η νεολαία που ξεχνά ελαττώματα και λάθη, θα κοιτάζει με θαμπωμένη επιθυμία και αγιάτρευτη νοσταλγία. Στην Φασιστική Επανάσταση το έθνος συνδέεται με μια έννοια πιο μεθυστική, πιο αξιοσημείωτη. Το ίδιο το Έθνος είναι μια ποίηση. Όλα αυτά μπορούν να νικηθούν από τον απατηλό φιλελευθερισμό, από τον αγγλοσαξωνικό καπιταλισμό, αλλά δεν θα πεθάνουν».

Robert Brasillach

12940061_1052201681518046_2104654334_n

Όμως εγώ δεν θα τρελλαθώ για να σας ευχαριστήσω
δεν θα σας κολακέψω με έναν πρόωρο θάνατο
Ώ όχι, εγώ θα αντέξω ως το τέλος
θα νιώσω τα μίση σας να γλιστρούν στα πόδια μου
σαν ευχάριστο γαργάλημα
να τα κοιτάζουν κοροϊδευτικά
ενώ πολλοί κινούνται ύποπτα
και φοβούνται να πουν πως σας μισούν
η γεύση της αρβύλας μου;
Ορίστε η γεύση της αρβύλας μου
χαϊδέψτε την
βγάλτε και το βερνίκι με την γλώσσα σας

Ezra Pound