Η αλήθεια του Νίτσε για την αρμονική σχέση του άνδρα και της γυναίκας

1459950755_4xgecym

Στο απόσπασμα που ακολουθεί, παρμένο από το έργο του Νίτσε με τίτλο «Τάδε έφη Ζαρατούστρα» μπορούμε να οδηγηθούμε σε ορισμένα συμπεράσματα. Συμπεράσματα όμως που μας οδηγούν μέχρι την Κοσμογονία. Δε θα μπορούσε κανένας άνθρωπος υγιής στο πνεύμα και στην ψυχή να αρνηθεί την αλήθεια αυτή που κατέγραψε τόσο όμορφα ο μεγάλος φιλόσοφος, με μια ποιητική έκφραση θα έλεγα, σχετικά με την φυσική σχέση του άνδρα και της γυναίκας. Ζούμε σε μια εποχή πλήρους παρακμής και συγχύσεως των φυσικών νόμων. Από την πάλη των φύλων έχουμε πλέον περάσει στην πάλη για κατάργηση όχι μόνο των ρόλων των δύο φύλων, αλλά στην απόλυτη ύβρη: προσπάθεια για κατάργηση των φύλων. Αντιμετωπίζουμε μια διαρκή προπαγάνδα, λυσσώδη και εχθρική προς το έργο του Δημιουργού του Κόσμου.

Στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, εκεί στα ερείπια του Βερολίνου και ολόκληρης της Ευρώπης, χάσαμε την ευκαιρία – προσωρινά – να οδηγηθούμε στον Υπεράνθρωπο του Νίτσε. Σήμερα, κληρονομούμε τις καταστρεπτικές συνέπειες μιας ήττας. Μιας ήττας σε έναν πόλεμο μεταξύ Αίματος και χρυσού, όπως έλεγε ο Μουσολίνι. Η ύλη επικράτησε. Η ψυχή βιάζεται. Καθετί φυσικό διώκεται, διαστρέφεται, αποκτηνώνεται. Το αποτέλεσμα που έχουμε σήμερα, σε έναν πόλεμο που, πιστέψτε με, δεν τελείωσε ποτέ, είναι ένας διαρκής αγών ενάντια στο δικαίωμα για ανοδική πορεία του ανθρώπινου όντος. Δεν κερδίσαμε τον Υπεράνθρωπο. Σε 73 χρόνια ψεύτικης ειρήνης δημιουργήθηκε ο υπάνθρωπος. Θα μπορούσαμε να είμαστε ευτυχείς αν οι εχθροί της ανθρωπότητος και του Δημιουργού αγωνίζονταν να διατηρήσουν τον υπάνθρωπο. Όμως δεν σταματούν εδώ. Με μίσος, πραγματικό φυλετικό μίσος καλυμμένο με δόγματα όπως η ισότητα, η δημοκρατία και η ελευθερία, οδηγούν προς το μεγαλύτερο έγκλημα που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης μας: να δημιουργήσουν το ουδέτερο, το τίποτα. Να στερήσουν το δικαίωμα του ανθρώπου να βιώσει την φύση του και να την αποδεχτεί. Ξαφνικά ο άνθρωπος πρέπει για να είναι ελεύθερος να επιλέγει αυτός το φύλο του! Και θέλουν να πείσουν τους λαούς της Ευρώπης μέσα σε λίγα χρόνια ότι η Μητέρα Φύση δεν παίζει κανένα ρόλο στο πως ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο. Το αποτέλεσμα που θέλουν να φέρουν, είναι να οδηγήσουν τον άνθρωπο μακριά από την ολοκλήρωση, την αλληλοσυμπλήρωση και τη διαιώνιση της ζωής. Στόχος η κατάργηση της υγιούς οικογένειας. Στόχος η μείωση του πληθυσμού της Ευρώπης. Στόχος ο άνθρωπος να μείνει μισός. Διότι ο άνθρωπος οδηγείται στο ολόκληρο όταν συνενωθεί με το αντίθετο φύλο και δημιουργήσει μια νέα ζωή. Το όμοιο δε κάνει ποτέ ένα ολόκληρο. Το ανόμοιο όμως δημιουργεί το ένα. Ο κόσμος των αντιθέτων υφίσταται και εντοπίζεται στη διδασκαλία του Πυθαγόρα. Ο αριθμός εννέα στη Πυθαγόρεια φιλοσοφία δηλώνει την Αρμονία. Εν-νέα σημαίνει νέα αρχή. Εννιά μήνες κρατά η εγκυμοσύνη για να έρθει στο Φως του Κόσμου μια νέα ζωή. Κι αυτό γίνεται μόνο από την ερωτική έλξη του Ανδρός και της Γυναικός. Πράγμα που δηλώνει Αρμονία! Ο κόσμος υπάρχει μέσα από τον πόλεμο κι όχι από την ειρήνη, μέσα από την αντίθεση και μόνο! Ιδού τα δέκα ζεύγη των αντιθέτων όπως τα έθεσε η σχολή του Πυθαγόρα:

1) Δεξιό – Αριστερό, 2) Άρτιο – Περιττό, 3) Θερμό – Ψυχρό, 4) Σκληρό – Μαλακό, 5) Φως – Σκότος, 6) Άρεν – Θήλυ, 7) Αγαθό – Κακό, 8) Τετράγωνο – Επίμηκες, 9) Ακίνητο – Κινούμενο, 10) Υγρό – Ξηρό.

mitologia-grega-ares-curiosidades3

Δεν είναι τυχαίο ότι στην μυθολογία ο Άρης, ο θεός του Πολέμου, της ρώμης και του αίματος, όταν ενώθηκε με την Αφροδίτη, την θεά του έρωτα, της ομορφιάς και της ουράνιας έκφρασης της ερωτικής έλξης, γέννησαν την Αρμονία. Για την ουράνια έκφραση της ερωτικής έλξης σου προτείνω αγαπητέ αναγνώστη να διαβάσεις στο πλατωνικό Συμπόσιο – αν δεν το έχεις ήδη κάνει – τον διάλογο του Σωκράτη με τη Διοτίμα.

Κι ίσως αναρωτιέσαι τι σημασία έχουν όλα αυτά και πως ταιριάζουν σε μια φασιστική ιστοσελίδα. Δε σε παρεξηγώ. Θα σου θυμίσω ότι στη φασιστική κοσμοθεωρία περιλαμβάνεται ο αγών, ο πόλεμος προς υπεράσπιση του Έθνους και της Φυλής και η διατήρηση και συνέχεια της ζωής αυτών των δύο. Βασική αξία για εμάς τους φασίστες είναι η οικογένεια. Κι εδώ κάπου θα σου παραθέσω πριν τον Νίτσε, τα εκλπληκτικά λόγια του Ίωνος, αυτού του μεγάλου άνδρα που μας εμπνέει και θα μας εμπνέει πάντα:

«Η οικογένεια και το σπίτι έγιναν για τις βραδινές ώρες, αφού βασιλέψει ο ήλιος και σκοτεινιάσει ο κόσμος και δεν ξέρει ο άνθρωπος καλά – καλά τι είναι και τι να κάμει. Και προπάντων το χειμώνα με το κρύο νοιώθει την ανάγκη ο άνθρωπος να έχει ένα σπίτι και μια γυναίκα δική του. Γι’ αυτό έγινε η γυναίκα στη γη, για να ευκολύνει του αντρός τη ζωή, στις δύσκολες στις μαύρες και στις κρύες ώρες».
Ίων Δραγούμης, Φύλλα Ημερολογίου Ε’

Στο κάτω – κάτω σκέψου μόνος σου, γιατί μια αντιφασίστρια, η Σύλβια Πλαθ, μέσα σε ένα ποίημα της γεμάτο μίσος για εμάς τους φασίστες μας πρόσφερε ένα στίχο γεμάτο αλήθεια: «Every woman adores a fascist». Ή σκέψου εκείνο το όμορφο τραγουδάκι της Ιταλίας του φασισμού με τίτλο «Οι γυναίκες δεν μας αγαπούν πια», που καταλήγει στο τέλος με τις γυναίκες να ομολογούν ότι αγαπούν εμάς τους φασίστες γιατί πολεμάμε για την Πατρίδα. Κι αυτό είναι τόσο σοφό όσο κι ο Δημιουργός του Κόσμου. Ας θυμηθούμε κι αυτή την φράση του Νίτσε: «Η σοφία είναι γυναίκα και δεν αγαπά παρά μόνο τον άνδρα που είναι πολεμιστής». Κι ήταν εκεί στη Σπάρτη, που τόσο θαυμάζεις, που ειπώθηκε από τη βασίλισσα του Λεωνίδα το διαχρονικό «μόνο εμείς οι Σπαρτιάτισσες γεννάμε άνδρες».

Αυτά χάσαμε στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο που μας επέβαλλε μια ειρήνη εντελώς ψεύτικη. Κι αξίζει να μάθεις τι είπε μια μέρα πριν τον θάνατό του ο Μουσολίνι: «Οι νικητές θα επιβάλλουν μια μακροχρόνια ειρήνη η οποία θα είναι ψεύτικη. Ο κόσμος θα νοσταλγήσει τα Ιδανικά του Φασισμού. Ο χρόνος θα με δικαιώσει».

Αν δικαιώθηκε ή όχι, αρκεί να ανοίξει κάποιος την ψυχή του και το μυαλό του που είναι κλειδωμένα από την προπαγάνδα της φιλελεύθερης καπιταλιστικής και μαρξιστικής δικτατορίας, και τότε θα δει. Κι αυτό που βλέπει η ψυχή είναι πάντα η αλήθεια!

Αλέξανδρος Καρράς

spartan_woman

«Το κάθε τι σχετικά με την γυναίκα είναι ένα αίνιγμα και το κάθε τι γύρω από την γυναίκα έχει μόνο μια λύση: κι αυτή λέγεται εγκυμοσύνη. Για την γυναίκα ο άνδρας είναι ένα μέσο: ο σκοπός είναι πάντα το παιδί. Αλλά τι είναι η γυναίκα για τον άνδρα; Ο αληθινός άνδρας θέλει δυο πράγματα: κίνδυνο και παιχνίδι. Για αυτό τον λόγο θέλει την γυναίκα σαν το πιο επικίνδυνο παιχνίδι. Ο άνδρας πρέπει να εκπαιδεύεται για τον πόλεμο κι η γυναίκα για την διασκέδαση του πολεμιστή. Όλα τα άλλα είναι τρέλα. Στον πολεμιστή δεν αρέσουν τα πολύ γλυκά φρούτα. Για αυτό του αρέσει η γυναίκα, ακόμη κι η πιο γλυκιά γυναίκα είναι πικρή. Η γυναίκα καταλαβαίνει τα παιδιά καλύτερα από έναν άνδρα,αλλά ο άνδρας είναι πιο παιδί από όσο η γυναίκα. Ένα παιδί κρύβεται μέσα στον αληθινό άνδρα: θέλει να παίζει. Ελάτε λοιπόν γυναίκες, ανακαλύψτε το παιδί μέσα στον άνδρα».