Ο Εβραίος Φριζής και οι ρουφιάνοι του εθνικιστικού χώρου

17619823_413878435657221_223128952_n

Προσφάτως, ο Εβραίος ραβίνος, Μαρδοχάι Φριζής, εξαπέλυσε επίθεση και κατηγορίες κατά οργανώσεων και προσώπων του εθνικιστικού χώρου. Δήλωσε μάλιστα δημόσια ότι ανάμεσα στους εθνικιστές υπάρχουν κάποιοι που δίνουν πληροφορίες στους Εβραίους για το τι συμβαίνει εντός του εθνικιστικού χώρου.

Χαρακτήρισε τους πάντες «ναζιστικά σκουλήκια», είτε δηλώνουν εθνικοσοσιαλιστές είτε όχι. Οι ομάδες για τις οποίες μίλησε είναι η «Μαχητική Κοινότητα Propatria», ο «Μαύρος Κρίνος», η «Λαϊκή Κίνησις Πολιτών Αττικής» και η «ΑΠΕΛΛΑ». Με την τελευταία διαφωνούμε κάθετα σε όσα υποστηρίζει. Επίσης, αναφέρθηκε και σε γνωστά άτομα του χώρου, όπως ο Αριστοτέλης Καλέντζης κι ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος. Ο Αριστοτέλης Καλέντζης – κι όχι «Καλεντζής» – έδωσε την απάντησή του στον Φριζή και μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Η «Λαϊκή Κίνησις Πολιτών Αττικής» επίσης έδωσε απάντηση στον Εβραίο ραβίνο με ομιλία του Ανδρέα Πετρόπουλου, μια πραγματικά εξαιρετική και γενναία ομιλία – την οποία μπορείτε να ακούσετε:

Αυτό που μας εξέπληξε όμως, είναι ότι ο συγκεκριμένος ραβίνος ενώ αναφέρθηκε σε ότι υπάρχει και δεν υπάρχει στον εθνικιστικό χώρο, από οργανώσεις μέχρι ιστολόγια, δεν έκανε καμία αναφορά και σε άλλους χώρους που δηλώνουν βροντοφωνάζοντας πως είναι ναζί, ζωγραφίζουν σβάστικες, κολλάνε αφίσες ναζιστικές και αρθρογραφούν σε ιστολόγια με καθαρή ναζιστική ταυτότητα. Για τα ονόματα αυτών των τύπων και τη δράση τους δεν έγινε καμία αναφορά κι ας έχουν χρυσαυγίτικο παρελθόν. Βέβαια, όταν οι συγκεκριμένοι ασκούν συκοφαντική προπαγάνδα κατά προσωπικοτήτων του Ελληνικού Εθνικισμού όπως ο Ίων Δραγούμης, ο Ιωάννης Μεταξάς κι ο Περικλής Γιαννόπουλος, προφανώς θα απολαμβάνουν την συμπάθεια και επιείκεια των Εβραίων φίλων τους, έστω κι αν δηλώνουν ότι τους μισούν. Είναι πασίγνωστο εξάλλου ότι πίσω από τον νεοναζισμό βρίσκεται ο Αιώνιος Εβραίος.

Ο Εβραίος Φριζής δήλωσε ξεκάθαρα: «Να είναι καλά κι αυτοί που μας δίνουν πληροφορίες από μέσα».

Αφορμή για το βίντεο που έκανε ο Φριζής με σκοπό να εξαπολύσει επίθεση κατά πάντων στον εθνικιστικό χώρο ήταν οι γελοιότητες ενός γραφικού ημίτρελου τύπου που παριστάνει τον ρασοφόρο κι ακούει στο όνομα Κλεομένης. Πόσο σοβαρά μπορείς να πάρεις ρε Εβραίε τον συγκεκριμένο τύπο που τόσο σε ανησύχησε επειδή πέταξε αυγά σε ένα μνημείο «ολοκαυτώματος»; Πόσο σοβαρά μπορούμε να πάρουμε εμείς αυτή τη γραφική φιγούρα που βρέθηκε έξω από το στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» λέγοντας ότι είναι ειδωλολατρικός ναός, όπου 30.000 αιρετικοί φωνάζουν «Θρύλε Θεέ»;

Σίγουρα όμως κάποιοι από τον χώρο μας τον πήραν τόσο σοβαρά που επέλεξαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να τον αγκαλιάσουν στα γραφεία τους. Μα δεν κατάλαβες Εβραίε ραβίνε ότι όλος ο εθνικιστικός χώρος γέλασε μαζί τους; Δεν διάβασες τα άρθρα του Καλέντζη – κι όχι «Καλεντζή» – που καταφέρθηκε εναντίον τους; Βέβαια, έχεις κάθε δίκιο κατά μία άποψη, να τιτλοφορείς τις αρλούμπες σου «Κλεομένης και νεοναζισμός» αφού οι συγκεκριμένοι έσπευσαν δημόσια να δηλώσουν ότι η ιδεολογία τους ταυτίζεται με τον «πατέρα Κλεομένη». Η ιδεολογία η δική τους όμως Εβραίε, όχι των υπολοίπων που ανήκουν στον εθνικιστικό χώρο. Διαφήμιση τους έκανες Εβραίε και δεν πιστεύουμε ότι είσαι τόσο ανόητος για να μην κατάλαβες τι έπραξες. Οι Εβραίοι ξέρετε πολύ καλά πότε να κάνετε φασαρία και που να στρέψετε τα βλέμματα της κοινής γνώμης. Κι έχετε πάντα ένα πολύ καλό λόγο για αυτό: το συμφέρον σας!

Αίας Δάλιος

Screenshot_27.png

Συγχαρητήρια στον Ανδρέα Πετρόπουλο από την συντακτική ομάδα του «Εθνικού Κράτους» για την γενναία απάντησή του στον Εβραίο ραβίνο Φριζή.