Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό!

 

Ανέκαθεν οι γυναίκες στον λεγόμενο εθνικιστικό χώρο ήταν λίγες. Από τη μια η γυναικεία τους φύση, που λόγω των οιστρογόνων τις καθιστά πιο συναισθηματικές – άρα και πιο επιρρεπείς στην «κοινωνική ευαισθησία» της αριστεράς – από την άλλη η πολιτική προπαγάνδα δεκαετιών, που τις έχει πείσει πως στον εθνικισμό η θέση τους είναι κατώτερης αξίας, έκαναν πολλές γυναίκες ν’ αποστραφούν τις ιδέες μας, χωρίς καν να τις έχουν γνωρίσει.

Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και το φαινόμενο του πραγματικού μισογυνισμού, που τελευταία παρατηρείται όλο και πιο έντονα στον χώρο μας, κυρίως από άνδρες νεαρής ηλικίας, πιτσιρικάδες που χθες ανακάλυψαν τον εθνικισμό και τον είδαν σαν ευκαιρία να βγάλουν τ’ απωθημένα τους από τις απανωτές καρπαζιές και τις χυλόπιτες των σχολικών τους χρόνων. Με το πρόσχημα της αντίδρασης στην επέλαση του φεμινισμού, τραβάνε το σχοινί στο άλλο άκρο και μιλούν για πλήρη περιορισμό της γυναίκας με αξιώσεις που θυμίζουν αρκετά τον ισλαμικό κόσμο. Έχουν φτάσει ακόμα ν’ απαξιώνουν όλες τις γυναίκες συλλήβδην και να στρέφονται ανοιχτά κατά του εθνικού ιδεώδους της οικογενείας (βλέπε MGTOW = Men Going Their Own Way). Όμως, όπως είχε γράψει κι ο Δρ. Γκαίμπελς, «Επισημαίνουμε πιο πάνω ότι οι νόμοι του Κόσμου είναι κατηγορηματικοί: ο άνδρας δημιουργείται μόνο μέσω της γυναίκας.»

Δεν είναι βέβαια ψέματα, ότι η γυναίκα έχει όντως εκφυλιστεί, ότι έχει διαποτιστεί από το δηλητήριο της εδώ και δεκαετίες καλά κρατούσας φεμινιστικής προπαγάνδας. Ωστόσο υπάρχουν αρκετές ακόμα, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν σύμμαχοι των ανδρών στον αγώνα κατά του φεμινισμού και του γενικότερου εκφυλισμού, αλλά η στάση αυτή των προαναφερθέντων «εθνικιστών» τις αποδιώχνει και τις κρατά μακριά μας. Ο λαός όμως αποτελείται κατά το ήμισυ από γυναίκες, άρα είναι απολύτως αναγκαία η αποδοχή, η παρουσία κι η συμβολή τους στον αγώνα μας, αν θέλουμε να έχει ο εθνικισμός πολιτικό αντίκρυσμα. Και σ’ αυτό το σημείο δε μπορώ να μη ρωτήσω ως γυναίκα τους συγκεκριμένους «εθνικιστές»: τελικά τι θέλετε; Από τη μια μας λέτε ότι δεν έχουμε θέση στην πολιτική και μας κατηγορείτε ακόμη και για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων, από την άλλη κλαίγεστε ότι οι γυναίκες δεν πλησιάζουν τον εθνικισμό. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε!

Screenshot_117.png

Το ευτυχές είναι, πως οι συγκεκριμένοι δεν αποτελούν παρά μια αστεία, γραφική μειοψηφία, την οποία ουδείς δύναται να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν. Κι αυτό γιατί μας ήρθαν από το πουθενά αυτοί, τα χθεσινά αγριογούρουνα (που θα έλεγε κι ο Περικλής Γιαννόπουλος), να μας κάνουν μαθήματα εθνικισμού κουνώντας μας το δάχτυλο, ενώ μόλις χθες βγήκαν απ’ τ’ αυγό τους. Να στρέφονται με θράσος κατά των μεγαλύτερων, που έχουν ήδη δημιουργήσει οικογένειες, και να τους προσβάλλουν με χυδαίους και υποτιμητικούς όρους, επειδή υπέπεσαν στο θανάσιμο αμάρτημα… να πάρουν γυναίκα!

Καλά μου παιδιά, δεν ξέρω αν σας το είπανε, αλλά το έθνος (για το οποίο υποτίθεται πως αγωνίζεστε) στηρίζεται στην οικογένεια. Αυτή είναι ο πυρήνας του. Κι η οικογένεια χτίζεται από τον άνδρα και τη γυναίκα. Μαζί! Τι σόι εθνικιστής είναι κάποιος, που δεν θέλει να κάνει οικογένεια; Το «είναι χάσιμο χρόνου να ψάχνεις» ή το «όλες θέλουν λεφτά, άρα κι εγώ θα πηγαίνω σε ιερόδουλες» δεν δείχνει ήθος εθνικιστή. Δείχνει δειλία, αφού φοβάστε εκ των προτέρων την αποτυχία. Δείχνει ηττοπάθεια και παραίτηση, πράγματα εξ ορισμού αντίθετα με τις δικές μας αξίες. Μα πάνω απ’ όλα δείχνει άρνηση των εθνικών ιδεωδών, αδιαφορία για την συνέχιση του έθνους, άρα υποκρισία σε ό,τι διατείνεστε πως εκπροσωπείτε.

Ούτε ο άνδρας μπορεί να σταθεί μόνος του ούτε η γυναίκα. Ο κόσμος όλος στηρίχτηκε πάνω στην μεταξύ τους σχέση και λόγω αυτής συνεχίζει να υπάρχει ακόμα. Αφήστε λοιπόν τα παιδιάστικα πείσματα κι επικεντρωθείτε στο πώς θα συνεφέρουμε τον κόσμο αποκαθιστώντας τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων. Η μάχη αυτή είναι άτοπη και άσκοπη. Μεταξύ μας, μεταξύ των φύλων δηλαδή, πρέπει να υπάρχει συνεργασία κι όχι ανταγωνισμός. Είναι ανόητο να υπάρχει ανταγωνισμός σε δυο πράγματα τόσο διαφορετικά, που το καθένα επιτελεί διαφορετικό ρόλο. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα, ούτε ανάμεσα στη μέλισσα και το λουλούδι. Υπάρχει αλληλοσυμπλήρωση και συνεργασία. Υπάρχει αρμονία.

Screenshot_2.png

Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, όπως και το ότι ο μισογυνισμός είναι τόσο βλαπτικός για το έθνος όσο κι ο φεμινισμός, δεν έχει θέση ανάμεσά μας και πρέπει να απομονώνεται, καθώς αποτελεί δυσφήμιση και στρέβλωση των ιδεών μας. Αντί να παριστάνουν τους ξύπνιους επαναστάτες, λοιπόν, ορισμένοι νεοφώτιστοι, καλά θα κάνουν να κατανοήσουν πρώτα την ιδεολογία μας κι έπειτα, αν έχουν το θάρρος και την τόλμη, να προσπαθήσουν να την εφαρμόσουν και στην πράξη, αντί να καταφέρονται εναντίον όσων προσπαθούν να την εφαρμόσουν ή την εφαρμόζουν ήδη. Γιατί αυτή είναι η μαγκιά: να προσπαθείς! Να παίρνεις το ρίσκο, να τολμάς, να πηγαίνεις κόντρα στους φόβους σου! Κι αυτό που μετράει εν τέλει δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η προσπάθεια, ο αγώνας. Χωρίς αυτά είσαι νεκρός. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για αισωπικές αλεπούδες, που, θυμωμένες για την αποτυχία τους, σκούζουν πικρόχολα «όμφακες εισίν».

Ελένη Παπαδοπούλου

Screenshot_279.png