Αλέξανδρος Καρράς: Μια απάντηση για τις συκοφαντίες που περήφανα δέχομαι

getmedia

Με αφορμή τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν εναντίον μου από ανώνυμους προβοκάτορες τους οποίους και σαφώς γνωρίζω – διότι έχω ενημερωθεί για τα μηνύματα που στέλνουν σε συναγωνιστές μέσω messenger στο Facebook – οφείλω να υπενθυμίσω τα λόγια του ανθρώπου που προσκυνούν. Κατά την ιδεολογική τους τύφλα όποιος μιλά για τον Ίωνα Δραγούμη είναι εθνικόφρων κι όχι εθνικοσοσιαλιστής ή φασίστας – και αν δεν είναι χιτλερικός αποκλειστικά που αναμένει την επιστροφή του Βόταν δεν έχει σχέση με τον εθνικοσοσιαλισμό – και δεν πρέπει να εκδίδει Χίτλερ ή Μπραζιγιάκ.  Μάλλον δεν θα έπρεπε πολύ περισσότερο να εκδώσει και τα κείμενα της Σίτσας Καραϊσκάκη στο περιοδικό της ΕΟΝ, της νεολαίας του Ιωάννη Μεταξά δηλαδή, διότι κάποιοι θέλουν να την παρουσιάζουν ως ναζίστρια αποκλειστικά!

Ένας από τους τρόπους προπαγάνδας είναι οι ψίθυροι. Οι μπολσεβίκοι αυτοί του χώρου που δρουν πάντα ως διασπαστές και καθυβρίζουν οργανώσεις, προσωπικότητες, ιστολόγια και εκδότες, εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια ανακάλυψαν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το Facebook για να διαδίδουν με προσωπικά μηνύματα διάφορες συκοφαντίες για τον κάθε έναν από εμάς, δηλαδή διάφορους συναγωνιστές σε όποιο χώρο και αν ανήκουν (αν ανήκουν). Οι ίδιοι μάλιστα όταν άκουσαν ότι ετοίμαζα εκδοτικό οίκο πριν ένα χρόνο, δήλωναν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω τίποτα κι ότι απλά έτσι το λέω. Τώρα διαψεύστηκαν όπως θα διαψευστούν και στο άμεσο μέλλον γιατί πνέουν τα λοίσθια!

Γράφουν λοιπόν για μένα ότι είμαι πολιτικό λαμόγιο, ότι ανήκω στην Χρυσή Αυγή επειδή έκανα την τόσο προδοτική πράξη (!) να δώσω τα βιβλία μου στο βιβλιοπωλείο της Χρυσής Αυγής κι ότι ίδρυσα έναν εκδοτικό οίκο για να κάνω λεφτά! Θα τους ενημερώσω λοιπόν ότι θα ξαναπράξω αυτή την μεγάλη μου «προδοσία» και θα ξαναδώσω στο βιβλιοπωλείο της Χρυσής Αυγής τα βιβλία που έχω εκδώσει ως τώρα, και όσα θα βγάλω στο μέλλον, εάν μου ζητηθούν. Σε αυτό το σημείο οφείλω να ομολογήσω ότι στο βιβλιοπωλείο της Χρυσής Αυγής με υποδέχτηκαν φιλικότατα τα νεαρά παιδιά που δούλευαν εκεί, μιλήσαμε μόνο για βιβλία και γνώρισα τον Αλέξανδρο Γέροντα με τον οποίο αντάλλαξα μια συγκινητική χειραψία. Το βλέμμα αυτού του νεαρού δεν θα το ξεχάσω ποτέ διότι στις μέρες μας δεν συναντάς συχνά κάποιον που γλίτωσε από τις σφαίρες των αντιφασιστών δολοφόνων.

Αφού λοιπόν γουστάρουν να προσκυνούν μόνο ένα κίνημα και μόνο μια μορφή της εθνικιστικής επαναστατικής Ευρώπης οφείλουμε να τους υπενθυμίσουμε ένα απόσπασμα από το ευ – αγγέλιο τους:

«Αν μια ιδέα είναι ορθή και με αυτό το όπλο αναλαμβάνει έναν αγώνα σε τούτη την γη, είναι ακαταμάχητη και κάθε δίωξη απλώς θα αυξήσει την εσωτερική της δύναμη.
[…] Καταρχήν, το κίνημα πρέπει να εκπαιδεύσει τα μέλη του έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζουν τον αγώνα σαν μια άσκοπη επινόηση αλλά σαν τον ίδιο τον σκοπό τους. Γι’ αυτό, δεν πρέπει να φοβούνται την εχθρότητα των αντιπάλων τους, αλλά πρέπει να αισθάνονται ότι είναι η προϋπόθεση για το δικαίωμα τους να υπάρχουν.

Δεν πρέπει να αποφεύγουν το μίσος των εχθρών του εθνισμού και της φιλοσοφίας μας και τις εκδηλώσεις τους πρέπει να τις επιθυμούν. Και μεταξύ των εκδηλώσεων αυτών αυτού του μίσους βρίσκονται τα ψεύδη και οι συκοφαντίες.

Όποιος δεν δέχτηκε επίθεση από εβραϊκές εφημερίδες, δεν συκοφαντήθηκε και δεν εξυβρίστηκε, δεν είναι καλός Γερμανός ούτε αληθινός εθνικοσοσιαλιστής. Το καλύτερο κριτήριο για την αξία της συμπεριφοράς του, για την ειλικρίνεια της πίστης του και για την δύναμη της θέλησης του είναι η εχθρότητα που εισπράττει από τον θανάσιμο εχθρό του λαού μας.
Πρέπει ξανά και ξανά να υποδεικνύουμε στους οπαδούς του κινήματος και υπό μια ευρύτερη έννοια σε ολόκληρο τον λαό ότι οι Εβραίοι και οι εφημερίδες τους πάντα ψεύδονται και ότι ακόμα μια περιστασιακή αλήθεια στοχεύει απλώς να καλύψει μια μεγαλύτερη απάτη και ως εκ τούτου είναι κι η ίδια μια προμελετημένη αναλήθεια. Οι Εβραίοι είναι οι μεγάλοι δάσκαλοι τους ψεύδους, το ψεύδος και η απάτη είναι τα όπλα του αγώνα τους. Κάθε εβραϊκή συκοφαντία και κάθε εβραϊκό ψέμα είναι μια ουλή τιμής στο σώμα των μαχητών μας. Ο άνθρωπος που έχουν διασύρει περισσότερο βρίσκεται πολύ κοντά μας και ο άνθρωπος που μισούν περισσότερο είναι ο καλύτερος μας φίλος.
Όποιος πάρει μια εβραϊκή εφημερίδα το πρωί και δεν βλέπει τον εαυτό του να συκοφαντείται μέσα σε αυτήν, δεν χρησιμοποίησε ωφέλιμα την προηγούμενη μέρα, γιατί αν το είχε κάνει θα τον διέσυραν, θα τον εξύβριζαν, θα τον συκοφαντούσαν, θα τον κακολογούσαν, θα τον δυσφημούσαν. […] Όταν αυτές οι αρχές μπουν στο πετσί μας και στο αίμα των οπαδών μας, το κίνημα θα γίνει ακλόνητο και ακαταμάχητο.» πηγή

Αδόλφος Χίτλερ – Ο Αγών μου

giphy

Αυτοί που δηλώνουν ναζί και συμπεριφέρονται ως Εβραίοι είναι ανάμεσά μας, αλλά απόλυτα περιθωριοποιημένοι από όλους μας. Όλος ο χώρος τινάζει το πέτο του στο άκουσμά τους και τα σχόλιά του είναι επιεικώς περιφρονητικά. Το περίεργο είναι βέβαια πως ο Εβραίος Φριζής δεν τους κατονόμασε και δεν μίλησε για αυτούς όταν έκανε την ομιλία του ενάντια στις εθνικιστικές οργανώσεις και τα ιστολόγια. Αυτό από μόνο του λέει πολλά!

Προσωπικά τους ευχαριστώ για τις προσωπικές επιθέσεις και είμαι ευγνώμων για την αρνητική διαφήμιση. Εξάλλου και η αρνητική διαφήμιση είναι μια ακόμα διαφήμιση! Έχει περάσει η εποχή που θα μπορούσαν να με κατηγορήσουν ότι δεν γράφω επώνυμα ή ότι δεν δείχνω το πρόσωπό μου και μάλιστα δημόσια! Αυτοί όμως επιμένουν να γράφουν με παραφρασμένα τα ονοματεπώνυμα τους (π.χ. Ιωάννης Δημητρίου σε Δημήτρης Ιωάννου) χωρίς ούτε μία φωτογραφία τους στο προφίλ τους στο Facebook καθ’ υπόδειξιν του αμόρφωτου, αγενούς και ημιμαθούς αρχηγίσκου – δασκάλου τους!

Σας ξέρουμε και σας ξέρουν όλοι. Κάθε προσπάθεια σας εναντίον συναγωνιστών αποδεικνύει τα όσα ήδη γνωρίζει ο χώρος για την ποιότητα του ήθους σας. Συνεχίστε να επιβεβαιώνετε όλους εμάς μέχρι να σας μάθουν και οι λίγοι που απομένουν! Εγώ δηλώνω φασίστας με ονοματεπώνυμο και πρόσωπο. Τι να μας πουν τώρα οι ανώνυμοι αντιγραφείς αρθρογράφοι που αντλούν τις πηγές τους από ανθελληνικά άρθρα της εφημερίδας «Αυγή»; Τζάμπα μάγκας ποτέ! Me ne frego!!! 

                                                                 

Αλέξανδρος Καρράς