Η αλήθεια του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης

307834_289267191106801_1398737913_n

Το 1973 οι κομμουνιστές, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως να λαϊκίζουν και να κάνουν προπαγάνδα – αντικατέστησαν το τρίπτυχο που μιλά στην ψυχή των Ελλήνων με ένα άλλο αφηρημένο τρίπτυχο. Το τρίπτυχο του Ιωάννη Μεταξά – το οποίο ασπαζόταν και η 21η Απριλίου -«Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» αντικαταστάθηκε με κάποιες αφηρημένες έννοιες. Το σύνθημα με το οποίο ξεσηκώθηκε μια επαναστατημένη νεολαία που δεν ήξερε γιατί σηκώθηκε τότε ενάντια στην 21η Απριλίου, ήταν το «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία». Με αυτό το σύνθημα και την φωτογραφία ενός τεθωρακισμένου μπροστά στην πύλη του Πολυτεχνείου, καθιερώθηκε ο μύθος του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης.

Το καθεστώς της Μεταπολίτευσης μας οδήγησε σήμερα να έχουμε στην εξουσία τους κομμουνιστές και οι εθνικές αξίες να διώκονται με νόμους. Σήμερα, μετά από τέσσερις δεκαετίες και πλέον ενός τυραννικού καθεστώτος το οποίο αποκαλούν δημοκρατία, ο ελληνικός λαός δεν έχει ούτε Πατρίδα, ούτε Θρησκεία, ούτε Οικογένεια, ούτε ψωμί, ούτε παιδεία και φυσικά ούτε ελευθερία.

Η δημοκρατία τους σκοτώνει το έθνος μας, τις αξίες μας, κλέβει τον ιδρώτα μας και καταστρέφει το μέλλον των παιδιών μας.

Στην δημοκρατία θα απαντήσουμε με Φασισμό! Ο Φασισμός δεν πεθαίνει!Το σύνθημά μας είναι «Εργασία – πειθαρχία, κάτω η ληστεία».

 Αλέξανδρος Καρράς