Τι είναι ο εκφυλισμένος εθνικισμός

 

Σεπτέμβριος 2017

Εκφυλισμένος εθνικισμός είναι μια διαστροφή των ιδεών του εθνικισμού που μέσα του έχουν εισχωρήσει ξενικά στοιχεία και άνθρωποι με ποταπά ψυχικά χαρακτηριστικά.

Τον εκφυλισμένο εθνικισμό στις ημέρες μας τον απαρτίζουν άνθρωποι που μάχονται τον πνευματικό πλούτο του Ελληνικού Εθνικισμού επιχειρώντας να γκρεμίσουν τα είδωλα των Ελλήνων εθνικιστών. Όσοι Έλληνες εθνικιστές υποστηρίζουν τις μορφές του ελληνικού εθνικισμού και εμπνέονται από αυτές, χαρακτηρίζονται από τους εκφυλισμένους εθνικιστές ως ακροδεξιοί.

Ο εκφυλισμένος εθνικισμός προωθεί μια νέα Εικονομαχία. Η αποκαθήλωση των εικόνων του Ελληνικού εθνικισμού, ενός εθνικισμού που είναι απόλυτα ταιριαστός στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα, επιχειρείται με σκοπό την αντικατάσταση τους από εικόνες ξένων μορφών.

Οι εκφυλισμένοι εθνικιστές δημιουργούν ομάδες και οργανώσεις για να βρίζουν όποιον δεν ακολουθεί αυτούς. Για να συκοφαντούν όποιον τους απορρίπτει. Για να υπάρχουν μέσα από τις διαμάχες και τις επιθέσεις του διαδικτύου, ακόμα και μέσα από την ιστοσελίδα των αναρχικών. Μέσα από εκεί ρουφιανεύουν τους Έλληνες εθνικιστές ώστε να στοχοποιηθούν από τον αναρχικό χώρο και να δεχτούν επιθέσεις. Είναι τόσο κότες που επιχειρούν με τον τρόπο αυτό να χτυπηθούν οι εθνικιστές από τον εχθρό κι όχι από τους ίδιους.

Οι εκφυλισμένοι εθνικιστές δεν είναι εθνικιστές. Δεν αναγνωρίζουν το έθνος τους και μιλούν για μια λευκή φυλή απλώς. Όποιος δε συμφωνεί μαζί τους είναι προδότης της «ράτσας» τους. Προδότης της ράτσας όμως – της φυλής ελληνιστί – είναι αυτός που έχει απωλέσει την εθνικότητα του και τη μάχεται καθημερινώς επιχειρώντας να την απογυμνώσει από τους εθνικιστές που την εμπνέουν και την οδηγούν στο μέλλον. Προδότης είναι αυτός που προσπαθεί να πλήξει τις προσωπικότητες των αγνών εθνικιστών – όσοι είναι πλέον αγνοί στον χώρο αυτό – με συκοφαντίες, σάτιρες, ειρωνείες και λεξιλόγιο, όχι του πεζοδρομίου απλώς, αλλά της πλατείας Βάθης και της Τρούμπας.

Ο εκφυλισμένος εθνικιστής είναι ένας μπολσεβίκος. Ο μπολσεβίκος αντικατέστησε την διανόηση των Ελλήνων εθνικιστών με τη «διανόηση» των Ελλήνων κομμουνιστών. Και έτσι προώθησε τον μαρξισμό. Ένας μπολσεβίκος είναι ένας προδότης και αρνητής του Έθνους. Ένας εκφυλισμένος εθνικιστής είναι ένας μπολσεβίκος και αρνητής του Έθνους.

Ο εκφυλισμένος εθνικιστής προσκυνά τα γερμανικά είδωλα του Γερμανικού Εθνικισμού χωρίς τις περισσότερες φορές να έχει κατανοήσει ή και να μελετήσει σε βάθος την κοσμοθεωρία του Γερμανικού Εθνικισμού. Οι περισσότεροι εκφυλισμένοι εθνικιστές είναι κι ο εκφυλισμός του Γερμανικού Εθνικισμού, του Εθνικοσοσιαλισμού και του Αδόλφου Χίτλερ. Διότι δεν έχουν μελετήσει το Mein Kampf, δεν έχουν διαβάσει καν ένα κεφάλαιο από το βιβλίο αυτό. Είναι δύσκολο, ίσως και βαρετό για αυτούς. Εξάλλου δεν υπάρχει χρόνος για διάβασμα, το διάβασμα και η αρθρογραφία και οι ομιλίες δεν είναι αγώνας. Όλα αυτά είναι για φλώρους, για κότες, για δειλούς. Οι εκφυλισμένοι εθνικιστές υποστηρίζουν ότι ο αγώνας είναι στο δρόμο. Δε θα διαφωνήσουμε! Ο Αγώνας όμως δεν είναι μόνο στο δρόμο. Οι μεγάλοι εθνικιστές της Ιστορίας όλων των Εθνών δεν κρατούσαν στυλιάρια, δεν ήταν στις τάξεις των S.A., δεν ανήκαν σε Τάγματα Εφόδου. Ήταν οι πνευματικοί ηγέτες όλων των προηγούμενων και θα είναι και στο μέλλον.

Οι εκφυλισμένοι εθνικιστές που κοκορεύονται ότι είναι στο δρόμο, ας μας υποδείξουν ποια πόλη εντός των Αθηνών τους ανήκει. Που δεν τολμούν να εμφανιστούν ANTIFA και αναρχικοί; Κι επίσης ας μας υποδείξουν ένα σύγγραμμά τους το οποίο είναι ανώτερο του Ίωνος Δραγούμη ή του Περικλή Γιαννόπουλου ή του Ιωάννη Συκουτρή ή της Σίτσας Καραϊσκάκη, και θα πω, γιατί όχι, από τις σκέψεις του Ιωάννη Μεταξά. Ας μας δείξουν επίσης μια πράξη τους η οποία επηρεάζει την Ιστορία του έθνους. Η μόνη πράξη τους που επηρεάζει την Ιστορία του Έθνους είναι ότι μάχονται τον Εθνικισμό των Ελλήνων. Μια μέρα η Ιστορία θα γράψει ότι κάποιοι που πολεμούσαν τον Ελληνικό Εθνικισμό προσπαθώντας να τον αντικαταστήσουν και να γκρεμίσουν τα είδωλά του για να τον μετατρέψουν σε γερμανικό, εκτελέστηκαν από ένα Εθνικό Κράτος των Ελλήνων Εθνικιστών. Θα έχουν εκτελεστεί μαζί με προδότες πολιτικούς, παιδεραστές, βιαστές και εμπόρους ναρκωτικών.

Αυτή είναι η τύχη των προδοτών. Κι ας μην ξεχνάνε οι εκφυλισμένοι εθνικιστές, ότι οι Εικονομάχοι μπορεί να πολεμούσαν τις εικόνες της Πίστης της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας για πάνω από ένα αιώνα, αλλά στο τέλος ηττήθηκαν και έγινε η αναστήλωση των εικόνων. Ο εκφυλισμένος εθνικιστής είναι ένας άνθρωπος που έχει απωλέσει την εθνικότητά του, μισεί τον εαυτό του για την εθνικότητα που απέκτησε με τη γέννησή του από Έλληνες γονείς. Κι όσο περισσότερο μισεί τον εαυτό του επειδή δεν είναι κληρονόμος μιας γερμανικής καταγωγής κατευθείαν από κάποιον Kamerad των Waffen – SS, τόσο περισσότερο μισεί τον ελληνικό λαό, τα σύμβολά του και τις μορφές που τον εμπνέουν. Με πιο απλά λόγια: Δε γεννήθηκα Γερμανός, θα γίνουμε Γερμανοί. Έτσι σκέφτεται αυτός, ο εκφυλισμένος εθνικιστής, το χθεσινό αγριογούρουνο που ήρθε να μας ανοίξει τα μάτια και να μας πει ποιος θα είναι αποδεκτός στην Ιστορία του Ελληνικού Εθνικισμού. Και το μίσος προς τον εαυτό του το εκδηλώνει προς οτιδήποτε κινείται γύρω του.

Ας προσέξουν οι εκφυλισμένοι εθνικιστές, οι Εικονομάχοι, οι Ιεροεξεταστές και οι ροβεσπιέροι με τις γκιλοτίνες τους που παίρνουν κεφάλια των μορφών του Ελληνισμού. Ας προσέξουν γιατί ο Ροβεσπιέρος μπορεί να πήρε πολλά κεφάλια με τη γκιλοτίνα του, αλλά στο τέλος η γκιλοτίνα του πήρε και το δικό του. Ας προσέξουν τα νέα S.A. κι ας θυμηθούν την τύχη τους από τον Ηγέτη τον οποίο προσκυνούν. Το Έθνος θα ζήσει και θα διατηρήσει τα είδωλα και την Ιστορία του και πάνω σε αυτά θα χτίσει το μέλλον του.

Αλέξανδρος Καρράς