Εβραίοι, Κου Κλουξ Κλαν και «νεοναζί»

Ως ιστοσελίδα έχουμε υποστηρίξει ότι ο νεοναζισμός έχει τεράστια διαφορά με την κοσμοθεωρία του εθνικοσοσιαλισμού. Ένας ηλίθιος φετιχισμός, μια μοιρολατρία, μια προσωπολατρεία σχετικά με τον Αδόλφο Χίτλερ, τον Αβατάρ που θα επιστρέψει να τελειώσει το έργο του, τον Βόταν που θα ενσαρκωθεί και πάλι για να οδηγήσει στη Νίκη την Άρια Φυλή και στην επιστροφή στη Θούλη. Αυτό είναι το μεταπολεμικό δόγμα που έχει διαστρέψει τον εθνικοσοσιαλισμό και τον έχει καταντήσει παθητικό. Ένας ηλίθιος μεσσιανισμός. Αυτό όμως είναι το πρώτο σκέλος του νεοναζισμού. Το δεύτερο μεταπολεμικό σκέλος είναι η έλλειψη αισθητικής που χαρακτηρίζει τον νεοναζισμό, η απώλεια του πνεύματος, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, ο χουλιγκανισμός, o σατανισμός και ο αντιχριστιανισμός.  

Αναμφίβολα μια Ιδέα όπως ο εθνικοσοσιαλισμός δεν θα μπορούσε να μη φροντίσει ο διεθνής σιωνισμός να τη διαστρέψει, να τη δηλητηριάσει, να τη μεταμορφώσει σε κάτι ακίνδυνο για αυτόν. Ο νεοναζισμός τραβά στους κόλπους του τους περιθωριακούς, ενώ ο εθνικοσοσιαλισμός την αριστοκρατία του ήθους και του πνεύματος. Ο νεοναζισμός είναι μίσος κατά πάντων. Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι Αγάπη προς τη Φυλή, το Λαό, το Έθνος, τη Φύση, τα ζώα, το Πνεύμα, την Τέχνη, τον Πολιτισμό. Ο εθνικοσοσιαλισμός πάντως ήταν καθαρά γερμανικός και δεν προοριζόταν για εξαγωγή, όπως τόνισε ο ίδιος ο δημιουργός του. Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον γερμανικό λαό. Ο εθνικοσοσιαλισμός ήταν η γερμανική έκφραση του φασισμού, μια εκδοχή του φασισμού κομμένη και ραμμένη για τη γερμανική ψυχοσύνθεση.

Μπορεί σήμερα η πλειοψηφία των νεοναζιστών να θέλει να το αρνηθεί αλλά η αλήθεια είναι μία: ο Αδόλφος Χίτλερ θαύμαζε και αντέγραφε τον Μπενίτο Μουσολίνι και τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Ίσως τελικά ο μιμητισμός και ο φετιχισμός των νεοναζιστών να πηγάζει από τον Ηγέτη τους! 

Πολλά συμπεράσματα μπορούν να βγουν φυσικά κι από αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα στον εθνικιστικό χώρο έχοντας απέναντί μας την ελεεινή προπαγάνδα από διάφορους νεοναζιστικούς κύκλους οι οποίοι κατασυκοφαντούν τις προσωπικότητες που εμπνέουν τους Έλληνες εθνικιστές (Δραγούμη, Μεταξά, Γιαννόπουλο, Σίτσα Καραϊσκάκη, Παύλο Μελά κ.α.) 

Από τις πράξεις των υπαλλήλων αναγνωρίζουμε τα αφεντικά τους! Στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε οι νεοναζί ανακάλυψαν ότι πρέπει να απορρίψουμε τον Δραγούμη, τον Μεταξά, τον Γιαννόπουλο και τα πρότυπα της ΕΟΝ και της 4ης Αυγούστου ως πνευματικό οδηγό μας και να προσκυνήσουμε ξένα είδωλα που δεν μιλούν στην ελληνική ψυχή, να αναγνωρίσουμε σαν θεό των Ελλήνων τον Βόταν στην θέση του Χριστού και ως σύμβολα μας τους ρούνους. Πίσω από τα πολλά «heil» κρύβονται τα δουλικά «shalom».

Ας μάθουμε επιτέλους ότι η σβάστικα αποτελεί το σύμβολο του γερμανικού φασισμού – παγγερμανισμού και όχι του φασισμού γενικότερα. Η σβάστικα ήταν σύμβολο ενός κινήματος γερμανικού αποκλειστικά και όχι ένα σύμβολο διεθνές σαν ιδεολογία όπως το σφυροδρέπανο ή το «Α» της Αναρχίας.

Ως «Εθνικόν Κράτος» ευχαριστούμε το ιστολόγιο «Κόκκινος Ουρανός» που δημοσίευσε προσφάτως το κάτωθι άρθρο το οποίο επιλέξαμε να αναδημοσιεύσουμε σήμερα.

Αλέξανδρος Καρράς

Ο «Φύρερ» Frank Collin που αποδείχθηκε ότι ήταν Εβραίος ονόματι Cohen!

Μερικές πληροφορίες για την συμμετοχή Εβραίων στην Κου Κλουξ Κλαν και σε κόμματα και ομάδες «λευκών εθνικιστών» ή «νεοναζί» στις ΗΠΑ. Για κάποιους οι παρακάτω περιπτώσεις αποτελούν κλασσικά παραδείγματα του λεγόμενου συνδρόμου του “self hating Jew”, εκείνου που αν και Εβραίος, έχει «αντισημιτικές» απόψεις, προβαίνει σε «αντισημιτικές» πράξεις και φτάνει τελικά να μισεί τον εαυτό του και την φυλή του. Για άλλους η εισχώρηση Εβραίων σε τόσο ακραίες ρατσιστικές ομάδες αποτελεί σχέδιο διάβρωσης του χώρου των «λευκών εθνικιστών» στις ΗΠΑ και λειτουργεί ως όργανο διαίρεσης των υπόλοιπων μη Εβραίων/‘εθνικών’, με απώτερο σκοπό τον «φυλετικό πόλεμο». Ίσως, επίσης, αποβλέπει και στην καλλιέργεια πνεύματος «συμμαχίας» κατά του «ρατσισμού» και του «αντισημιτισμού» με την ανάλογη κρατική δράση και τους ανάλογους («αντιρατσιστικούς») νόμους.

180px-burros2

159894-276dan_burros_kkk1_orig

Σχετικά με την Κου Κλουξ Κλαν (KKK) είναι γνωστό ότι είχε πολλούς Εβραίους μέλη, ακόμα και ‘Μεγάλους Δράκους’, όπως ο πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας Daniel Burrows (ή Burros 1937 – 1965) που πέρασε χρόνια της ζωής του ως ένα «ηγέτης» της Κου Κλουξ Κλαν, μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι ήταν Εβραίος και (όπως λένε οι «πηγές») αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος και στο κεφάλι.*

jordan-gollub-jew-kkk-grand-wizard

Ένα άλλος ‘Μεγάλος Μάγος’ της ΚΚΚ στο Μισισιπή αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ομοφυλόφιλος Εβραίος με το όνομα Jordan Gollub, που συγκέντρωσε πολλή προσοχή των μέσων ενημέρωσης, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε γρήγορα όταν ανακαλύφθηκαν οι ‘kosher’ ρίζες του.

Όλοι γνωρίζουν ότι η Κου Κλουξ Κλαν πήρε αρχικά το όνομά της από την ελληνική λέξη «κύκλος» («kyklos»). Παρόλα αυτά η εβραϊκή λέξη «kikel», (προφέρεται Ky-Kul), επίσης σημαίνει κύκλος. Είναι γνωστό ότι μια αργκώ (slang) λέξη για τους Εβραίους στις ΗΠΑ είναι “kikes”, που προέρχεται από το «kikel». Σύμφωνα με τον Leo Rosten, η λέξη ‘kike’ γεννήθηκε στο Ellis Island, όταν οι Εβραίοι μετανάστες που ήταν εκεί, ήταν αναλφάβητοι (ή δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λατινικά γράμματα), και όταν τους ζητήθηκε να υπογράψουν τα έντυπα εισόδου με το σύνηθες «X», αρνήθηκαν, επειδή συνέδεσαν το Χ με το Σταυρό και τον χριστιανισμό και αντ’ αυτού έκαναν έναν κύκλο.

Υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι Εβραίοι που παρουσιάζονται ως «λευκοί ρατσιστές», «Ναζί», «λευκοί εθνικιστές», κλπ.

Πάρτε για παράδειγμα τον Bill White, ηγέτη του ‘Αμερικανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος’ (American National Socialist Workers Party) που θεωρείται από το (για πολλούς εβραιοκρατούμενο) “αντιρατσιστικό” Southern Poverty Law Center, ως ένας «κακός ναζί, ρατσιστής, υμνητής του Χίτλερ, που μισεί Εβραίου και Αφρο-Αμερικάνους».

bill-white-jew

Ο White (φώτο) μεγάλωσε στη γειτονιά Horizon Hill στο Rockville του Maryland. Σύμφωνα με μια συνέντευξη του 1999 στους Washington Times, αρχικά είχε στραφεί στον αναρχισμό όταν διάβασε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο όταν ήταν 13 ετών. Ίδρυσε το ‘Ουτοπικό Αναρχικό Κόμμα’ (UAP) και δημοσίευσε ένα περιοδικό που επικεντρώθηκε στην αντίθεση με το εκπαιδευτικό σύστημα, την ψυχιατρική και την επιβολή του νόμου. Από το 1997 έως το 1998, ο White, ισχυρίστηκε ότι είχε συνδεθεί με το Μαοϊκό Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα, τον Συνασπισμό Ενάντια στην Αστυνομική Βία, και την τροτσκιστική Διεθνή Σοσιαλιστική Οργάνωση (ISO).

Ο White το 1999, εξέφρασε την «υποστήριξή» του στους μακελάρηδες του σχολείου Columbine, Eric Harris και Dylan Klebold (ο Klebold ήταν Εβραίος – διάβασε κι εδώ) που δολοφόνησαν δώδεκα μαθητές και ένα δάσκαλο, γιατί σύμφωνα με τον White, «καταπιέζονταν» από το αμερικάνικο εκπαιδευτικό σύστημα.

Έχοντας μεγαλώσει σε μια κατεξοχήν εβραϊκή συνοικία και έχοντας παρακολουθήσει κυρίως εβραϊκά σχολεία, στα νιάτα του, ο Bill White για πολλούς είναι ένας ακόμα Εβραίος [επώνυμο Weiss;] που κρύβει την καταγωγή του.

hawke

davis-wolfgang-hawke-jew-nazi

Ο David Wolfgang Hawke – που έμεινε γνωστός ως «spam Nazi»- ξεκίνησε μια ψεύτικη ναζιστική ομάδα με το όνομα ‘Knights of Freedom’, (Ιππότες της Ελευθερίας) που αργότερα μετονομάστηκε ‘Αμερικάνικο Εθνικιστικό Κόμμα’ (American Nationalist Party), αλλά η φούσκα έσκασε όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό το άτομο ήταν Εβραίος με το όνομα Andrew Britt Greenbaum.

hatespeech_custom-e63bc2b7cc482b59114c3d66c0af07cd62355cd5-s4

Υπάρχει επίσης η ιστορία του ψευτο-εθνικοσοσιαλιστή/ναζιστή Frank Collin, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Francis Joseph Cohen. Αποδείχθηκε ότι ο πατέρας του ήταν Εβραίος ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι είχε φυλακιστεί στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου, αλλά είχε αλλάξει το όνομά του από Cohen σε Collin.

frank-joseph1

Ο Collin/Cohen έδρασε στο Skokie του Ιλλινόϊς, στο μέρος όπου υπήρχε ο μεγαλύτερος πληθυσμός επιζώντων του Ολοκαυτώματος. Η πρόθεσή του να κάνει «πορεία» στο εβραιοκρατούμενο εκείνο μέρος ήγειρε θέμα συνταγματικότητας του δικαιώματός του και οδήγησε την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο έκρινε (1979) ότι είχε το δικαίωμα να το κάνει.

Εν συνεχεία ανακαλύφθηκε ότι είχε διασυνδέσεις με κυκλώματα παιδεραστίας και καταδικάστηκε σε φυλάκιση από έναν Εβραίο δικαστή και μετά από 3 χρόνια ήταν πάλι ελεύθερος! Σήμερα ο Collin δηλώνει «παγανιστής».

mv5bmtq0mdu2odixmf5bml5banbnxkftztcwndgwmdawmq-_v1_sy317_cr50214317_

* Από την ιστορία του Dan Burros προήλθε η «έμπνευση» για την ταινία του 2001 ‘The Believer’ του Henry Bean, με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling, (ως ‘Daniel Balint’), που υποδύεται ένα νεαρό Εβραίο που μεγαλώνοντας γίνεται φανατικός νεοναζί. Η ταινία κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο 2001 Sundance Film Festival και το Χρυσό του Αγίου Γεωργίου στο 23ο Φεστιβάλ Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας. Δείτε το trailer: