Η μειοψηφία πρέπει να επιβληθεί πριν από την Νέμεση

Nemesis

Τους τελευταίους μήνες ακούμε συνεχώς περί ένωσης του λεγόμενου «εθνικού χώρου». Πολλοί αγωνιούν για το πως θα αυξηθούν οι άνθρωποι που θα πιστεύουν στις Ιδέες, στα Ιδανικά μας. Ήδη εμείς που ανήκουμε στον λεγόμενο «χώρο» δεν πιστεύουμε στις ίδιες ιδέες και πολλά μας χωρίζουν. Τα ιδεολογικά κενά και η έλλειψη βιβλιογραφίας καλλιεργεί κυρίως εμμονικές αντιλήψεις από άτομα συνήθως περιθωριακά τα οποία ταλαιπωρούν τον εθνικισμό εδώ και δεκαετίες.

Δυστυχώς φαίνεται πως η δημοκρατική αντίληψη περί πλειοψηφίας έχει φτάσει στο σημείο να επηρεάζει ακόμα και εμάς τους φασίστες – εθνικοσοσιαλιστές. Όταν ασχολούμαστε με αριθμούς ξεφεύγουμε από την ιδέα της αριστοκρατίας. Κυρίως για να απολαύσουμε – έτσι πιστεύουμε – την αποδοχή της μάζας, αρνούμαστε αυτό που πράγματι είμαστε: Φασίστες! Εθνικοσοσιαλιστές! Εχθροί του κοινοβουλευτισμού! Όταν φτάνουμε στο σημείο να λέμε ότι «πρέπει να κάνουμε το κόλπο» κι αυτό το κόλπο δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από την άρνηση της ταυτότητάς μας είμαστε ήδη ηττημένοι. Κι είμαστε ηττημένοι γιατί φοβηθήκαμε αυτό που είμαστε περισσότερο από τον ίδιο τον αντίπαλο. «Δε θα μας αποδεχτεί ο κόσμος», αυτή είναι η σκέψη που τρομοκρατεί τη σκέψη μας. Αν εμείς δεν τολμάμε να διακηρύξουμε την πίστη μας πως θα πιστέψει ο λαός σε μας;

Σύμφωνα με τον Άρθουρ Σοπενχάουερ ισχύει το παρακάτω:

«Οι καθαρά πνευματικές απολαύσεις είναι απρόσιτες για την μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων. Είναι σχεδόν ανίκανοι να νιώσουν την χαρά της καθαρής γνώσης, είναι ολοκληρωτικά δοσμένοι στην βούληση.»

Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Για αυτό ο φασισμός όπως είπε κι ο Μουσολίνι αποτελεί πάντοτε ένα κίνημα μειοψηφίας. Ο Χίτλερ υποστήριζε ότι το κίνημα του έπρεπε να παραμείνει πάντοτε μειονότητα κι ότι είχε επιστρατεύσει τα πιο πολύτιμα στοιχεία πάλης και θυσίας για το Έθνος τα οποία ανήκαν στην μειοψηφία. Ο Γκαίμπελς υποστήριζε ότι μόνο αν μια μειοψηφία είναι καλύτερη της πλειοψηφίας θα καταφέρει να νικήσει.

Η πραγματική γνώση για μας, γνώση που αγνοούν οι οπαδοί των άλλων θεωριών, είναι ότι το αίμα είναι κάτι που πρέπει να προστατευθεί, ότι η γη μας και το αίμα μας είναι συνδεδεμένα στους αιώνες και στις χιλιετίες κι ότι οι φυλές είναι έργο του Δημιουργού του Κόσμου, ενός Κόσμου τον οποίο πρέπει να διατηρήσουμε διότι η λέξη «κόσμος» προέρχεται από τη λέξη «κόσμημα». Η διαφορετικότητα των φυλών κοσμεί λοιπόν την ανθρωπότητα και τα έθνη δημιουργούν τον πολιτισμό με τον οποίο η ανθρωπότητα εξυψώνεται και διαφέρει από τα υπόλοιπα πλάσματα του πλανήτη. Η ανισότητα της Φύσης είναι κάτι δίκαιο και όμορφο και αποτελεί την πραγματική διαφορετικότητα!

nike__the_goddess_of_victory_by_lipunushka-d6imtz1

Ο Φασισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός αποτελούν λοιπόν μια Κοσμοθεωρία η οποία ακολουθεί και υπερασπίζεται τους νόμους της Μητέρας Φύσης. Οτιδήποτε πέρα από τους Νόμους της Φύσης και του έργου του Δημιουργού είναι αφύσικο, οδηγεί στην καταστροφή και στη Νέμεση διότι είναι η συνέπεια της Ύβρης. Εμείς πρέπει να έρθουμε πριν την Νέμεση. Μετά θα είναι αργά. Και θα είμαστε πάλι αυτοί οι λίγοι που θα μιλήσουν στην ψυχή των λαών για να μας ακολουθήσουν στο δρόμο προς την Ελευθερία με δύο κατευθύνσεις: είτε προς την Νίκη που θα μας στεφανώσει ως νικητές, είτε προς τον Θάνατο που θα μας στεφανώσει ως τους τελευταίους υπερασπιστές των Θερμοπυλών της Φυλής μας! Ο αγών μας είναι για μια ζωή άξια να τη ζήσουμε αλλά και για έναν ακόμα πιο ένδοξο θάνατο αν χρειαστεί. Και στο τέλος οι σύντροφοι θα αποδειχτούν λίγοι, πιο λίγοι από όσους ξεκίνησαν τον αγώνα αν εμείς δεν έχουμε καταφέρει να διαφυλάξουμε τη Νίκη μας.

Αλέξανδρος Καρράς