«Φύλαξ», βανδαλισμοί και Μακεδονία

1316734_FYLAX1.jpg

Και τι δεν ακούσαμε αυτές τις μέρες μετά την πτώση του «αγάλματος», της «τέχνης» με την οποία αποφάσισαν κόντρα στη θέληση των πολιτών του Παλαιού Φαλήρου να διακοσμήσουν την περιοχή ο δήμαρχος της περιοχής και ο «καλλιτέχνης». «Βανδαλισμός», «μεσαίωνας», «φανατικοί», «θρησκόληπτοι» και τόσες άλλες ύβρεις και χαρακτηρισμοί. Το κόκκινο έκτρωμα δεν είχε καμία αισθητική. Για μένα δεν αποτελεί θρησκευτικό ζήτημα, είναι απλά ένα τίποτα που δεν προσφέρει τίποτα στον ψυχισμό αυτού που το βλέπει.

Δεν ακούσαμε όμως τίποτα από όλα τα παραπάνω σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που είναι πολύ χειρότερες και που προσέβαλλαν την εθνική μνήμη, τους ήρωες του έθνους και το εθνικό αίσθημα του Ελληνικού λαού! Οι εικόνες σε τέτοιες περιπτώσεις μπορούν να πουν περισσότερα:

3443.jpg

Αυτό πιστεύουν αυτοί που έχουν κάνει τα παρακάτω:

ImageGen.jpg

Άγαλμα Κωστή Παλαμά. Ο εθνικός μας ποιητής που δήλωνε πως «ο πατριωτισμός είναι έμφυτος κι εγώ είμαι εθνικιστής. Βέβαια, εθνικιστής, είμαι ένας πατριδολάτρης».

kolokotronis.jpg

EID-VANDASLISMOS-KAPODISTRIAS.jpg

fetchimg.jpg

ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗ.jpg

Μνημείο Ποντίων στον Πειραιά

ΑΡΧΑΟΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ 20-1-2013 161

ΑΡΧΑΟΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ 20-1-2013 164

Το άγαλμα της Βορείου Ηπείρου πριν από….

ΑΓΑΛΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.jpg

τον αποκεφαλισμό και τον ακρωτηριασμό των άκρων του…

0ii011

DSCN4390

0ii001

Στην προτομή του Αθανάσιου Διάκου…

111111111.jpg

Στον τάφο του Ιωάννη Μεταξά, του Εθνικού Κυβερνήτη…Πιθανόν με αυτή την ενέργεια να συμφωνούν και διάφοροι γελοίοι του εθνικιστικού χώρου που στο πρόσωπο του Μεταξά βλέπουν την προδοσία επειδή δεν τον ευνόησαν οι συνθήκες για να ενταχθεί στις δυνάμεις του Άξονος!!!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μία μέρα πριν από το μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία…

 

…οι αντιφασίστες φρόντισαν να ενημερώσουν ότι τελικά δεν είναι και τόσο κακό να είσαι εθνικιστής! Τους ευχαριστούμε θερμά για αυτή τους την πράξη! Τώρα όλη η Ελλάδα θα αντιληφθεί τι εστί αντιφασισμός. Θα βοηθήσει φυσικά σε αυτό και η αντισυγκέντρωση στην Καμάρα…Αντισυγκέντρωση αυτή τη φορά όχι ενάντια σε κάποια συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ή άλλων εθνικιστικών οργανώσεων, αλλά ενάντια σε ένα ολόκληρο Έθνος, ενάντια σε ένα ολόκληρο λαό!

Αλέξανδρος Καρράς

γρηυτυξκ.jpg