David Lane – 88 διδαχές

«Η διαφορά μεταξύ ενός πατριώτη κι ενός τρομοκράτη καθορίζεται από τα Μ.Μ.Ε.»

«Απόφυγε έναν μίζερο, γκρινιάρη άνθρωπο γιατί το δηλητήριο του θα δηλητηριάσει και τη δικιά σου φύση.»

David Lane

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Μέχρι η Λευκή φυλή να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει μόνο μια πηγή, από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε τις αιώνιες αλήθειες, δεν θα υπάρξει ποτέ ειρήνη ή σταθερότητα σ’ αυτή τη γη.

Στους αμετάβλητους Νόμους της Φύσης βρίσκονται τα κλειδιά της Ζωής, της Τάξης και της Κατανόησης. Οι θεωρίες των ανθρώπων ακόμα και των πιο «φωτισμένων» από αυτούς, είναι απλά λόγια και καταλήγουν ως αντικείμενα μελέτης για μετάφραση, επεξήγηση, νοηματικών αφαιρέσεων και προσθέσεων και στο τέλος διαστρεβλώσεων από τους παραπλανημένους θνητούς. Συνεπώς, κάθε θεωρία ή τάση, αρχαία ή σύγχρονη, πρέπει να ελεγχθεί πρώτα σύμφωνα με τη συμβατότητα της προς τον Νόμο της Φύσης. Η λευκή φυλή, πρέπει να καταλάβει ότι όπως και κάθε άλλο πλάσμα σε αυτή τη γη, υπόκειται στον Σιδηρούν Φυσικό Νόμο, όπως επίσης πέρα από αυτή τη γη οτιδήποτε στο σύμπαν, διαφορετικά δεν θα εξασφαλίσει ειρήνη, γαλήνη και ασφάλεια για την ύπαρξη της.

1512622011

‘Όλος ο πλανήτης φλέγεται διότι φυλές και υποφυλές, έθνη και πολιτισμοί εξαναγκάζονται να παραβιάσουν τα ίδια τους έμφυτα ένστικτα αυτοσυντήρησης. Πολλοί άνθρωποι αν και τίμιοι και καλοπροαίρετοι αλλά με ελάχιστη κατανόηση απλώς πολεμούνε εναντίον των συμπτωμάτων τα οποία είναι αποτελέσματα αυτής της παραβίασης. Μερικοί έχουν τελείως στενή αντίληψη κρίνοντας τις καταστάσεις μόνο από το άμεσο περιορισμένο περιβάλλον τους, τις πρόσκαιρες συνθήκες και το επεβεβλημένο δόγμα (πολιτικό ή θρησκευτικό) χωρίς να αντιλαμβάνονται σφαιρικά την υπάρχουσα κατάσταση. Φυσικά αυτό ήταν και το ζητούμενο της παντοδύναμης και ανελέητης Νέας Τάξης, η οποία έχει πάρει τις τύχες του κόσμου στα χέρια της για αιώνες τώρα ελέγχοντας τα βασικά ένστικτα των πληθυσμών και αποφεύγοντας οποιαδήποτε αντίδραση κατάλληλα καμουφλαρισμένη πίσω από πολιτεύματα και ιερατεία.

xu2p_78l_400x400

Αυτό που επιβάλλεται είναι η σωστή γνώση και επίγνωση των θεμελιωδών Νόμων (Σύνταγμα και Δίκαιο)που αφορούν τις ανθρώπινες υποθέσεις αν θέλουμε να προστατεύσουμε και να σώσουμε τον πολιτισμό μας από τους επικίνδυνους «αρχηγούς»του. Αυτές οι λίγες σελίδες δεν στοχεύουν στην παροχή ολοκληρωμένου και λεπτομερούς συστήματος διακυβέρνησης, αλλά ως«διδαχές» οι οποίες, όταν κατανοηθούν θα ωφελήσουν και θα διασώσουν τον άνθρωπο και ως άτομο και ως έθνος.

Διαβάστε εδώ

4aSLt0glOfs.jpg

0_3AQfJI8ZWysUVjs2_.jpg

«Ήρθε η ώρα που πρέπει να αγωνιστούμε για τη διαφύλαξη της φυλής μας και για το μέλλον των παιδιών μας.»
David Lane