Α. Γκλέτσος: Θέλω φτηνά εργατικά χέρια και φυλετική επιμειξία

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε πως η ερωτική φύση ομοιάζει με το ψήσιμο μιας τσιπούρας, το πήγε και λίγο παραπέρα. Τώρα δηλώνει ξεκάθαρα πως οι «πρόσφυγες» κατεβάζουν τα μεροκάματα – πράγμα που γνωρίζουμε καλά εμείς οι εθνικοσοσιαλιστές, εθνικιστές, φασίστες και το φωνάζουμε χρόνια – και πως είναι λογικό και φυσικό επακόλουθο στο μέλλον να αλλοιωθεί το ελληνικό αίμα.

Ας το καταλάβουν όλοι πλέον: ο στόχος τους είναι η μετακίνηση ανθρώπων που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών – ξέρετε αυτών που οι κομμουνιστές φωνάζουν ότι πολεμούν – ρίχνοντας το μεροκάματο και το κόστος των εργατικών και η αλλοίωση της λευκής φυλής, της φυλής στην οποία ανήκει σαφώς και ο ελληνικός λαός!

Εμείς όμως γνωρίζουμε πως ένα οικονομικό λάθος μπορεί να διορθωθεί. Ένα φυλετικό λάθος όμως, η αμαρτία του αίματος, είναι κάτι που αν συμβεί δεν διορθώνεται. Αγώνας για τη διατήρηση του έθνους και της φυλής, αγώνας για την διατήρηση της διαφορετικότητας των ανθρώπων, των λαών και των πολιτισμών. Αυτό είναι ο εθνικοσοσιαλισμός!

Αλέξανδρος Καρράς