Οι ξεχασμένοι Άριοι της Ασίας

 

Άρθρο του «White Resister» σε μετάφραση του Αντώνη Ξώγνου 

Αν αποτύχουμε στην πνευματική και γενετική μας αποστολή να διατηρήσουμε τη μοναδική μας κληρονομιά, κινδυνεύουμε να ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο με τους αρχαίους πολιτισμούς της Αιγύπτου, της Ινδίας και πολλών άλλων.

Αυτές οι κουλτούρες, που ιδρύθηκαν και έφτασαν στα ύψη της δόξας μέσα από την εφευρετικότητα και τη λαμπρότητα της Λευκής Φυλής, τελικά υπέκυψαν στην επικίνδυνη αμαρτία της επιμιξίας όπου στοίχισε και κατέστρεψε όλα όσα είχαν χτιστεί.

kalashpeople

Ο λαός Καλάς, μια μικρή ομάδα ιθαγενών που αριθμούν ίσως μόνο μερικές χιλιάδες, μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί ως μία από τις τελευταίες καθαρόαιμες ομάδες αληθινών Αρίων που παρέμειναν στα αχανή όρια της ασιατικής ηπείρου. Οι βιολογικοί πρόγονοί τους κάποτε κυριάρχησαν σε εκατομμύρια τετραγωνικά μίλια της επικράτειας και καθιέρωσαν τη μνήμη της ύπαρξής τους στα πολυάριθμα ερείπια που διασκορπίστηκαν σε ολόκληρη την περιοχή.

Ωστόσο, ενώ κατακλύστηκαν από σκουρόχρωμες μάζες, αυτοί οι μακρινοί φυλετικοί αδελφοί μας κατάφεραν να ζήσουν, κυρίως λόγω της γεωγραφικής τους απομόνωσης και των αυστηρών εθίμων στον τομέα της καθαρότητας του αίματος. Κυνηγημένοι και καταδιωγμένοι από μουσουλμάνους άγριους τους τελευταίους καιρούς, οι Καλάς έχουν φτάσει στα όρια του αφανισμού, αλλά εξακολουθούν να αρνούνται να υποχωρήσουν στις πιέσεις ενός παρακμιακού κόσμου όπου επιθυμεί το θάνατό τους.

kalash3

Μπορεί οι Εβραίοι και οι πολιτισμικοί Μαρξιστές να αμφισβητούν με ψευδή επιχειρήματα τις Άριες κατακτήσεις, αλλά η επιστήμη είναι αυτή που τους διαψεύδει. Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα παιδί από τα σύνορα Πακιστάν – Αφγανιστάν, όχι από τη Σουηδία, ούτε από τη Γερμανία.

cute-kalash-girl

Μια σύντομη περιγραφή τους

Η γλώσσα και τα έθιμα αυτού του απομονωμένου λαού έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον, το σο των γλωσσολόγων, όσο και των ανθρωπολόγων. Η μητρική τους γλώσσα έχει περιγραφεί ως μια απομονωμένη αναδρομή στην αρχαία ινδοευρωπαϊκή και έχει γραμματικές ομοιότητες με την παραδοσιακή σανσκριτική και την περσική, με την κοινή τους καθημερινή ομιλία να μοιάζει με τη διάλεκτο των Βεδικών ύμνων πριν από τρεις χιλιάδες χρόνια. Η γνώση τους πάνω στη γραφή και στην ανάγνωση είναι εξαιρετικά υψηλή σε σύγκριση με τα επίπεδα του Πακιστάν και του Αφγανιστάν γενικά, με τους άνδρες και τις γυναίκες να επιτρέπεται να σπουδάσουν ισότιμα ​​και μαζί.

kalas-2-urtr-424

Σε θέματα πνευματικότητας, ενώ μερικοί έχουν δυστυχώς ασπαστεί το Ισλάμ υπέρ της, αυτές οι ψυχές συνήθως εκδιώκονται και αποβάλλονται από τα χωριά τους για να εμποδίσουν την πολιτισμική μόλυνση. Μια αρχαία μορφή του πολυθεϊστικού ινδουισμού τους διακρίνει από τον υπόλοιπο πληθυσμό, με βωμούς αιώνιας φλόγας και υπαίθριες τελετές σε θεούς όπως ο Ίντρα και ο Σίβα. Και αυτό που είναι ακόμη πιο περίπλοκο, ένα από τα βασικά φεστιβάλ των Καλάς επικεντρώνεται στον θάνατο και την αναγέννηση ενός «θεού βοσκού», που θεωρείται ως σωτήρας ανάμεσα στον λαό. Ένας Ευρωπαίος ερευνητής που έζησε μεταξύ των Καλάς παρατήρησε ότι οι μύθοι δημιουργίας τους μοιάζουν με εκείνους των αρχαίων Ελλήνων ή των γερμανικών φυλών, πολύ περισσότερο από αυτούς των γειτόνων τους.

kalash-house

Μια τυπική κατοικία Καλάς για τους ιεραρχικά ανώτερους στη διαδικασία ανακαίνισης. Σε σύγκριση με τις καλύβες λάσπης και τη ανθυγιεινή και βρώμικη καθημερινότητα των γειτόνων τους, αυτά τα σπίτια έχουν συχνά ένα απλό λουτρό μέσα για την προώθηση της υγείας και της καθαριότητας.

Η ομορφιά των Αρίων γυναικών δεν πρέπει να πεθάνει ποτέ

Πρέπει να λάβουμε την σχεδόν υπεράνθρωπη ικανότητα των ανθρώπων του Καλάς να επιβιώσουν ως ένας φυλετικά καθαρός πληθυσμός ως κίνητρο για να κάνουμε και μεις το ίδιο. Ενώ οι μακρινοί πρόγονοι αυτής της φτωχής Αρίας φυλής υπέκυψαν στον πειρασμό να συνενωθούν με τις σκοτεινές φυλές, αυτοί οι λίγοι και γενναίοι παρέμειναν συνεπείς στους νόμους και τα έθιμά τους και για δεκάδες αιώνες εξασφάλιζαν την ύπαρξη μιας άλλης γενιάς.

kalasha-children

Εάν αποτύχουμε στην αποστολή μας να καθαρίσουμε τον Δυτικό μας Πολιτισμό από τον Εβραίο και τις ανατρεπτικές του μεθόδους αποσύνθεσης, ίσως και εμείς να καταλήξουμε μια κυνηγημένη και συρρικνωμένη μειονότητα μέσα σε μια θάλασσα σκουρόχρωμων. Όπως η περιοχή των Καλάς στο Βόρειο Πακιστάν σήμερα, η Ευρώπη, η Αυστραλία και η Αμερική στα τέλη του αιώνα μπορεί να αποτελείται από μερικά νησιά Αρίας ομορφιάς που περιβάλλεται από τις ορδές των ατμών του νότιου κλίματος. Η επιλογή είναι δική μας.