David Lane: Ο πρώτος Νόμος της Φύσης

Έχουμε όλοι παρακολουθήσει με απογοήτευση, ή ακόμη και με αηδία, αυτοαποκαλούμενους εκπροσώπους της επιβίωσης της φυλής μας να γελοιοποιούνται στην τηλεόραση κι αλλού. Συχνά έχουν ευγενείς προθέσεις και εμφανή ζήλο για τις ιδέες τους, αλλά είναι σαν παιδιά σε διαγωνισμό με ικανούς ενήλικες, γιατί δεν είναι ούτε προετοιμασμένοι ούτε έμπειροι. Ο εχθρός πληρώνει και προετοιμάζει τους ειδικούς της προπαγάνδας του επιμελώς, μεταμφιεσμένους ως δημοσιογράφους κτλ, κατανοώντας ότι ο έλεγχος του μυαλού των ανθρώπων είναι η δύναμη κι η προστασία τους. Οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να επιτρέψουμε κάθε συνέντευξη κι επαφή με τα εχθρικά Μ.Μ.Ε. μόνο σε όσους εξ ημών είναι καταρτισμένοι και μπορούν ν’ αντεπεξέλθουν. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να εκπαιδεύσουμε και να μορφώσουμε εκπροσώπους μας στην ψυχολογία και τις λεπτομέρειες του λεκτικού πολέμου.

Σε οποιαδήποτε λογομαχία για ηθικά, συναισθηματικά και σημαντικά ζητήματα είναι απαραίτητο ο συνδιαλεγόμενος ν’ αδράξει το ηθικό πλεονέκτημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όπως γνωρίζετε καλά, οι αντίπαλοί μας ξεκινούν σχεδόν κάθε συνέντευξη ή έκθεση όσων από ‘μας αντιτασσόμαστε στη γενοκτονία της ίδιας μας της φυλής με λέξεις που έχουν γίνει καραμέλα και που προκαλούν παράλογη αντιπάθεια προς εμάς μέσω μακροχρόνιας χρήσης και προετοιμασίας.

tumblr_nz32araakb1uide7vo1_500

Λέξεις όπως μισάνθρωπος, μισαλλόδοξος, Ναζί, και ρατσιστής είναι αναμενόμενες. Από την αρχή μιας συνέντευξης πρέπει να τεθεί το ζήτημα των πολυφορεμένων λέξεων και της επίδρασής τους. Δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να παρεκκλίνει από το θέμα μας, το οποίο είναι το να σταματήσουμε τη γενοκτονία της φυλής μας. Από την πρώτη κιόλας φορά που ένας δημοσιογράφος χρησιμοποιεί μια λέξη-καραμέλα, θα πρέπει αμέσως ν’ απαιτήσετε να διευκρινίσει. Μάθετε ν’ απαντάτε σε μια ερώτηση με ερώτηση κι εξασκηθείτε μ’ ένα φίλο, που παίζει το ρόλο του εχθρικού προσώπου των Μ.Μ.Ε. Και μπείτε αμέσως στο θέμα, το οποίο είναι πως η φυλή σας καταστρέφεται. Αν ο εχθρός χρησιμοποιήσει τη λέξη “μισάνθρωπος”, δίχως καθυστέρηση ρωτήστε το δημοσιογράφο γιατί το υπάρχον σύστημα δεν είναι το απόλυτο μίσος, ένα σύστημα το οποίο απορρίπτει τη φυλή μας, τα δικά μας έθνη, σχολεία, γειτονιές, οργανώσεις κι οτιδήποτε είναι απαραίτητο για τη συνεχή μας επιβίωση ως βιολογική και πολιτισμική οντότητα, πράγμα το οποίο αποτελεί γενοκτονία. Και ρωτήστε γιατί χαρακτηρίζει “μισάνθρωπους” αντί για “πατριώτες” όσους από ‘μας αντιστεκόμαστε στη γενοκτονία υπακούοντας στον πρώτο κι ύψιστο νόμο της φύσης. Γίνετε μπουλντόγκ και μην υποχωρήσετε, μέχρι ν’ ασχοληθεί με τα θέματά σας. Είναι ο εχθρός. Δεν του οφείλετε τίποτα. Και δε βρίσκεστε εκεί για να επιδειχθείτε ή για να κάνετε τ’ όνομά σας γνωστό. Ένα από τα δύο πρόκειται να συμβεί στη συνέντευξη: είτε ο εχθρός θα ωφεληθεί είτε η πλευρά μας. Εάν η μάχη της στιγμής δοθεί υπό τόσο αθέμιτους όρους, ώστε δε μπορείτε να ωφελήσετε την πλευρά μας, τότε, όπως σε κάθε πόλεμο, αφήνετε τον εχθρό κι ανασυντάσσεστε για νέα επίθεση σε διαφορετικό χρόνο και τόπο.

b8d2avucmaajseg

Ας υποθέσουμε, ότι έχετε επιτύχει κάποιο ηθικό πλεονέκτημα ή τουλάχιστον ένα παιχνίδι επί ίσοις όροις κι επιλέγετε να προχωρήσετε με τη συνέντευξη. Κάποια στιγμή ο εχθρός ξεπέφτει σε προσπάθεια αμαύρωσης του χαρακτήρα του δικού σας ή άλλων που αντιπροσωπεύουν το σκοπό μας. Όχι για να επιτεθώ ή να υπερασπιστώ τον πασίγνωστο David Duke (γιατί αρνούμαι να παρασυρθώ σ’ αυτές τις αντιπαραθέσεις), αλλά πολλοί θα θυμούνται πώς τα μίντια άρχισαν να κάνουν πονηρές και κακεντρεχείς αναφορές στη σεξουαλική και στη γενικότερη ηθική του. Ποτέ μην αμύνεστε, όταν παρουσιάζονται τόσο θαυμάσιες ευκαιρίες για επίθεση. Θα το κυνηγούσα όπως η δυσωδία ένα τρελό αγριοκούναβο ρωτώντας γιατί τον νοιάζουν τέτοια σχετικά ασήμαντα ζητήματα, όταν ο “Αξιότιμος” (με πολύ σαρκασμό) γερουσιαστής της Μασαχουσέτης δε στηλιτεύεται για δολοφονία στη συγκάλυψη των παράνομων δεσμών του. Ή ρωτήστε γιατί ένας ηθικά εκφυλισμένος, φυγόστρατος, χασικλής, μοιχός διεστραμμένος μπορεί να μασκαρευτεί ως ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και τα Μ.Μ.Ε. του φαίνονται να ενδιαφέρονται περισσότερο για την αμαύρωση χαρακτήρων με αναπόδεικτες συκοφαντίες. Πάντοτε να θυμάστε, ότι είστε ο υποστηρικτής της ηθικής θέσης. Το σύστημά τους είναι μια τόσο εκφυλισμένη διαστροφή, ώστε δεν είναι ποτέ ανάγκη να δεχτείτε τις συκοφαντίες, όταν τα παραδείγματα αφθονούν στη δική τους πλευρά, παραδείγματα εγκλημάτων και ηθικής κατάπτωσης που κάνουν να φαίνεται μικρό οτιδήποτε θα μπορούσαν ενδεχομένως να ισχυριστούν εναντίον σας ή εναντίον των πιστών συντρόφων μας.

1442465254181

Προσπάθησα να σχεδιάσω τις 88 Διδαχές έτσι, ώστε ένας άνθρωπος να μπορεί να δώσει σύντομες και ακριβείς απαντήσεις στις σοφιστείες των εχθρών δημοσιογράφων. Όταν αρχίσετε να εξασκείστε στο ν’ απαντάτε σ’ ερωτήσεις των δημοσιογράφων της ZOG, όπως έχουμε δει σε συνεντεύξεις με άλλους, νομίζω πως θα εκπλαγείτε με το πόσα από τα κόλπα τους μπορούν να συνθλιβούν με μία μόνο Διδαχή. Απόψεις όπως: “Οι Νόμοι της Φύσης είναι το έργο του Θεού κι ως εκ τούτου Νόμοι του Θεού” και “ο πρώτος νόμος της Φύσης είναι η διατήρηση του είδους σου” είναι αποτελεσματικές απέναντι σε θρήσκους ανακριτές. Φυσικά θα έρθει στην κουβέντα η άποψη που θέλει τους Λευκούς ως διώκτες των Ινδιάνων, των μαύρων και των Εβραίων. Επιτεθείτε ξανά. Οι Ινδιάνοι είναι η ίδια φυλή με τους Μογγόλους του Τζέγκις Χαν, ο οποίος επιχείρησε να εξολοθρεύσει τη φυλή μας στην ιερή ευρωπαϊκή πατρίδα μας αιώνες πριν φτάσουν οι Λευκοί στην Αμερική. Οι μιγάδες Αφρικανοί που ονομάζονται Μαυριτανοί εισέβαλαν κι επιχείρησαν να καταστρέψουν τη φυλή μας στην Ευρώπη 12 αιώνες πριν. Επομένως οποιαδήποτε ιστορική ενοχή είναι δική τους, όχι δική μας. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, γιατί με κάνει να χρησιμοποιώ το δικό τους ψέμα, πως όλος ο πολιτισμός της Βορείου Αφρικής είναι από μαύρους. Το “ολοκαύτωμα”, βέβαια, είναι το δυσκολότερο που μπορεί ν’ αντιμετωπίσει κανείς, γιατί αυτό έχει υπάρξει το βασικό τους προπαγανδιστικό τέχνασμα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας και γιατί υπάρχουν πολλοί βετεράνοι του Β’ ΠΠ ζωντανοί, που είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να παρουσιάζονται σαν ήρωες που έλαβαν μέρος σ’ εκείνον τον αδελφοκτόνο πόλεμο. Μόλις ειπωθεί μια “πολεμική ιστορία”, ένας άνθρωπος ή ένα έθνος αναγκάζεται είτε να συνεχίσει τα ψέματα είτε να τα παραδεχτεί.

«Επειδή η ομορφιά των λευκών Αρίων γυναικών δεν πρέπει να χαθεί από τη Γη»

David Lane

Μπορείτε να παραθέσετε τον Trevanian, “η προπαγάνδα των νικητών γίνεται η ιστορία των ηττημένων”, και να δείτε πού οδηγεί. Μπορείτε να ρωτήσετε γιατί ο θάνατος 50 εκατομμυρίων Λευκών σ’ εκείνη τη σύγκρουση μοιάζει να μην έχει καμία σημασία εν συγκρίσει με το υποτιθέμενο ολοκαύτωμα. Προσφάτως ανακάλυψα ότι τα μίντια δε θέλουν να εμβαθύνουν στο θέμα, ειδικά αν είσαι ικανός ομιλητής και καλά πληροφορημένος. Υπάρχουν, για παράδειγμα, άρθρα εφημερίδων, που παρουσιάζουν τον υποβιβασμό των παραφουσκωμένων ισχυρισμών. Θα μπορούσα να θυμηθώ τ’ όνομα και την ημερομηνία των δημοσιεύσεων σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις. Πολλά εξαρτώνται από τo κλίμα της συνέντευξης. Κάποιες φορές μπορείς να επιτεθείς στο “ολοκαύτωμα”, κάποιες φορές πρέπει να παίξεις σε χαμηλούς τόνους. Ο δημοσιογράφος πιθανότατα δε θα θέλει να εστιάσει στο θέμα για πολλή ώρα, καθώς ο εχθρός αρχίζει να αισθάνεται εκτεθειμένος και θα προτιμούσε μια φυλετική διαμάχη ανάμεσα σε άλλους, από την οποία μπορεί να επωφεληθεί παρατηρώντας από το παρασκήνιο, ως συνήθως. Βρήκα επίσης πολύ χρήσιμο το ν’ απομνημονεύσω μερικά μόνο παραδείγματα της ισχύος του εχθρού. Παραδείγματα: οι τρεις τελευταίοι Πρόεδροι της Federal Reserve, της Greenspan και της Volker and Burns είναι όλοι τους Εβραίοι. Μπορείτε να ελέγξετε τη μνήμη μου. Επιπλέον μάθετε τους Εβραίους ιδιοκτήτες των N.Y. Times (Sulzberger), της Viacom/MTV/CBS (Redstone), του ABC/Disney (Eisner) και τα λοιπά. Αρκεί να γνωρίζετε μόνο μια δωδεκάδα από ακριβή παραδείγματα, προτού ένας δημοσιογράφος εγκαταλείψει βιαστικά το θέμα. Και πάλι, η προετοιμασία είναι απαραίτητη. Στην πόλη μου, το Ντένβερ, πριν να φυλακιστώ, σχεδόν κάθε ολοσέλιδη διαφήμιση στις εφημερίδες ήταν από κάποια εβραϊκή εταιρία: Dave Cook’s, Gart Bros., Waxman’s, Levine’s Furniture, Jake Javits American Furniture, κτλ κτλ. Αν είστε προετοιμασμένοι, ο δημοσιογράφος θα εγκαταλείψει γρήγορα την προσπάθεια να σας κάνει να νιώσετε ενοχές για το εβραϊκό ζήτημα, σαν καυτή πατάτα.

whitegenocidejpg

Να θυμάστε ότι η τεχνική του εχθρού είναι να αντιστρέφει τα πάντα. Ο Αντιδυσφημιστικός Σύνδεσμος (ADL) χρησιμοποιείται για να δυσφημεί. Το ν’ αγαπάς και να διατηρείς τη φυλή σου είναι “μίσος”. Κι είναι μία αρχαία και επιτυχημένη τακτική το να είσαι “το θύμα”, που έχει εξυπηρετήσει τους Εβραίους τόσο καλά. Εμείς, με τη σειρά μας, είμαστε τα πραγματικά θύματα γενοκτονίας, οπότε ποτέ μην αμελήσετε να επισημάνετε ότι εμείς είμαστε τα θύματα. Εμείς είμαστε εκείνοι που οι Εβραίοι καταστρέφουν με τον έλεγχο που ασκούν σε όλα τα σημεία ισχύος των Μ.Μ.Ε., της οικονομίας, της βιομηχανίας, του Νόμου και της πολιτικής. Πάντα να παρουσιάζετε το σενάριο όπως είναι, υπερασπιζόμαστε τη φυλή μας απέναντι σε γενοκτονία. Μην αφήσετε το δημοσιογράφο να το πάει αλλού με λέξεις-καραμέλες και σοφιστείες. Επισημάνετε τους παραλογισμούς, όπως το ότι οι έγχρωμες φυλές του πλανήτη αποκαλούνται “μειονότητες”, όταν αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία, ενώ υπονοείται ότι το δικό μας είδος – που πρόκειται ν’ αφανιστεί πολύ σύντομα – είναι πλειοψηφία. Λοιπόν, ελπίζουν πως θ’ αφανιστεί σύντομα. Εμείς έχουμε άλλη άποψη. Δε μπορώ, φυσικά, να καλύψω όλα τα σενάρια που οι εκπρόσωποί μας θα συναντήσουν, αλλά ευελπιστώ πως αυτό θα βοηθήσει. Εν ολίγοις, αρπάξτε το ηθικό πλεονέκτημα, παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο πρόβλημά μας, επιτεθείτε αντί να αμυνθείτε και να είστε προετοιμασμένοι προτού εξορμήσετε σ’ εχθρικό έδαφος.

David Lane

Πηγή: DavidLane1488.com

tumblr_p219zvtqhh1vlzfuao1_1280