Από 6 σε 3 χρόνια η απόκτηση ιθαγένειας! Οι μπολσεβίκοι διαλύουν τον ελληνικό λαό και το έθνος

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός Εσωτερικών τα τεστ γνώσεως που θα δίνουν εφεξής οι αλλοδαποί που θα θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια θα προβλέπουν την γραπτή απάντηση σε 20 ερωτήσεις τις οποίες θα επιλέγουν ανάμεσα σε 30, προφορικές εξετάσεις που θα δίνουν σε μια από τις 13 επιτροπές πολιτογράφησης που υπάρχουν αλλά δυστυχώς σήμερα ενεργές είναι μόνο οι εννέα, ενώ εξετάζεται να δίνουν και εξετάσεις σε γραπτό κείμενο σε μορφή έκθεσης.

Στην ίδια συνέντευξη ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας Λάμπρος Μπαλτσιώτης οι τριάντα ερωτήσεις θα επιλέγονται τυχαία την ημέρα των εξετάσεων από τράπεζα θεμάτων η οποία θα έχει συντάξει 300 ερωτήσεις.

Και τις 300 ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τις διαβάσουν μέσω διαδικτύου καθώς από αυτές θα επιλεγούν οι 30 που θα τους δοθούν προς εξέταση. Από τις 30 οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να επιλέξουν 20 και να απαντήσουν σωστά σε όλες. Ο βαθμός δυσκολίας των ερωτήσεων θα έχει διαβάθμιση. Επίσης ειδικές ρυθμίσεις θα υπάρχουν για πιο εύκολη απόκτηση ιθαγένειας για τους Ρομά, αλλοδαπούς άνω των 65 ετών και ΑΜΕΑ.

Σε ότι αφορά την απόκτηση ιθαγένειας για παιδιά και ανήλικους το καθεστώς, όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης δεν αλλάζει καθώς υπάρχουν και σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ωστόσο για την συντόμευση των διαδικασιών ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο την αρμοδιότητα να την λάβει απευθείας το υπουργείο από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις που την ασκούν σήμερα. Η σχετική ρύθμιση θα ενταχθεί στον Καλλικράτη.

Τα στοιχεία

Στο τέλος της συνέντευξης η γραμματεία Ιθαγένειας παρουσίασε στοιχεία σχετικά με κτήσεις ελληνικής ιθαγένειας το 2017 σύμφωνα με τα οποία 33.718 άτομα την απέκτησαν. Από αυτούς οι περισσότεροι είναι παιδιά που γεννήθηκαν και φοίτησαν στην χώρα (24.785 ανήλικα) και ακολουθούν οι Αλβανοί που ανέρχονται σε 3.426 άτομα, οι Τούρκοι 73 άτομα ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι 27 Αμερικάνοι ζήτησαν και πήραν πέρυσι την ελληνική ιθαγένεια.

Πηγή

Σημείωση Εθνικού Κράτους: 

Ο δρόμος κι ο κανονισμός που ακολουθείται για την απόκτηση των δικαιωμάτων του πολίτη μέσα σε ένα κράτος δεν διαφέρει καθόλου απ’ αυτό που πρέπει να εφαρμόσουμε για να γίνουμε μέλη μιας λέσχης αυτοκινητιστών, παραδείγματος χάριν. Ο υποψήφιος συντάσσει την αίτηση του που εξετάζεται και που στο τυπικό της δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή, ύστερα λαβαίνει μια μέρα ένα δελτάριο που τον πληροφορεί ότι έγινε κιόλας πολίτης.

Αυτό το ειδοποιητήριο είναι εκτός από όλα τα άλλα, γραμμένο και μ΄ένα τρόπο πολύ αστείο και γεμάτο χιούμορ: λένε πράγματι στον υποψήφιο που μπορεί να ήταν μέχρι εκείνη την στιγμή ένας κάφρος: «Δυνάμει τούτου θεωρείστε εις το εξής Γερμανός πολίτης!» Αυτή η κίνηση της μαγικής μπαγκέτας γίνεται από τον ίδιο τον αρχηγό του κράτους. Ένας μετασχηματισμός που μονάχα ο Θεός θα μπορούσε να τον πραγματοποιήσει, λαβαίνει χώρα μόνο με μια απλή χειρονομία κάποιου υπερπροϊσταμένου δημόσιου υπαλλήλου. Με μια υπογραφή ένας άθλιος Σλάβος που ήρθε από τα βάθη της Μογγολίας, μεταλλάζεται σε αυθεντικό «Γερμανό».

Αδόλφος Χίτλερ, Mein Kampf