Αθώος ο Αμβρόσιος – Το δημοκρατικό τόξο δεν μπορεί να το χωνέψει!

Αθωώθηκε πανηγυρικότατα ο μητροπολίτης Αμβρόσιος κόντρα στις επιθυμίες ομοφυλοφίλων και αναρχοκομμουνιστών. Τα γνωστά καθάρματα της αριστεράς επιτέθηκαν βίαια κατά του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη. Η ελληνική κοινωνία συνεχίζει να αντιστέκεται ενάντια σε ένα εχθρικό, προδοτικό και τυραννικό καθεστώς. Απέναντι σε αυτό το καθεστώς η απάντηση είναι αυτή: «ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑΙ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΠΟΤΕ!»

Screenshot_8

ΓΩΡ

Το κατηγορητήριο εναντίον του Αμβρόσιου ήταν από το ιστολόγιό του με ένα άρθρο που έφερε τον τίτλο «Αποβράσματα της κοινωνίας σήκωσαν κεφάλι»:

«Δυστυχώς, αδελφοί μου, σήμερα την Ελλάδα διοικούν και μερικά τέτοια ανθρωπάρια! Ασφαλώς αποτελούν μια μικρή μειοφηφία στο σύνολο των Μελών της Βουλής των Ελλήνων! Υπάρχουν όμως! Είναι μερικά αποβράσματα της Κοινωνίας, περι- θωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πιά με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν πια κεφάλι!
_________Σας συμβουλεύω: Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Δικαίωμά τους, βέβαια, είναι κρυφά -ιδιωτικά- να ζούν όπως θέλουν! Αλλά κάποιοι ξεφτυλισμένοι δεν μπορούν να υπερασπίζωνται δημοσίως τα πάθη της ψυχής των! Την Ελλάδα μας διοικούν σήμερα πια άθεοι άνθρωποι! Σας υπενθυμίζω, λοιπόν, τα λόγια του Λεχ Βαλέσα της Πολωνίας:
«άνθρωπος χωρίς Θεό είναι επικίνδυνος!»
__________ Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι! Η Εκκλησία μας προσεύχεται γι’ αυτούς ως εξής: «Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γης και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς» (Ψαλμός 103). Δηλ. Ας εξαφανισθούν από την γή όλοι οι αμαρτωλοί και όλοι οι άνομοι, ώστε να μην υπάρχουν! Στον αγύριστο να πάνε όλοι αυτοί οι καταραμένοι!»

Διαβάστε το όλο εδώ