Αγωνίζομαι – 1943 σε pdf

Το βιβλίο αυτό ανέβηκε σε μορφή pdf το 2016 στο ιστολόγιο «Κύκνειον Άσμα» το οποίο εδώ και ένα χρόνο έχει απενεργοποιηθεί. Το «Κύκνειον Άσμα» όμως δεν απέσυρε το σημαντικό του έργο και την προσφορά του στον ιδεολογικό αγώνα.

Μπορεί να είμαι εκδότης αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος με τα pdf του υπονομεύει τις εκδόσεις μου και ουδέποτε θα απέρριπτα το έργο του ή θα το αποσιωπούσα. 

Με ρωτήσατε πολλοί τι έγινε το ιστολόγιο αυτό. Το μόνο που μπορώ να σας πληροφορήσω είναι ότι τα βιβλία του μπορείτε να τα βρείτε στο Archive  στο σύνδεσμο https://archive.org/details/@kukneionasma

Κάθε προσπάθεια διάδοσης των Ιδεών μέσω ενός βιβλίου είναι βέλος στη φαρέτρα της Ιδέας μας!

Επιλέγω λοιπόν να δημοσιεύσω ένα βιβλίο το οποίο είχα προγραμματίσει κι εγώ να εκδώσω και μια μέρα ξαφνικά το είδα δημοσιευμένο από το «Κύκνειον Άσμα» και η προσπάθεια αυτή με χαροποίησε πολύ. Τότε ακόμα δεν υπήρχε η «Νέα Γενεά» φυσικά απλά είχε επιλεγεί για μετάφραση.

Ελπίζω να το απολαύσετε…

ΥΓ: Δεν πιστεύω και ποτέ δεν πίστεψα ότι η ύπαρξη ολίγων pdf θα μπορούσε να βλάψει την υπεροχή του βιβλίου. Ο άνθρωπος που αγαπά το βιβλίο το θέλει πάντα στο χέρι του ζωντανό, να το ξεφυλλίζει και να κρατά το μολύβι για να σημειώνει τα σημεία που αγγίζουν την ψυχή του.

Ελπίζουμε ο διαχειριστής του ιστολογίου αυτού να συνεχίσει κάποια στιγμή την προσπάθειά του καθώς είναι επιθυμία πολλών από ότι πληροφορούμαι εδώ και μήνες.

Αλέξανδρος Καρράς

Διαβάστε πατώντας εδώ

 

Screenshot_5.png

 

Αγωνίζομαι (Ich Kämpfe, 1943)
3η έκδοση
134 σελίδες
50 έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες
Kukneion Asma
2016

Με εναρκτήριο έτος το 1942, το συγκεκριμένο βιβλίο δινόταν σε κάθε νέο μέλος του NSDAP, ως αναμνηστικό ένταξης στο Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα. Την έκδοση είχε αναλάβει ο οίκος Franz Eher Nachf., ο Κεντρικός Εκδοτικός Οίκος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος. Ακολούθησαν επανεκδόσεις τα έτη 1943 και 1944, ενώ συντάκτης και υπεύθυνος του βιβλίου ήταν ο Χέρμαν Λίζε. Η παρούσα έκδοση βασίστηκε σε κείνη του 1943.