Leon Degrelle: Στη Ρωσία συναντήσαμε το φαινότυπο του Άριου προτύπου

Είμαι επίσης σίγουρος ότι η ρωσική ιδιοφυία επίσης θα συνέβαλε σε ιδιαίτερα σημαντικό βαθμό στο ραφινάρισμα μιας Ευρώπης υπερβολικά γερμανικής, όπου διακόσια εκατομμύρια Σλάβοι της Ανατολής θα ενσωματώνονταν. Ζώντας τέσσερα χρόνια ανάμεσα στον ρωσικό λαό, μπορεί να εκτιμήσει κανείς, να θαυμάσει και να αγαπήσει τους σοβιετικούς πολεμιστές. Το δυστυχές γεγονός είναι ότι εδώ και μισό αιώνα οι αρετές αυτών των διακοσίων εκατομμυρίων γενναίων ανθρώπων έχουν καταπνιγεί – και κινδυνεύουν να παραμείνουν για πολύ καιρό εξαφανισμένες πίσω απ’ το μολύβδινο παραπέτασμα του Σοβιετικού καθεστώτος.

Αυτός ο λαός είναι φιλειρηνικός, έξυπνος, ευαίσθητος και καλλιτεχνικός. Έχει χάρισμα για τα μαθηματικά, κάτι το οποίο δεν αντικρούει στ’ άλλα του χαρακτηριστικά: οι νόμοι που διέπουν τους αριθμούς, άλλωστε, είναι η βάση όλων των τεχνών. Μπαίνοντας στη Ρωσία, οι Γερμανοί οι οποίοι είχαν κατηχηθεί συνοπτικά στα δόγματα του ναζισμού φαντάζονταν ότι τα μόνα άξια λόγου όντα στον κόσμο ήταν οι Άριοι οι οποίοι, αναγκαστικά, έπρεπε να είναι γιγαντόσωμοι ξανθοί, με σώμα χτισμένο σαν μπόντι μπίλντερ, πιο ανοιχτόχρωμοι και από το τσάι και με μάτια γαλάζια όπως ο ουρανός του Τιρόλο τον Αύγουστο. Ήταν πραγματικά αστείο το να έχουν τέτοιες αντιλήψεις, καθότι ο Χίτλερ δεν ήταν ψηλός και είχε καφέ μαλλιά. Το ένα πόδι του Γκαίμπελς ήταν πιο κοντό από το άλλο, ήταν μικρόσωμος και μελαχρινός σαν δαμάσκηνο. Ο Ζεπ Ντίτριχ έμοιαζε με μπάρμαν απ’ τη Μασσαλία. Ο Μπόρμαν ήταν καμπουριασμένος σαν πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας. Εκτός απ’ ορισμένους γίγαντες, με γαλάζια μάτια και μαλλιά ξεβαμμένα με οξυζενέ, οι οποίοι σέρβιραν τα απεριτίφ στην ταράτσα του Μπερχτεσγκάντεν, οι μεγαλόσωμοι ευπατρίδες που πληρούσαν τις προδιαγραφές του Αρίου προτύπου σπάνιζαν, όπως είδαμε, στο περιβάλλον του Χίτλερ.

oe79639w5b4hkzul4yq-o

Μπορεί κανείς να φανταστεί την έκπληξη των Γερμανών οι οποίοι, εισβάλλοντας στη Ρωσία, δεν συναντούσαν παρά ξανθούς με γαλάζια μάτια, τέλεια δείγματα του Άριου φαινοτύπου τον οποίο είχαν μάθει να θαυμάζουν κατ’ αποκλειστικότητα! Ξανθοί! Και ξανθιές! Και τι ξανθιές! Μεγαλόσωμες γυναίκες της υπαίθρου, υπέροχες, δυνατές, με καθάρια γαλάζια μάτια και πολύ πιο υγιείς από εκείνες της χιτλερικής νεολαίας. Δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί μια φυλή πιο συμβατή με τα Άρια πρότυπα ακόμα κι αν είχε φτιαχτεί απ’ τους ιερούς κανόνες του χιτλερισμού! Μέσα σε έξι μήνες, όλος ο στρατός των Γερμανών έγινε ρωσόφιλος. Παντού συνάπταμε σχέσεις με τους χωρικούς. Και με τις χωρικές! Όπως και επί Ναπολέοντος, η Ευρώπη φτιάχτηκε στην αγκαλιά των Ευρωπαίων γυναικών, εν προκειμένω με αυτές τις όμορφες Ρωσίδες κοπέλες, γεννημένες για τον έρωτα και τη γονιμότητα και τις είδαμε, κατά τη διάρκεια της οπισθοχώρησης, να ακολουθούν φρενιασμένα τον Έρικ, τον Βάλτερ, τον Καρλ και τον Βόλφγκανγκ που τους είχαν μάθει, σε στιγμές ανάπαυσης, ότι η χαρά του ν’ αγαπάς έχει χάρη παντού, ακόμη κι όταν προέρχεται απ’ τη Δύση. Οι θεωρητικοί του ναζισμού διέδιδαν θεωρίες αγρίως αντι-σλαβικές. Δεν μπόρεσαν όμως να αντιταχθούν στην ρωσο-γερμανική συγχώνευση.

Οι Ρώσοι και των δύο φύλων θα μπορούσαν να μάθουν γερμανικά πολύ γρήγορα. Ήδη, δηλαδή, πολύ συχνά ήξεραν. Βρίσκαμε βιβλία γερμανικών σε όλα τους τα σχολεία. Ο γλωσσικός σύνδεσμος θα είχε δημιουργηθεί με τη Ρωσία πολύ πιο γρήγορα απ’ οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη. Ο Γερμανός έχει τις αξιέπαινες τεχνικές και οργανωτικές ικανότητες. Ο Ρώσος, όμως, φύσει ονειροπόλος, έχει πιο έντονη φαντασία και σπιρτάδα πνεύματος. Το ένα θα μπορούσε να συμπληρώνει το άλλο. Κι έπειτα, οι δεσμοί αίματος θα έκαναν τα υπόλοιπα. Οι Γερμανοί νέοι, όλως φυσικά και παρά το ό,τι κι αν έκανε η προπαγάνδα για να τους σταματήσει, θα μπορούσαν να είχαν παντρευτεί με χιλιάδες νεαρές Ρωσίδες. Τους άρεσαν. Η δημιουργία της Ευρώπης στην Ανατολή θα είχε συντελεστεί με τον πλέον ευχάριστο τρόπο. Η γερμανο-ρωσική συνένωση θα ήταν θαυμάσια.

Leon Degrelle, Χίτλερ για 1000 χρόνια, εκδόσεις Νέα Γενεά

ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ