Νέα έκδοση: Corneliu Z. Codreanu – Julius Evola Σημειώσεις φυλακής – Κείμενα για τον Κοντρεάνου και τη Σιδηρά Φρουρά

Οι εκδόσεις «Νέα Γενεά» προχώρησαν σε ακόμα μία νέα και πρωτότυπη έκδοση ικανοποιώντας το αναγνωστικό κοινό το οποίο ζητούσε επίμονα νέο Κοντρεάνου αλλά και τον αγαπημένο φιλόσοφο, Ιούλιο Έβολα. Μετά την επιτυχημένη έκδοση του  βιβλίου του Κοντρεάνου με τίτλο «Το εγχειρίδιο του αρχηγού της φωλιάς», η οποία κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018, η «Νέα Γενεά» κλείνει το κενό της βιβλιογραφίας του αρχηγού της Σιδηράς Φρουράς.

KONTREANOY.png

Τη «Λεγεώνα» μας την οραματιζόμαστε σαν ένα σχολείο της ζωής. Το όνομα που είχε αρχικά ήταν μυστικιστικό: «Λεγεώνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ». Όταν αυτό το σχολείο θα έχει κατορθώσει να παράγει και να εξαπλώσει ένα νέο είδος ανθρώπου που θα έχει τις ιδιότητες του ασκητή, του στρατιώτη, του πιστού και του μαχητή, τότε η Ρουμανία θα έχει βρει κάποιον ικανό να της δώσει μια νέα μορφή, που θα καταστρέψει τις ρίζες της εβραϊκής ιδέας, που θα σαρώσει τα υπολείμματα του παλιού κόσμου, και που στο τέλος θα κερδίσει αλάνθαστα ένα μέλλον με το να μεταπείσει τη νεολαία. Οι εχθροί μας το ξέρουν και μας μισούν γι’ αυτό.

Corneliu Zelea Codreanu

ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ ΕΒΟΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΙΔΗΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ήταν ένας άνδρας που η πίστη και η ειλικρίνειά του είχαν τη δύναμη να πείσουν όλους εκείνους που τον πλησίαζαν· ένας άνδρας που τα αποχαιρετιστήρια λόγια του όταν χωρίσαμε για τελευταία φορά ήταν, «Είτε πάτε προς τη Ρώμη είτε προς το Βερολίνο, πείτε σε όλους εκείνους που μάχονται για τα ιδανικά μας ότι η Σιδηρά Φρουρά είναι ένας άνευ όρων σύμμαχός τους στον αδιάκοπο αγώνα ενάντια στη δημοκρατία, στον κομμουνισμό και στον ιουδαϊσμό.»

Julius Evola

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε

στη «Νέα Γενεά»

ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ ΕΒΟΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΙΔΗΡΑ ΦΡΟΥΡΑ (2)