ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

Οι νεαροί συναγωνιστές συνελήφθησαν αδίκως από τα ΜΑΤ το βράδυ της Κυριακής στο συλλαλητήριο που έγινε στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία μας. Χωρίς να φέρουν σακίδια στην πλάτη, όπως ξεκάθαρα φαίνεται στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά την ώρα της σύλληψής τους, τους φορτώνεται η κατηγορία αυτή ως κακούργημα ενώ κατηγορούνται και για τέσσερα πλημμελήματα. Στις 8:45 το πρωί στην Ευελπίδων όσοι επιθυμούν να βρίσκονται για συμπαράσταση στους συναγωνιστές. Να είστε κόσμιοι και διακριτικοί. 

Υπάρχει λογαριασμός για οικονομική στήριξη (δικαστικά έξοδα) των διωκόμενων νέων συναγωνιστών μας που έχουν συλληφθεί στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ Ε-mail ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ethnikonkratos@gmail.com ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΥΓ: Ακόμα και 5 ευρώ είναι πολύ σημαντικά και δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους Έλληνες που αγωνίζονται για την Μακεδονία μας.

Screenshot_1

Screenshot_2

Screenshot_3

«Η αλήθεια που καταπιέζεται δυναμώνει κι αποκτά ισχυρή αντοχή – Όποιος επιμένει, έχει θέληση. Όποιος μένει στη θέση του, αντέχει – Όταν μια χώρα αποδιοργανώνεται εμφανίζεται ο πατριωτισμός».