ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ! ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! Τα τρόφιμα που μαζεύεις για τους πυρόπληκτους θα τα δώσουν..και στους Πρόσφυγες!

Μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει σάλο κάνει σήμερα το Hellas-now. Στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα στον Alpha 98.9 μίλησε η Γιάννα Τσούπρα Περιφερειακή σύμβουλος, υπεύθυνη πολιτικής προσταστίας της περιφέρειας Αττικής. Ακούστε τι είπε στο 1:30

«Συγκεντρώνουμε τρόφιμα από χτές το πρωί και θα δοθούν Είτε σε πληγέντες.. ΕΙΤΕ Σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!! είτε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.»

που σημαίνει ότι τα τρόφιμα που στέλνουν οι πολίτες για τους πυρόπληκτους θα καταλήξουν αλλού!

Ακούστε το Ηχητικό στο 1:30

 

ΠΗΓΗ

Ανάμεσα στα μέτρα –δήθεν!- για τους πυρόπληκτους που αποφασίστηκαν κατά την έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου (από τους αποκλειστικά υπεύθυνους της εθνικής τραγωδίας!) είναι η δημιουργία ειδικού λογαριασμού του υπουργείου Οικονομικών «στον οποίο θα συμμετέχει το δημόσιο και ιδιώτες, καθώς υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον έμπρακτης αλληλεγγύης τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό».

Υποτίθεται δε, πως το ποσόν που θα συγκεντρωθεί στον λογαριασμό θα διατεθεί για την ανακούφιση των πληγέντων και για έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές.

Παραμύθια! Ποντάρουν στην συγκίνηση του κόσμου για την καταστροφή και ψάχνουν αγνούς και απονήρευτους ανθρώπους –κυρίως ομογενείς μας του εξωτερικού- για να του φάνε τα λεφτά! Όπως άλλωστε είχε γίνει και με το περιβόητο «ταμείο Μολυβιάτη», μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, με τα χρήματα που κατατέθηκαν τότε, να… αγνοούνται!

Όποιος θέλει να προσφέρει, να βρει άλλον τρόπο, γιατί θα κλαίει τα λεφτά του! Και μην ξεχάσετε να ενημερώσετε σχετικά συγγενείς και φίλους στο εξωτερικό, να μην κάνουν το λάθος!

Πηγή