Ο Σταμάτης Σπανουδάκης για τη Νέα Δημοκρατία (video)

Είναι αληθές ότι στο παρελθόν ο γνωστός και ποιοτικότατος Έλληνας συνθέτης είχε στηρίξει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας επί προεδρίας Κωνσταντίνου Καραμανλή. Έκτοτε συνεχίζουν κάποιοι να τον συνδέουν με το κόμμα της Δεξιάς. Αυτό αποτελεί συκοφαντία για αυτό τον μεγάλο Έλληνα που με τη μουσική του μιλά στις ψυχές των Ελλήνων. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πληροφορηθείτε ποια είναι η αλήθεια σχετικά με την άποψη του Σπανουδάκη για την Νέα Δημοκρατία και την ελεεινή πολιτική πραγματικότητα που μαστίζει την Πατρίδα μας.

«Έχω μία πρόταση: Όλοι πια ξέρουμε ότι μας κυβερνούν οι «ξένοι». Αυτό δεν είναι, δυστυχώς, κάποια καλλιτεχνική άποψη, αλλά η πραγματικότητα, ειπωμένη από τα χείλη των σημερινών – ανήμπορων δυστυχώς – κυβερνώντων μας.
Γιατί, λοιπόν, χρειαζόμαστε αυτούς τους πανάκριβους μεσάζοντες;
Προτείνω να διαλυθεί αμέσως η Βουλή και να γίνει μια μεγάλη σχολή Ιστορίας του γένους μας! Να πάνε σπίτια τους οι πολιτικοί μας και να κάνουν κάποια από τις δουλειές και κυρίως με τους μισθούς, στους οποίους έχουν καταδικάσει τους Έλληνες! Νομίζω ότι η Οικονομία που θα έχουμε ως κράτος από τους μισθούς, τα δώρα, τους προέδρους, τους συγγενείς, τις ρεμούλες, τις προμήθειες κ.λπ, ίσως και να φτάνει το χρέος μας. Όταν, με το καλό, μας παραδοθούν ξανά τα κλειδιά της χώρας μας, κάνουμε ένα δημοψήφισμα για να δούμε, επιτέλους, τι είδους ανθρώπους θέλει για κυβερνήτες αυτός ο διαβρωμένος, φοβισμένος, αλλοπρόσαλλος, αλλά και τόσο μοναδικός λαός…»

Σταμάτης Σπανουδάκης

Πηγή αποσπάσματος συνέντευξης: Χαράς Ευαγγέλια