Κωνσταντίνος Κατσίφας: Ήρωας σε λάθος εποχή! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Για ένα εθνικό κράτος το σημερινό συμβάν έχει μόνο μία απάντηση!

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!

Τι ειρωνεία όμως! Ανήμερα της επετείου μιας απόφασης ενός μεγάλου εθνικού κυβερνήτη που μας οδήγησε στην απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου με αφορμή την κήρυξη πολέμου από έναν ύπουλο εχθρό, δολοφονήθηκε ένας Έλληνας στα εδάφη που δε μας άφησαν να προσαρτήσουμε στα ελληνικά σύνορα.

Και κάποιοι επιμένουν ότι τότε δεν κάναμε καλά που πολεμήσαμε ενάντια σε Ιταλούς και Αλβανούς!

1-1017

Η καλύτερη απάντηση σε αυτούς τους ανθέλληνες δόθηκε με το αίμα του μάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα! Αν η Γερμανία δεν είχε κηρύξει επίσης πόλεμο στην Ελλάδα χάριν της ταπεινωμένης Ιταλίας σήμερα ο Κατσίφας θα ήταν ελεύθερος και ζωντανός!

Ο Ιωάννης Μεταξάς τέτοια μέρα είπε το «ΟΧΙ». Μια πράξη ηρωική του Εθνικού Κυβερνήτη. Απόφαση που οδήγησε τον ελληνικό λαό και τον Στρατό στη δόξα, καθώς σε λίγες μέρες μόνο είχε απελευθερώσει εδάφη της Βορείου Ηπείρου. Εάν ο Χίτλερ δεν αποφάσιζε να σώσει το γόητρο του Ιταλού συμμάχου του η Βόρειος Ήπειρος σήμερα θα ήταν ελληνική. 

ce91ce9acea1ce9fce9cce9fce9bce99ce9f-2018-10-28-cea4cebf-cebcceaecebdcf85cebcceb1

Για αυτό γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου! Ήταν το ΟΧΙ και ο αγώνας της Ελλάδος να μεγαλώσει η ελληνική Πατρίδα. Πράγμα για το οποίο ο Ζαχαριάδης, ο τότε Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, κατηγορούσε τον Μεταξά για ιμπεριαλιστικό φασιστικό πόλεμο.

Ο πόλεμος του Μεταξά για την Τιμή και τη Δόξα της Ελλάδος και η μη επίθεση του Γ’ Ράιχ, ιστορικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα έσωζε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα!

Οι τρεις νεκροί αξιωματικοί των Ιμίων, ο Τάσος Ισαάκ, ο Σολωμός Σολωμού και ο Κωνσταντίνος Κατσίφας στην εποχή του Παύλου Μελά θα γίνονταν η αφορμή, μέσω της θυσίας τους, για νέες νίκες και δόξες των Ελλήνων.

Είχαν την ατυχία όμως να ζουν στην εποχή των απόλεμων δημοκρατών φιλελεύθερων που το αίμα των ηρώων δεν τους συγκινεί. Η εποχή του Μεταξά ήταν εποχή του «ΟΧΙ», εποχή του «Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ», και η εποχή όλων των ανωτέρω μαρτύρων η εποχή των ΝΑΙ!

Αλέξανδρος Καρράς

2538350

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!