«Η συγκάλυψη, υπόθεση Αλίκη Γιαννακοπούλου», το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Σταφυλά

Παρουσιάζει ο συγγραφέας του βιβλίου «Η συγκάλυψη, υπόθεση Αλίκη Γιαννακοπούλου», Γιώργος Σταφυλάς, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Οσελότος».

Η Συγκάλυψη είναι μια ιστορία γύρω από το σεξ, τη βία, την πολιτική διαπλοκή και την διαφθορά.

Ο ήρωας, ο αστυνόμος Λάμπρου, ένας αντισυμβατικός αστυνόμος αναλαμβάνει την έρευνα για τον βιασμό και τον φόνο της Αλίκης της κόρης του εφοπλιστή Γιαννακόπουλου. Ανακαλύπτει ότι η κοπέλα ζούσε στην πραγματικότητα την διπλή ζωή μιας πόρνης πολυτελείας.Γρήγορα ξεκαθαρίζει την υπόθεση και πάνω που είναι έτοιμος να προχωρήσει σε συλλήψεις πέφτει πάνω σε μια κυβερνητική συνωμοσία που ενεργεί για να κουκουλώσει την ανάμειξη στην υπόθεση μεγάλου κυβερνητικού στελέχους αλλά και για να προστατεύσει την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων».

Από τις σελίδες του βιβλίου παρελαύνουν όλες οι χαρακτηριστικές φιγούρες της νεοελληνικής παρακμής. Διεφθαρμένοι αστοί με κόρες πόρνες και γιους φλώρους, »πρόσφυγες» και ξένες μαφίες, φτηνές πόρνες και βίζιτες πολυτελείας,γκόμενες που πουλιούνται για μια εκπομπή στην τηλεόραση και δημοσιογράφοι που ψωνίζουν αλλοδαπούς στην Βικτώρια για ένα δεκάρικο.

Μια ιστορία σκληρή και σχεδόν αληθινή. Ένα χρονογράφημα των δρόμων της Αθήνας σε μορφή μυθιστορήματος. Μια ακτινογραφία της ελληνικής κοινωνίας.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ