Ο πραγματικός λόγος που προωθείται το Ισλάμ στην Ευρώπη!

Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε λευκούς υπαλλήλους διαφόρων ΜΚΟ να υπερασπίζονται το Ισλάμ ενώ ταυτόχρονα πολεμούν τον Χριστιανισμό προωθώντας την αθεϊα. Η λέξη που ορθώνεται σαν τείχος απέναντι σε όσους λένε «ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ» είναι «Ισλαμοφοβία». Στην πραγματικότητα το Ισλάμ είναι μια θρησκευτική κουλτούρα ισοπεδωτική που αρνείται τη διατήρηση των φυλών και είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για την υλοποίηση του δόγματος Καλλέργη. 

Παραθέτω ένα απόσπασμα της θεωρίας Καλλέργη από το βιβλίο του «Praktischer Idealismus» που βρήκα μεταφρασμένο στο ιστολόγιο «Θεόδοτος»:

«O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».

Όλοι μας έχουμε απορήσει γιατί οι άθεοι και οι φεμινίστριες δεν κάνουν σκληρό ακτιβισμό απέναντι στην ισλαμική θρησκευτική καταπίεση. Διαβάζοντας το παρακάτω απόσπασμα από το βιβλίο «Κάστες και φυλές» του Frithjof Schuon των εκδόσεων «Πεμπτουσία» μπορούμε πλέον να έχουμε μια σίγουρη απάντηση:

«Όσο για τις θετικές όψεις της Μουσουλμανικής «ισοπέδωσης», το Ισλάμ όχι μόνο εξουδετέρωσε τις καστικές διαφορές αλλά έδωσε τέλος και στις φυλετικές αντιθέσεις. Ίσως κανείς άλλος πολιτισμός δεν προέβη σε σε τέτοια φυλετική ανάμιξη όσο ο Ισλαμικός. Σε γενικές γραμμές, ο μιγάς παρουσιάζεται στο Ισλάμ ως εντελώς «καθαρό»και αξιότιμο στοιχείο, και καθόλου ως «παρίας», όπως συμβαίνει πρακτικά στους λαούς Χριστιανικής προέλευσης. Θα λέγαμε ότι για τον Μουσουλμάνο, το τουρμπάνι ή το φέσι αντιστοιχεί σ’ αυτό που το λευκό δέρμα αντιπροσωπεύει για τον Ευρωπαίο. Για το Ισλάμ οι προσδιορισμοί της Φύσης αποτελούν συμπτώσεις. Η ανθρωπότητα ήταν στην γένεση της, χωρίς κάστες και φυλές και αυτήν θέλει να επανιδρύσει το Ισλάμ σε συμφωνία με τις συνθήκες της χιλιετηρίδας μας. […] Για την ακρίβεια το Ισλάμ επιζητεί την παλινόρθωση της θρησκείας του Αβραάμ, της πρωταρχικής μορφής του Σημιτικού ρεύματος και συνεπώς της εικόνας της πρωταρχικής παράδοσης με την απόλυτη έννοια.»

Το κράτος και το καθεστώς που έχουμε αντιλαμβάνεσαι καθημερινά όλο και περισσότερο ότι αδιαφορεί για σένα ενώ ταυτόχρονα βλέπεις την υποκριτική στοργή και τα προνόμια που δίνει σε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους, σε εκατομμύρια εντός της Ευρώπης. Μην αδιαφορείς άλλο για τη φυλετική σύσταση του λαού σου, μην αδιαφορείς άλλο για το φυλετικό ζήτημα, μην αδιαφορείς άλλο για τη φυλή σου. Η φυλή σου είσαι ΕΣΥ!

Αλέξανδρος Καρράς