Η ΕΡΤ των Μπολσεβίκων χαρακτήρισε διχαστικό το σύμβολο του Χριστιανισμού! 36 συλλήψεις στη Μυτιλήνη!

 

Μετά τη Μακεδονία κόντρα στην εθνική συνείδηση των Ελλήνων, τώρα η κυβέρνηση των Μπολσεβίκων επιτίθεται συνεχώς κατά της θρησκευτικής πίστης του ελληνικού λαού! Μια ομάδα Ελλήνων κατασκεύασε στη Χίο έναν μεγάλο μεταλλικό σταυρό και τον τοποθέτησε στην ακτή Απελή, στο σημείο που είχε γκρεμιστεί ο προηγούμενος σταυρός. Χρησιμοποίησαν γερανό και τοποθέτησαν μια μεγάλη τσιμεντένια βάση στην οποία ζωγράφισαν την ελληνική σημαία.

STAYROS MYTILHNH.png

Η κυβέρνηση των μπολσεβίκων αντέδρασε άμεσα και συνέλαβε 36 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για…. τη σημαία και τον σταυρό!

mitilini

Πλέον ο κάθε Έλληνας που δηλώνει περήφανος για την καταγωγή του, που αντιδράει στην προδοσία, που υπερασπίζεται την Μακεδονία και την θρησκεία του είναι διωκόμενος από την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων. Χαρακτηρίζεται «ακροδεξιός», «ακραίος» και «φασίστας» από τους άθεους και απάτριδες τυράννους. Ναι, είμαστε όλα αυτά για την Πατρίδα μας! Τα παλικάρια της Μυτιλήνης αξίζουν κάθε στήριξη από όλους μας! 

screenshot_20190304_160709.png

Να σημειώσουμε ότι στέλεχος της Χρυσής Αυγής είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό ότι σύντομα θα υψωνόταν σταυρός ύψους 10 μέτρων και πλάτους 5,25. Να τονίσουμε επίσης προς την ΕΡΤ – και όχι μόνο – ότι διχαστικός δεν είναι αυτός που υπάρχει και μάχεται αλλά αυτός που επιχειρεί να ξεριζώσει τα όσια και τα ιερά ενός Έθνους. 

Αλέξανδρος Καρράς