Ο Αλέξανδρος Γέροντας εφ’ όλης της ύλης στο «Εθνικόν Κράτος»

Για τον Αλέξανδρο Γέροντα δε χρειάζονται πολλά λόγια. Η στάση ζωής του αποδεικνύει ποιος είναι. Ένας αληθινός άνδρας στην καρδιά που κοίταξε κατάματα τον κίνδυνο και τον θάνατο για τις ιδέες του. Η πίστη του ισχυρότερη από τις σφαίρες που πλήγωσαν το νεανικό κορμί του. Δυνάμωσαν όμως την ψυχή του. «Έγινα πιο συνειδητοποιημένος Χρυσαυγίτης», όπως μου δήλωσε κάποτε όταν συγκινημένος του έσφιγγα το χέρι. Πόσοι δείλιασαν και εξαφανίστηκαν όταν ξεκίνησαν οι διώξεις; Πόσοι έκαναν πίσω μπροστά στην εκτέλεση του Γιώργου και του Μάνου; Ο Αλέξανδρος όμως έμεινε στον Αγώνα και στις τάξεις της Χρυσής Αυγής αποτελώντας πλέον σύμβολο πραγματικού αγωνιστή. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που δε λυγίζουν μπροστά σε σφαίρες, σε φυλακίσεις και σε συκοφαντίες, η μέρα που θα ξαναβγεί ο ήλιος πάνω από την Ελλάδα δε θα αργήσει! Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι Τελευταίοι Πιστοί που θα αναμετρηθούν με τους προδότες του Έθνους και της Ιδέας μας: «Κι όταν θα ‘ρθει εκείνη η μέρα που η νίκη θα αστράψει λαμπρή θα’ναι αυτοί που με δάδες στα χέρια της κάθαρσης θα ‘χουν την αποστολή». Προτού φτάσουμε στις απαντήσεις που έδωσε ο Αλέξανδρος Γέροντας στις ερωτήσεις μου, θα θυμίσω τα λόγια του Νίκου Μιχαλολιάκου: «Εμείς οι Χρυσαυγίτες, εμείς οι Εθνικιστές δεν είμαστε πουλιά των ήρεμων καιρών. Είμαστε πουλιά της θύελλας και της καταιγίδας». Ο Αλέξανδρος αποδεικνύει του λόγου το αληθές!

Αλέξανδρος Καρράς

mnhmhdragoumh2018_(2).JPG

Α.Κ: Αλέξανδρε, θα ήθελα αρχικά να μας πεις πώς γνώρισες την Χρυσή Αυγή και από πότε ανήκεις στις τάξεις της.

Α.Γ: Ήταν στα τέλη του 2004 περίπου, μία χρονική περίοδο όπου είχα ολοκληρώσει την ιδεολογική μου αναζήτηση. Τι εννοώ με αυτό; Γνώριζα ότι ασπάζομαι την Εθνικιστική Ιδέα αλλά δεν υπήρχε ο κατάλληλος χώρος για να την εκφράσω και επιπροσθέτως να αγωνιστώ γι’ αυτήν. Ένα χειμωνιάτικο πρωινό με βρήκε να περπατώ στο κέντρο της πολύπαθης Αθήνας. Εκείνη την ημέρα έπεσε στα χέρια μου – όχι τυχαία – το πολιτικό εργαλείο του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος της Πατρίδας μας – η εφημερίδα της Χρυσής Αυγής! Η προμετωπίδα της εν λόγω εφημερίδας με παρότρυνε να ανακαλύψω ένα ολόκληρο κίνημα, ένα αγνό κίνημα που το στελέχωναν στην κυριολεξία μια χούφτα άντρες να αγωνίζονται μόνοι εναντίον όλων για τους πιο ευγενείς σκοπούς, την επιβίωση της Ελληνικής φυλής και του Ελληνικού πολιτισμού. Η φύση της τότε εργασίας μου ήταν τέτοια που μου διέθετε περιορισμένο χρόνο ώστε να λαμβάνω μέρος στις εκδηλώσεις και πορείες του κινήματός μας, θέτοντας εαυτόν ως απλό υποστηρικτή. Αρκετά χρόνια αργότερα κατάφερα να ενεργοποιηθώ ως εγγεγραμμένο στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην αιματοβαμμένη όπως γνωρίζεις συναγωνιστή, Τ.Ο. των ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.

Α.Κ: Αυτή σου η επιλογή σε έφερε αντίκρυ με τον θάνατο τον οποίο κοίταξες κατάματα. Επέζησες κι έμεινες πιστός στο κίνημα. Πλέον είσαι ο άνθρωπος που ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε πολλές εκδηλώσεις παίρνει τον λόγο μετά από σένα. Πώς νιώθεις για όλα αυτά;

Α.Γ: Καταρχάς, δεν έπαψα πότε να πιστεύω στις Αρχές που πρεσβεύει το μοναδικό Εθνικιστικό κίνημα της Πατρίδας μας ακόμη κι όταν έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσω τον ίδιο τον θάνατο. Δεν σου κρύβω πως όταν με πέτυχαν οι σφαίρες του κόκκινου παρακράτους κατάλαβα πως είχε έρθει η ώρα να αποδείξω, όχι μόνο στον εχθρό αλλά κυρίως στον ίδιο μου τον εαυτό το πόσο ισχυρή κι ακλόνητη είναι η δύναμη της θέλησης με οποιοδήποτε τίμημα ή κόστος. Το σάπιο κατεστημένο όταν δεν μπορούσε πια να αντιμετωπίσει την τεράστια απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία δεν άργησε να κινηθεί ενεργοποιώντας τους θύλακες της τρομοκρατίας με κύριο και μοναδικό σκοπό να ανακόψει την επέλαση του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προς την εξουσία, με σφαίρες. Από την πλευρά μου την 1η Νοεμβρίου του 2013 ένιωσα την μεγάλη ευθύνη να σηκώσω έστω και την τελευταία ώρα ολόκληρη την ιστορία του κινήματος στην πλάτη μου για έναν μόνο λόγο, να φανώ αντάξιος σε όσους θυσίασαν την ζωή τους για τα πιστεύω τους αγωνιζόμενοι για μια ανάσα λευτεριάς. Κοιτώντας με πείσμα και με περιφρόνηση τον ίδιο τον θάνατο αλλά κι ολόκληρο το διεφθαρμένο κι ανθελληνικό καθεστώς στα ίσια με όση δύναμη μου είχε απομείνει, αφού αιμορραγούσα ακατάσχετα, απήντησα: ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ναι! από αυτήν την άποψη εκείνη την τραγική και κρύα νύχτα οι ιδέες νίκησαν τις σφαίρες όπως πρωτύτερα είχαν λυγίσει τα κάγκελα της φυλακής. Όπου, δίχως ίχνος ντροπής οι ψευτοδημοκράτες των καιρών μας εκμεταλλευόμενοι μια πολιτική σκευωρία που στήθηκε από συγκεκριμένους πολιτικούς μας αντιπάλους σύμφωνα με οπτικοακουστικό υλικό που διέρρευσε στην δημοσιότητα, έστειλαν στην φυλακή τον Γενικό Γραμματέα της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας μας μαζί με την μισή κοινοβουλευτική μας ομάδα, για μια ανθρωποκτονία όπου βεβαίως ουδεμία σχέση ή ευθύνη φέρει η πολιτική –κινηματική παράταξη της Χρυσής Αυγής. Εν κατακλείδι, μόνο Τιμή και υπερηφάνεια μπορώ να αισθάνομαι που αγωνίζομαι για τις Εθνικιστικές Ιδέες και Αρχές της Χρυσής Αυγής δίπλα στον Συναγωνιστή Νικόλαο Μιχαλολιάκο ως ένας πολιτικός στρατιώτης του Εθνικιστικού κινήματος.

maxresdefault.jpg

Α.Κ: Είναι γνωστό ότι πάντα στην ιστορία αυτός που πετυχαίνει τους στόχους του φθονείται. Δεκαετίες λέγονται διάφορα για τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής από ανθρώπους που παριστάνουν τους ιδεολόγους. Συνηθίζεται οι ανίκανοι άνθρωποι να ισχυρίζονται ότι κάποιος πετυχαίνει μόνο από τύχη κι έτσι κάνουν και με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Θα ήθελα όμως να μας μιλήσεις εσύ για τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Α.Γ: Τί μπορεί να πει κανείς για εκείνον τον ξεχωριστό Ηγέτη και Συναγωνιστή που ακούει στο όνομα Νίκος Μιχαλολιάκος. Υπάρχει μια πραγματικότητα που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει, το γεγονός, πως δίχως αυτόν τον άντρα δεν θα υπήρχε στην Ελλάδα ένα αυθεντικό, ανεξάρτητο και πραγματικά λαϊκό εθνικιστικό κίνημα. Αρκετοί προσπάθησαν να αντιγράψουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο κι όσα πέτυχε η Χρυσή Αυγή όλα αυτά τα χρόνια αλλά απέτυχαν οικτρά. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι ο εγγυητής του ενωμένου και αμόλυντου εθνικιστικού-πατριωτικού χώρου όπως εννοείται και της τελικής νίκης των εθνικιστών στην Πατρίδα μας. Εμείς οι Χρυσαυγίτες ακολουθούμε τον πρωτεργάτη και λεοντόκαρδο Αρχηγό του Εθνικιστικού κινήματος όχι μόνον για τους προφανείς λόγους όπως λ.χ. τις ηγετικές του ικανότητες αλλά κυρίως για την μεγάλη του καρδιά. Για κάποιους ελαφρόμυαλους αυτό μπορεί να αποτελεί αδυναμία ή ένα καταστροφικό ελάττωμα, κι απαντώ πως πλανώνται πλάνην οικτράν, διότι σε μια εποχή που όλα καταρρέουν από τον φαιδρό ατομικισμό, σε μια κοινωνία που αιμορραγεί από την πτώση των Αξιών και την παρακμή που φέρει ο τεχνικός κόσμος με το μίσος να δεσπόζει σε κάθε τι παραδοσιακό κι ανθρώπινο, τούτη η αρετή θα σηματοδοτεί πάντα το μεγαλύτερο του προτέρημα, μια καρδιά που χωρά ολόκληρο το Έθνος. Με καθαρή συνείδηση συναγωνιστή σου εκθέτω την άποψή μου πως θα ήταν πραγματικά ευχής έργον αν ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναλάμβανε τα ηνία της διακυβέρνησης του τόπου, με την βοήθεια του Υψίστου και την απαραίτητη σύμφωνη γνώμη του Έθνους μέσω των εκλογικών διαδικασιών, φυσικά.

Α.Κ: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει συνεχώς μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ετών με την κυβέρνηση της Αριστεράς. Πώς βλέπεις το μέλλον;

Α.Γ: Αξίζει να επισημάνουμε πως η μόνη προσφορά της «πρώτης φοράς Αριστεράς» είναι πως έδειξε το πραγματικό πρόσωπο του κομμουνισμού… Επί κυβερνήσεως της Αριστεράς όπως διαπιστώσαμε αφού έλαβαν την εξουσία έγιναν τέρατα και σημεία: α) Είχαμε την κατάργηση της λαϊκής κυριαρχίας και την περιφρόνηση, σε γενικό επίπεδο, του συντάγματος των Ελλήνων. β) Την υπογραφή του τρίτου εθνοκτόνου μνημονίου με το αφήγημα περί εξόδου από τα μνημόνια να μοιάζει ως ένα κακόγουστο αστείο θυμίζοντας και στους πιο ευκολόπιστους πως δυστυχώς η Πατρίδα μας θα βρίσκεται σε σκληρή εποπτεία από τους διεθνείς τοκογλύφους ως και το… 2060! γ) Είχαμε την ανέγερση ισλαμικού τεμένους κοντά στην καρδιά της Αθήνας ένας χώρος που στο προσεχές μέλλον θα εγκυμονεί πολυποίκιλους κινδύνους δια την ασφάλεια της Ελληνικής κοινωνίας. δ) Την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλοφίλων ζευγαριών ανοίγοντας την θύρα για την υιοθεσία τέκνων χτυπώντας με αυτόν τον τρόπο την φυσική υπόσταση της οικογένειας κι όλα αυτά εις το όνομα της «προόδου» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», κι εδώ τίθεται ένα καίριο ερώτημα συναγωνιστή. Αλήθεια τι έχουν να πουν όλοι αυτοί οι «ανθρωπιστές» για το δικαίωμα αυτών των παιδιών που θα έχουν την ανάγκη ή την θέληση να μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα. Ποιο ψήφισμα ή νόμος θα τα υπερασπιστεί; Κανείς και τίποτα αφού όλα θυσιάζονται στον βωμό των απαιτήσεων των διαφόρων μειονοτήτων ε) Την τεράστια ανομία που πρέπει να αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Λαός στην καθημερινότητά του αφού οι ανόητες και γελοίες ιδεοληψίες των μαρξιστών τον άφησαν στο έλεος στυγερών εγκληματιών και άναρχων ομάδων. ζ) την πρόσφατη και κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών που ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας μας. Και ας μην έφταναν όλα αυτά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ένα τεράστιο hotspot λαθρομεταναστών και προσφύγων, όπου η πλειοψηφία αυτών σύμφωνα με έρευνες ασπάζονται την ακραία μορφή του Ισλάμ. Επανερχόμενος στην ουσία της ερώτησης συναγωνιστή σου απαντώ πως δίχως κάποια «επιστημονική έρευνα» αποδεικνύεται από τα παραπάνω πως, τόσο η ανθελληνική πολιτική της πρώτης (και εύχομαι και τελευταίας φοράς Αριστεράς), όσο με τον εκρηκτικό συνδυασμό της χλιαρής κι ανύπαρκτης αντιπολίτευσης των φιλελεύθερων της ΝΔ, ξεθεμελίωσαν επί της ουσίας τον Εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας. Κι ακόμη χειρότερα διότι αυτό πρόσταξε η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Τοποθέτησαν μια βόμβα στα θεμέλια των τριών πολύ σημαντικών παραμέτρων που ορίζουν το Έθνος μας, την Πατρίδα – την θρησκεία- την οικογένεια. Όμως δεν λογάριασαν καλά την σθεναρή αντίσταση των Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής αφού ήταν η μοναδική πολιτική δύναμη εντός και εκτός του Ελληνικού κοινοβουλίου που άσκησε μια καθαρά χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές εθνική αντιπολίτευση, προτάσσοντας ένα βροντερό – ΟΧΙ – σε όλες τις ανθελληνικές και όξινες πολιτικές του δήθεν συνταγματικού τόξου. Κι αν θέλει ο Θεός όταν έρθουμε στα πράγματα, εν μια νυχτί θα άρουμε αυτές τις διεστραμμένες και επικίνδυνες πολιτικές κατευθύνσεις προς την άβυσσο. Είναι μαθηματικά βέβαιο, με αυτές τις τραγικές εξελίξεις και καταστάσεις που βιώνει ο Λαός μας πως το μέλλον δεν μπορεί να μην ανήκει στην Χρυσή Αυγή, άλλωστε δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε το γεγονός πως είμαστε η δεύτερη επιλογή της Ελληνικής νεολαίας με (15,9%). Ας το χωνέψουν επιτέλους οι πολιτικοί απατεώνες πως τα “καμένα χαρτιά” είμαστε το αύριο κι όσοι στέκουν απέναντί μας είναι το χτες, είμαστε η νέα Ελλάδα που έρχεται καλπάζοντας που κανείς δεν μπορεί να σταματήσει. Το αύριο μας ανήκει! Κι όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας.

Α.Κ: Βαδίζουμε πλέον προς εθνικές εκλογές. Παρατηρείται μια περίεργη κινητικότητα στον ευρύτερο εθνικιστικό – πατριωτικό χώρο με διάφορες προτάσεις για ενώσεις, νέα κόμματα, νέες οργανώσεις. Η πραγματικότητα είναι ότι μόνο η Χρυσή Αυγή υπάρχει και μόνον αυτή μπορεί να βρεθεί στην εξουσία αφού είναι πολύ πιο μπροστά από όλους. Πώς κρίνεις όλη αυτή την ύποπτη κατάσταση;

Α.Γ: Είναι λογικό το σάπιο κατεστημένο της μεταπολίτευσης, μιας μεταπολίτευσης που στήθηκε πάνω σε μια εθνική προδοσία (με το περίφημο «η Κύπρος κείται μακράν», όπως είχε πει ο Κ. Καραμανλής ο πρεσβύτερος) να παίξει όλα του τα χαρτιά εναντίον μας! Ένα ολόκληρο σύστημα εναπόθεσε τις ελπίδες του στους τεμπέληδες και δήθεν αντιεξουσιαστές των Εξαρχείων ώστε να αναχαιτίσει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής προς την εξουσία. Τελικά οι επαναστάτες του γλυκού νερού κατάφεραν το απόλυτο τίποτα. Επόμενο ήταν το καθεστώς να χρησιμοποιήσει διάφορα αναχώματα του «πατριωτικού» χώρου μήπως και κερδίσει λίγο χρόνο ακόμη. Στο σημείο αυτό μιας και το ανέφερα αξίζει να θυμηθούμε τον πολιτικό βίο ενός από τους πολλούς «εθνοσωτήρες» που εμφανίζονται κατά καιρούς φέροντας πάντα την ανάλογη ημερομηνία λήξεως που έχει ορίσει το σύστημα για εκείνους. Καθώς δεν κατέχουν τίποτα παραπάνω παρά τον τίτλο των «χρήσιμων ηλίθιων» των παγκοσμίων τυράννων. Υποτακτικοί, φαιδροί και τις περισσότερες φορές ανακυκλώσιμοι βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα να εξυπηρετήσουν την νέα τάξη των σιωνιστών. Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν, θα αναφερθώ εν τάχει σε έναν «τύπο» που προωθούν όλες οι στημένες δημοσκοπήσεις και τηλεοπτικές πολιτικές εκπομπές ως μια εναλλακτική τάχα «πατριωτική» επιλογή… Η πολιτική πορεία του συγκεκριμένου «μακεδονομάχου» ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ όπου αποχώρησε άμεσα όταν έπεσε το 1990, πήγε στο ΛΑ.Ο.Σ. υπογράφοντας το πρώτο μνημόνιο ρίχνοντας την χώρα στα δίχτυα των διεθνών τοκογλύφων και της γερμανικής ολιγαρχίας. Με προφανή κατάληξη στην μνημονιακή ψευτοδεξιά Νέα Δημοκρατία, όπου θα μου επιτρέψεις να σου πω πως όλα μαρτυρούν το αυτονόητο, πως ο Βελόπουλος δεν έφυγε ποτέ από την ΝΔ αφού το πολιτικό μόρφωμα που δημιούργησε λειτουργεί ως ένα γαλάζιο υποκατάστημα της. Έτοιμο να συνεισφέρει όποτε το ζητήσει ο γνωστός και μη εξαιρετέος ακραία φιλελεύθερος…Κούλης! Όλα τα συγκεκριμένα καχεκτικά πολιτικά μορφώματα λειτουργούν ως αποπροσανατολιστικά εργαλεία κατά των αγνών πατριωτών και την μόνη υπηρεσία που προσφέρουν είναι στην συντήρηση του συστήματος, αποτελώντας απλά μια ακόμη προέκτασή του. Επανερχόμαστε λοιπόν και συμπεραίνουμε πως οι καρεκλοκένταυροι του «χώρου» μόνο βλάβη προκαλούν διότι το μόνο που τους κόφτει είναι η ανούσια και προσωρινή κατάληψη μιας θέσεως στον ήλιο. Όταν την ίδια στιγμή υφίσταται ένα ανεξάρτητο, αμόλυντο και πιστό στις θέσεις του εθνικιστικό κίνημα που αγωνίζεται να συγκεντρώσει αλλά και να κατευθύνει όλες τις κοινωνικές δυνάμεις της Εθνικής αντιστάσεως. Δυνάμεις, που προορίζονται να κατέχουν βασικό ρόλο – όχι μόνον ως κινητήρια δύναμη του πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής – αλλά στην Εθνική Αναγέννηση και την κοινωνική ανασυγκρότηση του Λαού.

0imia2019_(21).JPG

Α.Κ: Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα με δύο νεκρούς, με φυλακίσεις, με τρομοκρατικές επιθέσεις, με φίμωση από παντού, με προδοσίες, με στέρηση των οικονομικών προνομίων που όλα τα κόμματα δικαιούνται για τη λειτουργικότητά τους. Με όλα αυτά και όμως δεν διαλύθηκε. Λέγεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει ιδεολογία. Αν όχι η ιδεολογία, όπως λένε κάποιοι, τότε τί είναι αυτό που κράτησε ζωντανό το κίνημα;

Α.Γ: Το εθνικιστικό κίνημα της Πατρίδας Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαφώς διαθέτει ιδεολογία και βασίζεται στην δύναμη της θέλησης των αγωνιστών της όπου πηγάζει από την Θεία πίστη σε έναν ιερό σκοπό. Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να μας συγχωρέσουν οι πολιτικοί και ιδεολογικοί μας αντίπαλοι, δηλαδή την πρώτη μας αρχή η οποία είναι: ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ – ΠΙΣΤΗ – ΑΓΩΝΑΣ οπού αυτό το τρίπτυχο σημαίνει εν ολίγοις πως κατέχω ιδέες άρα πιστεύω και πιστεύω σημαίνει με την σειρά του, αγωνίζομαι για την υπεράσπιση και επικράτηση των ιδεών μου. Είμαστε ένα πολιτικό κίνημα που βασίζεται κυρίως στην ιδεολογία μας, όπου Ιδεολογία – όπως πολύ θαυμάσια περιγράφει ο Ηγέτης μας – χωρίς Βούληση και Δράση είναι ένα αρρωστημένο και μουχλιασμένο διανοητικό κατασκεύασμα χωρίς καμία ουσία, ένα άχρηστο σκουπίδι της Ιστορίας. Πράγματι, όπως πολύ σωστά ανέφερες, υποστήκαμε όλες τις συνέπειες ενός πολιτικού και μη, ολοκληρωτικού πολέμου. Αλήθεια, ποιο κίνημα θα είχε υποστεί έστω τα μισά απ’ ότι υπέστη η Χρυσή Αυγή και δεν θα κατέρρεε εν μία νυχτί; Με το χέρι στην καρδιά, σου τονίζω πως θα κατέρρεαν ως ένας χάρτινος πύργος.

Α.Κ: Ακούμε συχνά διάφορους ασήμαντους να επικαλούνται ως αδέρφια τους τον Γιώργο και τον Μάνο. Ταυτόχρονα όμως τους ζωντανούς Χρυσαυγίτες τους καθυβρίζουν και τους πολεμούν. Τελικά ο Γιώργος κι ο Μάνος ήταν εθνικιστές ή Χρυσαυγίτες; Τί απαντάς σε αυτή την υποκρισία και την απόπειρα καπήλευσης των νεκρών της Χρυσής Αυγής από φανατικούς αντιχρυσαυγίτες;

Α.Γ: Τον Γιώργο Φουντούλη (27 ετών) και τον Μανώλη Καπελώνη (22 ετών) είχα την τύχη να τους γνωρίσω στην τοπική των Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής. Ζούσαν με το ήθος που προτάσσει η Χρυσή Αυγή υπακούοντας στην βιοθεωρία και κοσμοθεωρία που έχει ως βασικό υπόβαθρο ο Λαϊκός Εθνικισμός. Αγωνιζόντουσαν με την Χρυσή Αυγή και θυσιαστήκαν για τις ιδέες της Χρυσής Αυγής. Ο Μανώλης και ο Γιώργος δεν ήταν πατριώτες της σειράς, ούτε «αφηρημένα» εθνικιστές, υπήρξαν συνειδητοποιημένοι Χρυσαυγίτες. Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, τα δύο αδέλφια μας εξυπακούεται πως πάνω απ’ όλα ανήκουν στις οικογένειές τους (που απαιτούν δικαίωση από τις αρχές για τον άδικο χαμό των παιδιών τους), στους συναγωνιστές και συναγωνίστριες τους και σε όλους τους αγνούς πατριώτες και εθνικιστές. Από κει και πέρα δεν επιτρέπουμε σε κανέναν παρατρεχάμενο να νομίζει πως έχει το δικαίωμα ολόκληρο τον χρόνο να υβρίζει την Χρυσή Αυγή και κάθε 1η Νοεμβρίου να απαιτεί να βρίσκεται στο σημείο που δολοφονήθηκαν οι δύο συναγωνιστές μας. Αυτό και μόνο προσβάλει την μνήμη των δύο αδικοχαμένων Χρυσαυγιτών και θα μας βρουν μπροστά τους όσοι αποπειραθούν να καπηλευτούν την μνήμη του Γιώργου και του Μάνου για δύο λεπτά δημοσιότητας…


Α.Κ: Σε αυτό το σημείο δε θα μπορούσα να μη σε ρωτήσω για την νύχτα της εκτέλεσης των δύο συναγωνιστών μας. Τραυματίστηκες βαριά κι όμως επέζησες. Είσαι ο άνθρωπος που έμεινε όχι μόνο ζωντανός αλλά έγινες και πιο συνειδητοποιημένος Χρυσαυγίτης όπως μου είπες όταν σε γνώρισα.

Α.Γ: Εκείνη την αποφράδα ημέρα, δολοφονήθηκαν άνανδρα από το κόκκινο παρακράτος δύο νέοι άνθρωποι, δύο νέοι Χρυσαυγίτες. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ήταν να γλυτώσει μόλις για λίγα μέτρα την ζωή του ένας ακόμη συναγωνιστής όπου θα μου επιτρέψεις να μην αναφέρω το όνομα του – καθώς έχει το δικαίωμα να διατηρεί την ανωνυμία του – και να τραυματιστεί βαρύτατα ο γράφων. Ένας τραυματισμός που με κράτησε 5 μήνες στο νοσοκομείο, στο διάστημα το οποίο υποβλήθηκα σε 15 χειρουργεία. Θείες δυνάμεις θέλησαν να μην συντροφεύσω τα δύο Αδέλφια μας στην άλλη πλευρά δίνοντάς μου την ευκαιρία πρωτίστως να γυρίσω στην οικογένειά μου αλλά και την ίδια στιγμή να βρεθώ ξανά στην πρώτη γραμμή του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος της πατρίδας μας. Το μόνο που κατάφεραν οι γραικύλοι του συστήματος και οι ακροαριστεροί τρομοκράτες είναι με τα κάγκελά τους να μας κάνουν πιο ελεύθερους από ποτέ και με τις σφαίρες τους αν ήμασταν μια φορά πιστοί στις Αρχές μας τώρα είμαστε χίλιες φορές περισσότερο. Για εμάς ο αγώνας είναι μονόδρομος και προχωρούμε πάντα εμπρός και βήμα πίσω δεν κάνουμε, διότι ακριβώς πίσω μας θα μας συντροφεύουν εσαεί ο Γιώργος και ο Μάνος.

alexandros-gerontas__article.jpg

Α.Κ: Είδαμε την Αριστερά εν τέλει να τα βάζει όχι μόνο με την Μακεδονία αλλά και με την θρησκευτική πίστη των Ελλήνων, την Ορθοδοξία. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κίνημα που υπερασπίζεται δυναμικά τη θρησκεία κι όμως η Εκκλησία μάχεται το κίνημα. Από την άλλη στις τάξεις των εθνικιστών υπάρχει μεγάλη διχόνοια και μίσος για τον χριστιανισμό, χωρίς φυσικά να εκδηλώνεται το ίδιο μίσος για το Ισλάμ ή οποιαδήποτε άλλη θρησκεία. Πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια χτυπιούνται από παντού. Θα ήθελα την άποψή σου για όλα αυτά.

Α.Γ: Νομίζω πως ήταν φυσικό και επόμενο οι νεομπολσεβίκοι Συριζαίοι να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας- όπου για τους Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και για τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό η Μακεδονία είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Σε αντίθεση λοιπόν με τους Έλληνες εθνικιστές, οι ελληνόφωνοι κομμουνιστές στρέφοντας τα όπλα κατά του Έθνους, αιματοκύλησαν την πατρίδα μας με μοναδικό σκοπό τον ακρωτηριασμό της Μακεδονίας μας και της Θράκης μας από τον εθνικό κορμό με αιχμή του δόρατος έναν ανελέητο και ελεεινό συμμοριτοπόλεμο εξαπολύοντας επίθεση κατά του εθνικού στρατού (την περίοδο ’46-’49 κατά τον τρίτο γύρο της ανταρσίας και προδοσίας του ΚΚΕ). Μην λησμονούμε πως από το ’20 βροντοφώναζαν οι εγχώριοι μαρξιστές καλώντας τα συντρόφια τους για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη. Πιστοί και ξενοκίνητοι όπως πάντα υπακούοντας στην ρητορική μίσους και ανθελληνισμού του γερμανοεβραίου Χένρυ Άλφρεντ Κίσινγκερ και στις υποδείξεις του αρχικαπιταλιστή Ουγγρο-Αμερικανο-Εβραίου Τζωρτζ Σόρος, ιδρυτή του Open society Foundations, ήταν φυσικό επακόλουθο οι νέο κομμουνιστές που κυβερνούν την χώρα μας να χτυπήσουν σφοδρά και την θρησκευτική πίστη των Ελλήνων, την Ορθοδοξία. Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει έμπρακτα πως πιστεύει στο Εθνικό κράτος που δημιουργήθηκε στην 1η Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου το 1822 (πρώτο Σύνταγμα και «Προσωρινόν Πολίτευμα της Ελλάδος») μετά την απελευθέρωσή μας από τον τουρκικό ζυγό, ένα Ελληνικό κράτος με περιορισμένη εθνική κυριαρχία αλλά αναγεννημένο συνάμα εν ονόματι της Αγίας και αδιαιρέτου Τριάδος. Επί των ημερών μας, κι αυτό όποιος το αμφισβητεί θα πρόκειται περί ανοήτου ή απλό προπαγανδιστή του συστήματος, η μοναδική πολιτική και κινηματική δύναμη της χώρας μας που υπερασπίζεται, σέβεται κι αγωνίζεται για τα Ιερά και τα Όσια είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και είναι πράγματι οξύμωρο και παράλογο ένα μέρος της Εκκλησίας μας να τάσσεται κατά του αγώνα των Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, όταν την ίδια στιγμή αρκετοί ιεράρχες κωφεύουν και σιωπούν στις ύβρεις και στους βανδαλισμούς που δέχονται οι εκκλησίες μας από τις βλάσφημες και άναρχες συμμορίες που δρουν ανενόχλητα σε ολόκληρη την Ελλάδα με την ανοχή της εκάστοτε κυβέρνησης. Από ‘κει και έπειτα το να αρχίσω να κάνω δηλώσεις πίστης στην Ορθοδοξία δημοσίως θα ήταν σαν προσπαθώ να κερδίσω τις εντυπώσεις, κάτι που δεν θα έπραττα ποτέ! Άλλωστε μια τέτοια συζήτηση επί αυτού του πολύ προσωπικού θρησκευτικού ζητήματος θα υποτιμούσε και δεν θα τιμούσε του καθημερινούς αγώνες που δίνουμε για μια ελεύθερη πατρίδα της Ορθοδοξίας. Εμείς ως κοινωνοί των εθνικών ιδεών κρατώντας τον Σταυρό στο ένα χέρι και κραδαίνοντας σπαθί στο άλλο αγωνιζόμαστε με θάρρος και ακλόνητη Πίστη απέναντι στο σκοτάδι της παγκοσμιοποίησης που κάποιοι δυστυχώς έχουν αποδεχτεί ή προσκυνήσει, κι ο νοών νοείτω.

a22aa6b6ef1c277347a77ad8f06cd8dc_xl

Α.Κ: Μεγάλη μάχη δίνεται για τον δήμο της Αθήνας από τον Ηλία Κασιδιάρη. Πώς βλέπεις αυτόν τον αγώνα; Ταυτοχρόνως θα έχουμε Ευρωεκλογές. Πιστεύεις ότι αυτή τη φορά το κίνημα θα είναι πιο δυνατό και οι εκλογές αυτές θα προμηνύσουν τις εξελίξεις στις εθνικές;

Α.Γ: Καταρχάς να στείλω ένα μήνυμα σε εχθρούς και φίλους πως η Ελληνική Αυγή υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής είναι πανέτοιμη να κατεβάσει ψηφοδέλτια σε παραπάνω από 12 δήμους της χώρας κι ανάμεσα τους θα είναι ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα. Να επισημάνω δε πως τα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Αυγής θα κοσμούν αξιόλογοι συναγωνιστές και συναγωνίστριες που θα προέρχονται απ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις. Ο Αγώνας θα είναι σκληρός και σε πολλά πεδία αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε την συνωμοσία της σιωπής που λαμβάνουν μέρος όλα τα συστημικά Μ.Μ.Α(ποβλάκωσης), καθώς επίσης παραμένουμε εξόριστοι απ’ όλα τα ηλεκτρονικά και μη, έντυπα εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Εντούτοις, καταφέρνουμε να ερχόμαστε σε επαφή με τον Ελληνικό Λαό με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με το μοίρασμα φυλλαδίων που διατυπώνουν τις προτάσεις μας από χέρι σε χέρι κάτι που εκτιμά η Ελληνική κοινωνία ιδίως στο, πολύπαθο από όλες τις πλευρές, κέντρο των Αθηνών. Ευελπιστώ πως και αυτήν την φορά θα είμαστε η δυσάρεστη έκπληξη των εκλογών για το διεφθαρμένο καθεστώς της μάσας, της μίζας και της ρεμούλας είτε μιλάμε για τις αυτοδιοικητικές, τις περιφερειακές ή τις Ευρωεκλογές. Προκαλώντας πολιτικό σεισμό και ίλιγγο στους πολιτικούς μας αντιπάλους, σπέρνοντας τον πανικό στα διάφορα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας με την δεδομένη εκτίναξη των ποσοστών μας . Με αυτήν την προοπτική θα μπουν οι γερές και στερεές βάσεις για μια τεράστια νίκη της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές, όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες. Η τεράστια νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή θα φέρει την ελπίδα και την απαραίτητη ανάσα ελευθερίας και στήριξης σε ολόκληρο το Έθνος κάτι που για εμάς θα είναι πάντοτε το μέγιστο καθήκον του πολιτικού μας αγώνα. Πιστεύουμε ακράδαντα πως Ελληνικός Λαός και Χρυσή Αυγή – Χρυσή Αυγή και Ελληνικός Λαός ως μία κυρίαρχη δύναμη με συντονισμένες προσπάθειες θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, στέλνοντας στην δικαιοσύνη όλους αυτούς που επένδυσαν στην υποδούλωση και την οικονομική καταστροφή της Πατρώας γης.

unnamed.jpg

Α.Κ: Θα ήθελα κλείνοντας να μας μιλήσεις για την πίστη σου, την δοκιμασμένη πίστη στον Αρχηγό και τη Χρυσή Αυγή. Τι συναισθήματα σου ξυπνούν οι στίχοι αυτού του υπέροχου εμβατηρίου; «Οι τελευταίοι πιστοί της Νέμεσις οι γιοί, πολεμάνε με μόνη ασπίδα την αγάπη τους για την πατρίδα, Οι τελευταίοι πιστοί του αίματος φρουροί, δίνουν μάχες με σώμα και πνεύμα να αναστήσουν ξανά τη φυλή».

Α.Γ: Ένα από τα κεντρικά μας συνθήματα είναι: Η πίστη είναι πιο δυνατή κι απ’τη φωτιά. Βάσει αυτού του ορισμού που βρίσκεται στο πνεύμα και στην καρδιά κάθε Χρυσαυγίτη, δίνουμε έναν ασυμβίβαστο αγώνα για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Αντιστεκόμαστε ως φρουροί και τελευταίας γραμμής αμύνης απέναντι στο σκότος και την παρακμή που παράγει η σύγχρονη τυραννία που λέγεται παγκοσμιοποίηση. Δηλώνουμε παρών και στεκόμαστε δίπλα στον Ελληνικό λαό υπερασπιζόμενοι όλες τις αξίες των παραδόσεων που είναι αποτυπωμένες στην ταυτότητα της αέναης Ελληνικής Φυλής. Ο κάθε λαός για να μην μεταμορφωθεί σε μια άμορφη μάζα, δικαιούται να έχει έναν μεγάλο ηγέτη, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Και θα τελειώσω τούτη την απάντηση με τα πάντα επίκαιρα αλλά συγχρόνως σκληρά και δίκαια λόγια του γεννήτορα του Ελληνικού εθνικισμού, Ίωνος Δραγούμη, «Είναι ανοιγμένος τώρα μπροστά στα θολωμένα μάτια σας και στα μυαλά σας τα σκοτισμένα, ένας δρόμος ζωής και πολέμου… Αν θέλετε, πάρετε τον. Ειδεμή, σαπίστε εκεί που είσθε».

ekdhlosi29may2017_6.jpg

Α.Κ: Αλέξανδρε σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου. Είσαι αγωνιστής πρότυπο κι εύχομαι τα λόγια σου να βάλουν κάποιους να σκεφτούν καλύτερα κάποια πράγματα γιατί η ώρα που οι «οι ταγοί της φριχτής προδοσίας θα ριχτούν στο πιο μαύρο κελί», πλησιάζει.

Α.Γ: Εγώ να σε ευχαριστήσω για τις εύστοχες ερωτήσεις που μου έθεσες. Κι όπως θα διαπίστωσες κι εσύ σε αρκετά σημεία σε αποκάλεσα με τον όρο «συναγωνιστή». Δεν το έπραξα τυχαία διότι σε θεωρώ συμπολεμιστή σε αυτόν τον ωραίο αγώνα που δίνουμε μαζί. Θα ήθελα να κλείσω με τα λόγια του ανθρώπου που μας έκανε συνειδητούς εθνικιστές, λόγια που εμπνέουν κάθε Χρυσαυγίτη και Χρυσαυγίτισσα: «Η ψυχή μου μένει στητή και ολόρθη. Είμαι αμετανόητος εθνικιστής και Χρυσαυγίτης και δεν μπορείτε να μου λυγίσετε την ψυχή ότι κι αν κάνετε! Για τις ιδέες μου πρόθυμος είμαι να πάω και φυλακή και να πεθάνω ακόμη» – Ν.Γ. Μιχαλολιάκος.-

Γέροντας Αλέξανδρος

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

thermo2016_(13).JPG