Αλέξανδρος Καρράς: Χαιρετισμός στον «Ιερό Λόχο» για το Makedonian Pride!

Χαιρετώ τους εξαιρετικούς συναγωνιστές του Ιερού Λόχου. Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό τις δράσεις του συλλόγου σας κι έχω να πω ότι είναι οι ουσιαστικότερες διότι απευθύνονται άμεσα στην κοινωνία. Σηκώσατε ανάστημα, όχι μόνο απέναντι στην παρηκμασμένη αστική κοινωνία και το αντεθνικό κι αντιχριστιανικό κράτος, αλλά απέναντι και σε διάφορες αντιλήψεις οι οποίες ταλαιπωρούν τον ελληνικό Εθνικισμό.

Πληροφορήθηκα το μένος και το δηλητήριο που δημοσίευσαν εναντίον σας διάφοροι σύλλογοι, αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο, λόγω του Makedonian Pride που διοργανώνετε. Είναι απόλυτα λογικό διότι το δικό σας pride δεν έχει να κάνει με την εποχή των πολιτικών επικύψεων, την εποχή του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», τον πόλεμο της μελάνης, του ψεύδους, της συκοφαντίας, της ρουφιανιάς και της εκθήλυνσης της κοινωνίας σε κάθε επίπεδο.

Στην εποχή που ο υλισμός βασιλεύει το να δηλώνεις «ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» αποτελεί μια πράξη αντίστασης. Στην εποχή που το Ισλάμ εισχωρεί καθημερινά στην Ευρώπη το να υποστηρίζεις τον Χριστιανισμό σημαίνει ότι υπερασπίζεσαι την Φυλή, την Πατρίδα και την Ευρώπη! Αιώνες τώρα η Ευρώπη και η Ασία διαχωρίζονταν όχι μόνο φυλετικά αλλά και θρησκευτικά: Η Ευρώπη ήταν ο Σταυρός και η Ασία ήταν η ημισέλινος.

Η Εκκλησία μας εξάλλου στη δοξολογία αναφέρει τα εξής, τα οποία ακούμε κάθε Κυριακή στη Θεία Λειτουργία: «Ἔτι δεόμεθα ὑπὲρ τοῦ εὐσεβοῦς ἡμῶν Ἔθνους … τοῦ κατὰ ξηράν, θάλασσαν καὶ ἀέρα φιλοχρίστου ἡμῶν Στρατοῦ […] …. […] ἐν τοῖς ἱεροῖς ἡμῶν ἀγῶσιν ὑπὲρ πίστεως καὶ πατρίδος ἀγωνισαμένων καὶ πεσόντων … […] Ἔτι δεόμεθα ὑπὲρ τοῦ διαφυλαχθῆναι τὴν ἁγίαν Ἐκκλησίαν καὶ τὴν πόλιν ταύτην από ἐπιδρομῆς ἀλλοφύλων…».

Συνεπώς και η Φυλή αναγνωρίζεται από την Ορθοδοξία, αλλά και ο πόλεμος ακόμα, και φυσικά το Έθνος. Όλα τα άλλα είναι ημιμάθεια και μαρξιστική προπαγάνδα.

Μας λένε όταν δηλώνουμε Χριστιανοί ότι ο Χριστός είπε «αγαπάτε αλλήλους». Ο Χριστός είπε πράγματι το «αγαπάτε αλλήλους» αλλά απευθυνόμενος στους μαθητές Του, τους πρόσταξε να αγαπούν ο ένας τον άλλον επειδή είχαν μεγάλο αγώνα μπροστά τους προκειμένου να διαδώσουν το μήνυμά Του και τη διδασκαλία Του. Το «αγαπάτε αλλήλους» δεν ήταν εντολή προς κάθε αλλόφυλο, προς κάθε αλλόθρησκο κι αιρετικό ή διαφόρων παραφύσει προτιμήσεων.

Έτσι λοιπόν κι εσείς πρέπει να αγαπάτε ο ένας τον άλλον σε αυτόν τον όμορφο αγώνα για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Την ίδια εντολή έδινε κι ο Κορνήλιος Κοντρεάνου στους Λεγεωνάριούς του. Σας μισεί ένα μέρος της κοινωνίας διότι δεν του μοιάζετε. Να αγαπάτε λοιπόν τους συντρόφους σας ακριβώς επειδή δεν μοιάζουν στην κοινωνία. Με πίστη στο Θεό κι αφοσίωση στους συντρόφους σας θα καταφέρετε πολλά! Ο αγώνας είναι πρωτίστως αγώνας του Πνεύματος ενάντια στην Ύλη! Πάντα να θυμάστε τα λόγια του Ίωνος Δραγούμη: «Μου αρέσει βέβαια η Νίκη αλλά πιο πολύ μου αρέσει ο Αγώνας». Ένας αγώνας Φωτός ενάντια στο Σκότος του Μαρξισμού, του Φιλελευθερισμού και της Μασονίας! Στόχος; Η Ανάσταση του Έθνους!

ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ!