Λέμε «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ»

Η ΕΡΤ, την οποία άνοιξε με το που ήρθε στην εξουσία ο Τσίπρας, όπως είχε τάξει, έχει μετατραπεί σε προπαγανδιστικό μέσο της Σοβιετικής Ένωσης. Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουμε την αμερόληπτη ενημέρωση των δελτίων της Ακριβοπούλου και άλλων δημοσιογραφίσκων, τους οποίους πληρώνει ο ελληνικός λαός, και παρακολουθούμε ταινίες και ντοκυμαντέρ για τους μπολσεβίκους και τη Σοβιετική Ένωση. Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε αυτήν την εβδομάδα στη Βουλή τις γερμανικές αποζημιώσεις προς συζήτηση, αποφάσισε να συνταιριάξει αυτό το γεγονός με το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ακολουθεί απομαγνητοφωνημένο το σποτ:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο η ΕΡΤ λέει ΟΧΙ. ΟΧΙ στον φασισμό. ΟΧΙ στις ιδέες του. ΟΧΙ στους επιγόνους του. ΟΧΙ στις παραφυάδες, τους φίλους και τους υμνητές του, όσους τον νοσταλγούν και όσους τον φλερτάρουν. Σάββατο και Κυριακή, 20 και 21 Απριλίου, όλες οι εκπομπές της ΕΡΤ είναι αφιερωμένες σε αυτό το ΟΧΙ.»

Αρχικά πιστέψαμε, καθώς έπεσε στην αντίληψή μας το τηλεοπτικό σποτ, ότι πρόκειται για ένα αντι-χιτλερικό ή αντι-αξονικό Σαββατοκύριακο της ΕΡΤ, μιας και το κεντρικό σύνθημα του σποτ είναι «ΟΧΙ στον φασισμό». Στο συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ είδαμε εικόνες με τον Χίτλερ, τον Μουσολίνι και τους Απριλιανούς. Καλά, το ότι εκεί, στην ΕΡΤ, ήταν αμόρφωτοι το γνωρίζαμε. Το ότι είναι μόνο αριστεροί, κι αυτό το γνωρίζαμε. Αλλά ότι θα μπέρδευαν τον Φασισμό, τον Άξονα και την 21η Απριλίου μαζί, αυτό ήταν κάτι που μπορούσαμε να υποψιαστούμε, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα το βλέπαμε έτσι. Όλο το πρόγραμμα της ΕΡΤ του Σαββατοκύριακου ως Φασισμό έχει την 21η Απριλίου. Φυσικά ο Φασισμός με την 21η Απριλίου δεν έχουν καμία σχέση καθώς ο πρώτος αποτελεί μία ιδεολογία σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο ενώ η 21η Απριλίου μια απλή στρατιωτική δικτατορία.

38264133_228453984664128_466711689211936768_n.jpg

Ο Oswald Mosley, o ιδρυτής και ηγέτης του κινήματος «Βρετανική Ένωση Φασιστών», το 1972 έδωσε μια συνέντευξη στην αμερικανική τηλεόραση με θέμα εκπομπής «Φασισμός, παρελθόν και μέλλον». Ερωτήθηκε λοιπόν αν η δικτατορία των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα ήταν φασιστική. Ο Sir Oswlad Mosley απάντησε: « Όχι. Ανήκουν βλέπετε στην κατηγορία του Φράνκο· είναι ένα στρατιωτικό, όχι φασιστικό κίνημα.» (Όλη συνέντευξη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Νέα Γενεά» και περιλαμβάνεται στο βιβλίο «Η κυβέρνηση του αύριο». Ένας φασίστας, σαφώς, γνωρίζει πολύ καλύτερα τι είναι φασισμός και τι όχι.

Αυτό που εμείς έχουμε να πούμε ότι είναι λέμε «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ». Στον μπολσεβικισμό που μίσησε και μισεί τα έθνη της Ευρώπης, την παράδοση, την οικογένεια και τη θρησκεία. Λέμε ΟΧΙ σε αυτούς που τον νοσταλγούν κι ονειρεύονται νέους μελιγαλάδες και κονσερβοκούτια, λέμε ΟΧΙ σε αυτούς που αποτελούν τους επιγόνους όσων βίασαν καλόγριες στα μοναστήρια της Ισπανίας, που σταύρωσαν τους ιερείς, που αφόδευσαν και ούρησαν στα άγια των αγίων πάνω στις αγίες τράπεζες των Εκκλησιών, τις οποίες ύστερα έκαψαν. Τα ίδια έκαναν στην Ορθόδοξη Ρουμανία και στην Ορθόδοξη Ρωσία όπου η Ορθοδοξία έχει να επιδείξει αμέτρητους νεομάρτυρες της πίστεως από τα κομμουνιστικά εγκλήματα. Όση προπαγάνδα και εάν κάνουν όλοι αυτοί, η ιστορία θα φωνάζει πάντα την αλήθεια και το αίμα των αθώων ευσεβών και πιστών των πατρίδων θα βοά ζητώντας δικαίωση. Οι φωνές των λαών θα ηχούν μέχρι τα έθνη να ελευθερωθούν!

Νέα Γενεά Σίτσα Καραϊσκάκη - Ανάμεσα σε δυο μυλόπετρες.png

Η φρίκη του μπολσεβικισμού και το μίσος των κομμουνιστών για τον Χριστό και τη γυναίκα αποτυπώνονται σε ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από το εξαιρετικό μυθιστόρημα της Σίτσας Καραϊσκάκη, «Ανάμεσα σε δυο μυλόπετρες», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Νέα Γενεά»:

« – Δεν έμαθες, πως και τη Παναγία και το Χριστό σου τους ρίξαμε από το θρονί τους; Όχι όμως κι από την ψυχή μας, του απάντησε το κορίτσι αγριοκυττάζοντάς τον. – Κατσίκα, είπε ο κόκκινος και γέλασε. Γδύσου.»

Τί ήθελαν οι Ρώσοι χριστιανοί ρε άθλιοι μπολσεβίκοι; Η απάντηση έρχεται ξανά από το μυθιστόρημα της Σίτσας:

«Δεν θέλουμε να αφήσουμε το χώμα μας! Θα μείνουμε εδώ, ως που να μας βοηθήσουν οι Δυνάμεις, ως που να ανασυσταθεί ο στρατός μας. Θέλουμε να ζήσουμε εδώ, όπως οι γεννιές μας αιώνες έζησαν και πέθαναν για να αναστηθούν σε μας».

Ποιο ήταν το σχέδιο των μπολσεβίκων ώστε να υλοποιηθεί η παρανοϊκή ιδεολογία τους; Ιδού τι γράφει η Ελληνίδα συγγραφέας:

«Ο φανατισμός μιλούσε μέσα από τα μάτια τους, ενώ τον εβεβαίωναν, πως δεν επιθυμούν τίποτε άλλο από την ευημερία του λαού. Πανωλεθρία στη γενιά των μπουρζουά, καταστροφή στον αστό, ήτανε το μότο τους.. Να ξερριζωθεί, να μην ξαναφυτρώσει στα ρώσσικα χώματα, νάρτει και να κυριαρχήσει μια νέα γενεά, η γενεά, που θα ζήσει μόνο με την ύλη χωρίς όνειρα, χωρίς πίστη, χωρίς ιδεαλισμό, σαν νάτανε δυνατό να ζήσει έτσι ο ρωσσικός λαός!»

Τι νοσταλγεί η ΕΡΤ εν τέλει και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ; Ξανά η Σίτσα Καραϊσκάκη καταγράφει την αλήθεια ωμά:

«Η κραυγή του αίματος των αδελφών σας, που σε ποτάμια χύνεται με τη διαταγή σας, φτάνει ως τον ουρανό. Ζούμε μια φριχτή εποχή της κυριαρχίας σας με την οποία ζητάτε να σκοτεινιάσετε μέσα στη ψυχή του λαού το ομοίωμα του Θεού και να χαράξετε του ζώου την εικόνα».

Λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

Αλέξανδρος Καρράς