Η Ομάδα «Εθνικόν Κράτος» απαντά στις ανοησίες και τα ψεύδη

Πολλές συζητήσεις ανοήτων και ημιμαθών φανατικών, που επιχειρούν να φέρουν τις ιδεολογίες και την ιστορία στα μέτρα του μικρόκοσμού τους, αμφισβητούν καθημερινά όσα αποδεικνύουν το «Εθνικόν Κράτος» και η «Νέα Γενεά». Είναι μια πραγματικότητα ότι από τον Σεπτέμβριο του 2016 η παρούσα ιστοσελίδα ενοχλεί διότι ξεβολεύει και αποδεικνύει πολλές λανθασμένες αντιλήψεις σχετικά την ιδεολογία και την ιστορία των εθνικισμών της Ευρώπης του Μεσοπολέμου. Η ιστοσελίδα και οι εκδόσεις μας έφεραν στο προσκήνιο τον ευρύτερο Φασισμό και υποστηρίζουν με σθένος την αλήθεια σχετικά με τον Χριστιανισμό και τις ελληνικές προσωπικότητες του Εθνικισμού που δέχονται ανηλεή συκοφαντικό πόλεμο εδώ και χρόνια από τους περιθωριακούς του χώρου. Δεχόμαστε καθημερινά επιθέσεις από νεοναζιστές και νεοπαγανιστές κι αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε ο πονοκέφαλός τους. Ένα κοινό μέτωπο έχει δημιουργηθεί εναντίον μας κι αυτό αποδεικνύει το πόσο φοβούνται το νέο ρεύμα. 

Πρόσφατα είδαμε πάλι ανοησίες να γράφονται στο διαδίκτυο σχετικά με τον Φασισμό και τον Εθνικοσοσιαλισμό. Είναι ένα θέμα το οποίο έχουμε αποδείξει πολλές φορές μέσα από άρθρα και εκδόσεις μας πως αυτές οι δύο θεωρίες είναι κοινές.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΟΖΕΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟ.png

Μεγάλο χτύπημα-απάντηση υπήρξε η έκδοσή μας με τίτλο «Ο Φασισμός και τα πρακτικά του αποτελέσματα» του Γιόζεφ Γκαίμπελς. Ο γερμανικός τίτλος είναι «Der Faschismus und seine praktischen Ergebnisse». Αυτή ήταν μία διάλεξη του Υπουργού Προπαγάνδας του Γ΄Ράιχ όπου εξυμνούσε τον Μουσολίνι και τον Ιταλικό Φασισμό. Προσφάτως κάποιος αμφισβήτησε την γνησιότητα του βιβλίου και χαρακτήρισε «ανόητη φράση» την ακόλουθη υποστηρίζοντας ότι ο Γκαίμπελς δεν την είπε ποτέ:

«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι η πολιτική κατεύθυνση, που εφαρμόζουμε σήμερα στην Ιταλία με το όνομα «Φασισμός» και στη Γερμανία με το όνομα «Εθνικοσοσιαλισμός», θα διεισδύσει σιγά-σιγά σε ολόκληρη την Ευρώπη, γιατί τίποτα δε μπορεί πια να την αναστείλει ή να την εμποδίσει και οπωσδήποτε από το ξέσπασμα αυτού του πολιτικού φαινομένου εξαρτάται το μέλλον της ηπείρου μας».

Παραθέτουμε την γερμανική πρωτότυπη φράση:

«Ich bin der festen Überzeugung, daß die politische Richtung, die wir heute in Italien mit dem Namen „Faschismus“ und die wir in Deutschland mit dem Namen „Nationalsozialismus“ zu belegen pflegen, nach und nach ganz Europa durchdringen wird, daß es ihr gegenüber keine Hemmung und kein Hindernis mehr geben kann und überhaupt vom Durchbruch dieses politischen Phänomens die Zukunft unseres Erdteils abhängig ist». 

Screenshot_22.png

Χρησιμοποιήσαμε πολλές φορές το απόσπασμα αυτό, και πολύ περισσότερες χρησιμοποιήσαμε αυτά που είπαν άλλοι ηγέτες φασίστες της εποχής, ότι δηλαδή ο φασισμός εφαρμόζεται σε κάθε έθνος και λαό ανάλογα με την εθνική ταυτότητα και ιστορία του. Ο Γκαίμπελς γράφει επίσης στο ίδιο βιβλίο την ίδια θέση υποστηρίζοντας ότι ο Φασισμός είναι η ιταλική στάση ζωής και ο Εθνικοσοσιαλισμός ή γερμανική στάση ζωής. Παραθέτω το απόσπασμα:

«Αυτό δεν σήμαινε, όπως μου το επιβεβαίωσε (ο Μουσολίνι), ότι ο Φασισμός είναι ένα μοναδικό, ιταλικό γεγονός, από το οποίο οι άλλες χώρες μένουν εντελώς ανέγγιχτες, αλλά αντιθέτως ότι ο Φασισμός είναι η τυπική ιταλική μορφή αυτής της νέας στάσης ζωής, όπως ο Εθνικοσοσιαλισμός η τυπική γερμανική, κι ότι σε άλλες χώρες – ας πούμε στην Αγγλία, στη Γαλλία, στη Ρωσία ή στην Αυστρία – αυτή η στάση θ’ αποκτήσει μια άλλη μορφή».

Ακολουθεί το γερμανικό πρωτότυπο:

«Das soll nicht heißen, wie er es mir bestätigt hat, daß der Faschismus ein einmaliges, italienisches Ereignis ist, von dem die anderen Länder völlig unberührt bleiben, sondern im Gegenteil, daß der Faschismus die typisch italienische Form dieser neuen Haltung ist, wie der Nationalsozialismus die typisch deutsche, und daß diese in anderen Ländern – sagen wir in England, Frankreich oder in Rußland oder Österreich – eine andere Form gewinnen wird».

Screenshot_23.png

5ef6493d-2e83-42f3-9f15-d19556310d4a

acacce0a-c8c8-4703-a25b-58dfd3eca40c

Το βιβλίο αυτό ήταν διάλεξη του Γκαίμπελς και έκδοση της «Schriften der Deutschen Hochschule für Politik», δηλαδή της «Γερμανικής Ανώτατης Σχολής Πολιτικής» η οποία εκπαίδευε τους πολιτικούς του Γ’ Ράιχ και τους επιστήμονες πάνω στις βάσεις της εθνικοσοσιαλιστικής κοσμοθεωρίας. Με λίγα λόγια όσα υποστηρίζουμε σχετικά με το ζήτημα αυτό τα διδάσκονταν οι πολιτικοί του καθεστώτος του Αδόλφου Χίτλερ και ήταν επισήμως αποδεκτά στο Γ’ Ράιχ.

Συγκεκριμένα γράφει ο πρόλογος της έκδοσης:

«Τα συγγράμματα θα μεταδώσουν στους επιστήμονες, στους πολιτικούς ηγέτες της νέας Γερμανίας, καθώς και σε κάθε πολιτικά ενδιαφερόμενο, τις επιστημονικές βάσεις της εθνικοσοσιαλιστικής κοσμοθεωρίας και την κατανόηση των μέτρων της κυβέρνησης του Αδόλφου Χίτλερ. Τα συγγράμματα της Γερμανικής Ανώτατης Σχολής Πολιτικής θα βοηθήσουν στον περαιτέρω διαποτισμό του γερμανικού λαού με τις εθνικοσοσιαλιστικές ιδέες, και στην διαπαιδαγώγηση του πνεύματος της λαϊκής κοινότητας».

Παραθέτω το πρωτότυπο:

«Die Schriften werden dem Wissenschaftler, dem politischen Führer im neuen Deutschland, sowie jedem politisch Interessierten die wissenschaftlichen Grundlagen der nationalsozialistischen Weltanschauung und das Verständnis für die Maßnahmen der Regierung Adolf Hitlers vermitteln. Der weiteren Durchdringung des deutschen Volkes mit nationalsozialistischem Gedankengut und der Erziehung im Geist der Volksgemeinschaft sollen die Schriften der Deutschen Hochschule für Politik dienen».

Screenshot_25.png

Επίσης αμφισβητήθηκε ότι ο Γκαίμπελς είπε τα ακόλουθα, δηλαδή ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι προς εξαγωγή, στην ομιλία που εξεδόθη ως «Ο Μπολσεβικισμός στη θεωρία και στην πράξη»: 

«Από το γερμανικόν αυτό παράδειγμα ας αντλήση διδάγματα ο κόσμος. Βεβαίως ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι εμπόρευμα δια την εξαγωγήν, αι δε μέθοδοί του δεν πρόκειται να υποδειχθώσι προς μίμησιν, πολύ δε ολιγώτερον να επιβληθώσιν εις άλλους λαούς. Παρά ταύτα όμως, δύναται να είναι διδακτικός και δι’ άλλα έθνη ως εκ της πείρας του εις το ζήτημα της καταπολεμήσεως του Μπολσεβικισμού, ο δε τρόπος ενεργείας του σχετικώς ημπορεί να παρακινήση και άλλους λαούς ν’ ακολουθήσουν την αυτήν οδόν και να σωθούν ούτως από βαρυτάτας κρίσεις. Είθε να ενεργήσουν κατ’ αυτόν τον τρόπον, προτού να είναι πλέον πολύ αργά. Διότι ο κίνδυνος επέρχεται ήδη πανταχού». (Μπολσεβικισμός, Θεωρία και πράξη)

Παρέθεσαν μάλιστα το pdf για να αποδείξουν ότι η φράση αυτή δεν υπάρχει κι ότι δεν ειπώθηκε ποτέ από τον Γκαίμπελς. Κι όμως υπάρχει. Κι όμως είχαμε παραθέσει και φωτογραφία από το pdf το συγκεκριμένο απόσπασμα για να μην μας αμφισβητήσουν οι διάφοροι ανόητοι.

Screenshot_26.png

Και όμως υπάρχει και καλό θα ήταν κάποιοι να μην εκτίθενται όταν γράφουν δημόσια και να διαβάζουν καλύτερα τα βιβλία που πέφτουν στα χέρια τους και που προτείνουν στους άλλους. Το απόσπασμα βρίσκεται στη σελίδα 37 του βιβλίου ή αλλιώς σελίδα 19 του pdf. Τσεκάρετε εδώ.

Screenshot_24.png

Καλύτερα κάποιοι να είναι πολύ προσεκτικοί μαζί μας για να μην ξεφτιλίζονται έτσι. Όσο συκοφαντείτε και βρίζετε, κάποιοι εργαζόμαστε. Ότι δε βολεύει τους νεοναζιστές το βγάζουν πλαστό, όπως κάποιοι απατεώνες και ρουφιάνοι την πολιτική διαθήκη του Αδόλφου Χίτλερ. Είναι κρίμα ορισμένοι να την πατάνε μαζί μας όπως εκείνη η συστημική ιστοσελίδα που αμφισβήτησε τη φράση-δήλωση του Κωστή Παλαμά «ο πατριωτισμός είναι έμφυτος κι εγώ είμαι εθνικιστής» κι έλαβε την απάντηση με όλες τις πηγές και τις αποδείξεις. Έχουμε τις γνώσεις, τις έρευνες και τις πηγές. Θα τα πούμε σύντομα όλα.

Ομάδα «Εθνικόν Κράτος»