Το δίλημμα των εκτρώσεων | Τα συχνότερα λογικά σφάλματα που το περιτριγυρίζουν | Agathi Christiana

Μετά το βίντεο για την υπογεννητικότητα η Αγαθή Χριστιάνα Σαλβάνου μας μιλά για ένα ακόμα πρόβλημα της σύγχρονης εποχής. Η Ελλάς είναι ένα γηρασμένο έθνος και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χάνονται νέες ζωές επειδή κάποιοι είναι ανεύθυνοι. Θα σταθώ στο σημείο που η εξαιρετική ομιλήτρια αναφέρει πως κάποιος της είπε να μην μιλήσει για το θέμα αυτό επειδή δεν είναι ειδική. Η αλήθεια δε χρειάζεται ειδικότητα. Και όπως είπε κάποια μεγάλη προσωπικότητα του Μεσοπολέμου, η νεολαία έχει πάντα δίκιο. Ας την αφήσουν λοιπόν τη νεολαία να μιλήσει, να αγωνιστεί, να εκφράσει τις αγωνίες της. Γιατί όπως είπε κι ο Ιωάννης Μεταξάς, η νεολαία είναι το μέλλον του Έθνους. Αν θέλετε να αναστηθεί το Έθνος αφήστε τη νεολαία ελεύθερη. Η νεολαία αφουγκράζεται καλύτερα απ’ όλους τα προβλήματα της εποχής και έχει πάντα την ορμή και τη θέληση να ανατρέψει τα δεδομένα. Η νεολαία είναι ζωή, οι υπόλοιποι είναι κούραση. Συγχαρητήρια και πάλι σε αυτή τη θαυμάσια κοπέλα για τον λόγο της και για τα θέματα που καταπιάνεται. Στηρίξτε το κανάλι της, διαδώστε τη φωνή της! Μη φθονείτε οτιδήποτε άξιο!

Αλέξανδρος Καρράς

 

 

Γνωρίζουμε όλοι πως λόγω του νόμου της Αλαμπάμα οι εκτρώσεις βρίσκονται σε κάθε συζήτηση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τα κυριότερα επιχειρήματα όσων τάσσονται υπέρ των εκτρώσεων όμως, δεν αντικατοπτρίζουν σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα! Στο βίντεο θα δείτε τί ακριβώς εννοώ και ποια είναι η δική μου τοποθέτηση επί του θέματος.
ΥΓ: Στο βίντεο αναφέρομαι στο φαινόμενο των εκτρώσεων γενικά αλλά και στην Ελλάδα, όχι στον πρόσφατο νόμο της Αλαμπάμα.

ΠΗΓΕΣ στις οποίες μπορείτε να βρείτε τα άρθρα ή τα στατιστικά στοιχεία στα οποία βασίστηκα είναι οι εξής :

1 . Life begins at conception (Η ζωή ξεκινά στη σύλληψη): http://matthewwarner.me/
2. Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα: https://www.babycenter.com/fetal-deve…
3. Λόγοι εκτρώσεων: α ) http://www.johnstonsarchive.net/polic… και β) http://www.xn--qxaei2ake0b.gr/i-ektro…
4. Το έμρυο νιώθει πόνο: https://www.abortionfacts.com/facts/13#1
5. Έρευνα περί αμλώσεων: https://www.impantokratoros.gr/amvlos…
6.Διπλωματική Εργασία Δικηγόρου-Θεολόγου, Στέργιου Σούλα με θέμα: Προγεννητικός έλεγχος – Προεμφυτευτική γενετική διάγνωση: Ορθόδοξη Θεολογική Προσέγγιση
(η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία δεν είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο καθώς μου στάλθηκε προσωπικά)

Αγαθή Χριστιάνα Σαλβάνου