Αλέξανδρος Καρράς: «Ακούστε ρουφιάνοι, εκβιαστές και πράκτορες»

Εδώ και τρία χρόνια περίπου, από τότε που αποφάσισα να δράσω επώνυμα και με πρόσωπο σε δημόσια θέα, οι επιθέσεις και οι πισώπλατες μαχαιριές που έχω δεχτεί είναι αμέτρητες. Ο συκοφαντικός πόλεμος εναντίον μου, που στόχο είχε να δολοφονήσει τον χαρακτήρα μου, είναι δύσκολο να περιγραφεί. Πολλοί με πλησίασαν σαν φίλοι και ομοϊδεάτες και πολύ γρήγορα στράφηκαν κατά εμού, του έργου μου και των ανθρώπων που με περιβάλλουν. Φυσικά και κατά των ιδεών μου.

Λυσσασμένες ύαινες δημιούργησαν αγέλη θέλοντας να ξεσκίσουν τις σάρκες μου, όπως κάνουν πάντα αυτά τα κτήνη όταν συναντούν έναν λέοντα, επειδή μόνες τους δε μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Η δειλία και η μοχθηρία τους εκδηλώθηκαν σε όλο τους το μεγαλείο κατά τον τελευταίο χρόνο. Όμως είμαι αποΦΑΣΙΣΜένος να ζήσω έστω και μια μέρα σαν λιοντάρι παρά 100 χρόνια σαν πρόβατο. Είμαι επίσης αποΦΑΣΙΣΜένος να πολεμήσω σαν λιοντάρι κι όχι σαν αλεπού.

Άνθρωποι που μισούνται μεταξύ τους και που ο ένας θάβει τον άλλο ενώθηκαν για να με δυσφημίσουν, να με διαβάλουν, να με εξαπατήσουν, να με ρουφιανέψουν. Είτε στις Αρχές είτε στο Indymedia.

Για τη δημοσίευση στο Indymedia φυσικά γνωρίζω ποιος έγραψε το κείμενο και καλά θα κάνει να μην ξαναγράψει τίποτα εναντίον μου, είτε στο Indymedia είτε όπου αλλού γράφει. Ξέρει αυτός ποιος είναι και θα λάβει το μήνυμα μέσα από το κείμενο αυτό. Διαφορετικά θα μάθουν όλοι ποιος είναι και το κακό γι’ αυτόν είναι ότι τον ψάχνουν πολλοί!

Πριν λίγους μήνες έλαβα ένα μήνυμα, όπου εκβιαζόμουν να σταματήσω τη δράση και τα σχέδιά μου για αγώνα εθνικιστικό, υπό την απειλή της δημοσίευσης προσωπικών στιγμών με τη σύντροφό μου, οι οποίες είχαν υποκλαπεί σε ένα σπίτι όπου είχαμε φιλοξενηθεί. Τότε συζήτησα με τη σύντροφό μου και τη ρώτησα αν θέλει να κάνω πίσω για να μη διαπομπευτεί κατά αυτόν τον τρόπο μια μέρα. Εκείνη μου απάντησε ρητά: «Όχι, δε θα κάνεις πίσω ό,τι κι αν συμβεί. Κανείς δε θέλει να δημοσιευτεί κάτι τέτοιο, αλλά για έναν τέτοιο λόγο δεν επιτρέπεται να κάνεις πίσω. Όχι εσύ!»

Η γυναίκα αυτή απέδειξε με τον τρόπο αυτό ότι είναι μια ηρωίδα, μια πραγματική εθνικίστρια, μια γυναίκα πιστή στον άνδρα της και στον αγώνα. Ο άνθρωπος αυτός που έχει κάνει την υποκλοπή είναι τέκτονας και περιφέρεται στον εθνικιστικό «χώρο» από προφίλ σε προφίλ κι εμφανίζεται σε διάφορες εκδηλώσεις των ομάδων του «χώρου».

Ρώτησα επίσης τους συντρόφους μου στον αγώνα και τους πιστούς στις Ιδέες που υπερασπίζομαι μαζί τους και μου απάντησαν:

«Τους πονάει ό,τι κάνεις και θέλουν να σε σταματήσουν, επειδή μιλάς ανοιχτά για ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ χωρίς ΞΕΝΙΚΑ στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι έχεις δίκιο, αλλιώς δε θα σε πολεμούσαν τόσο βρώμικα από τόσο νωρίς. Άρα βλέπουν πιο μακριά και σε φοβούνται. Μη σταματάς.»

Τέτοιοι είναι οι σύντροφοι στον αγώνα μου, που έμειναν στο πλευρό μου ως τώρα, ενώ πολλοί έφυγαν για να προδώσουν και να διαβάλουν. Ούτε ένας δεν είπε «σταμάτα».

Έχουν συμβεί πολλά ακόμα, τα οποία δε θέλω να καταγράψω τώρα, γιατί τότε θα έπρεπε να δημοσιεύσω βιβλίο. Όμως, σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε κατά της ακεραιότητάς μου ή της ζωής μου, τότε το βιβλίο, που ουσιαστικά αποτελεί και τη ΔΙΑΘΗΚΗ μου, θα δημοσιευτεί μαζί με τα ονόματα και όλες τις καταστάσεις που συνέβησαν όσον καιρό δεν μιλούσα ανοιχτά. Είναι όλα καταγεγραμμένα από το 2014 ως σήμερα και κάθε μέρα συμπληρώνεται όλο και περισσότερο.

Το αρχείο στέλνεται επίσης καθημερινά σε συντρόφους στο εξωτερικό, για να φυλαχθεί σε περίπτωση που κινδυνεύσουν οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μου. Η ταυτότητα και η δράση του καθενός μέσα στον εθνικιστικό χώρο έχουν καταγραφεί και, αν συμβεί οτιδήποτε που θα έχει να κάνει με την ακεραιότητα και την τιμή μου, τότε θα ανοίξει ο φάκελος για όλους. Συνομιλίες τηλεφωνικές και μηνύματα έχουν κρατηθεί, ώστε να δημοσιευτούν και να αποκαλύψουν τη δράση των ρουφιάνων που τόσο καιρό βάλλουν με μανία εναντίον μου θέλοντας να σταματήσουν την δράση μου.

Επίσης έχω κάνει τη διαθήκη μου κι έχω ήδη παραχωρήσει σε κάποιους ανθρώπους τα πνευματικά δικαιώματα των άρθρων μου, των βιβλίων μου – που ακόμα δεν έχουν δημοσιευτεί – αλλά και του εκδοτικού οίκου «Νέα Γενεά» και της ιστοσελίδας «Εθνικόν Κράτος». Ακόμα κι αν εγώ δε βρίσκομαι στη ζωή μια μέρα, ο αγώνας θα συνεχιστεί. Η προσωπική μου βιβλιοθήκη θα δοθεί στους ανθρώπους αυτούς για να συνεχίσουν τις έρευνες που κάνω εδώ και χρόνια.

Όσο για το τελεσίγραφο-απειλή που δημοσιεύτηκε μετά την ομιλία μου για τον Ίωνα Δραγούμη στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύει ότι με φοβούνται για τις ιδέες μου, το εκδοτικό μου έργο και τον λόγο μου. Τους αφήνω να φαντασιώνονται ότι είναι Κολοκοτρώνηδες. Σε πολύ λίγο καιρό θα έχουν διαλυθεί από μόνοι τους ό,τι κι αν κάνουν. Ούτε ικανότητες έχουν ούτε και μπορούν να συνυπάρξουν με τις λυκοφιλίες που δημιουργούν. Γιατί ο σκοπός τους είναι να δυναμώσουν και έπειτα να φάνε ο ένας τον άλλον για να μείνουν μόνοι τους στο τέλος και να εξουσιάσουν τον «χώρο». Αυτό θα δημιουργήσει νέες έριδες και μίση στο «χώρο», θα φέρει νέες διασπάσεις και συγκρούσεις. Ο χρόνος θα με δικαιώσει.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!

ΠΙΣΤΙΣ – ΑΓΩΝ – ΝΙΚΗ

Υ.Γ. 1: ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΣΙΛΛΕΡ!

Υ.Γ. 2: ΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΙΚΑ:

ALORS, C’ EST LA GUERRE!

«Τὸν Ἀσυμβίβαστο ζητῶ καὶ τὸ Σκληρό, γυρεύω τὸν Τρελλό, τὸ Σιδερένιο, τὸν Ἀλύγιστο· αὐτοῦ τὰ μάτια καὶ τὰ λόγια καὶ τὴν κίνηση καὶ τὴ σιωπὴ ἀκολουθῶ· σ᾿ αὐτοῦ τὸ ρυθμὸ τὴ ζωή μου τονίζω.» (Ίων Δραγούμης)

5 Αυγούστου 2019,

Αλέξανδρος Καρράς