Αλέξανδρος Καρράς: Τα νύχια του αετού

Είχε φανεί από πολύ νωρίς ότι ο πόλεμος εναντίον μου θα ήταν ανελέητος. Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν ακόμα ανώνυμα έγραφα για τις Ιδέες μου και υπέρ της Ορθοδοξίας, που εξαπέλυαν επιθέσεις διάφοροι. Ένας εξ αυτών, ο Ιφικράτης Αμυράς, με το άρθρο του κατά του «Εθνικού Κράτους» «Ελληνόφωνοι χριστιανοί φασίστες υπερασπίζονται τον ιουδαϊσμό σε όλες του τις εκφάνσεις». Αρχισυντάκτης ιστοσελίδας τότε χωρίς εκδοτικό οίκο. Στη συνέχεια, στα τέλη Οκτωβρίου του 2017, ιδρύθηκε η «Νέα Γενεά» η οποία έφερε μεγάλη αναστάτωση στο χώρο του εθνικιστικού βιβλίου εκδίδοντας τίτλους που κανείς πλέον δεν περίμενε ότι θα μεταφράζονταν στα ελληνικά ποτέ. Είναι αλήθεια όμως ότι παρότι εξέδιδα τα πάντα δε σήμαινε αυτό ότι ασπαζόμουν και τα πάντα. Δεν ασπάζομαι πχ τις ιδέες του Πέτρου Βλαστού ή τις επιλογές του Ευάγγελου Κυριάκη το 1940. Πιστός στις ιδέες του Δραγούμη και του Ιωάννη Μεταξά δε σταμάτησα, και δε θα σταματήσω, να αγωνίζομαι για έναν Ελληνικό Εθνικισμό πολεμώντας τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που εξαπολύουν οι γερμανόπληκτοι, αυτά τα καρκινώματα του Εθνικισμού, κατά των βασικών πυλώνων των Ιδεών μας. 

Ήδη από τον Μάιο του 2017 ξέσπασαν νέες αντιδράσεις όταν δήλωσα σε συνέντευξη στον «Μαύρο Κρίνο» τα εξής: «Επιβάλλεται να καταστρέψουμε αυτό το κράτος και να στερεώσουμε το δικό μας φασιστικό κράτος το οποίο θα επαναφέρει την περηφάνια του λαού μας και που θα του εξασφαλίσει το δικαίωμα στην ζωή, το αναφαίρετο δικαίωμα της προστασίας του πολιτισμού του και του αίματός του και φυσικά της θρησκείας του που δεν είναι άλλη από τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.» Επίσης η «Νέα Γενεά» δεν είχε ιδρυθεί ακόμα. Μεταξύ άλλων στην ίδια συνέντευξη απάντησα για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο χώρος μας από τους γερμανόπληκτους που συκοφαντούν μορφές του Ελληνικού Εθνικισμού.

Κάποιοι έχουν αντιληφθεί ότι αν αποφασίσω να πράξω κάτι θα το φέρω εις πέρας και προσπαθούν να με σταματήσουν με συκοφαντίες. Μπορούν μόνο να με καθυστερήσουν αλλά όχι να με σταματήσουν. Η συνέπεια των λόγων μου, ήδη πριν ακόμα να γίνω γνωστός, φαίνεται στα βίντεο που παραθέτω εδώ. 

Το ψέμα πάντα θα πεθαίνει στα νύχια ενός αετού που παρατηρεί καιρό με την κοφτερή ματιά του. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τους αετούς που τολμούν να πετούν ψηλά κρατώντας στα νύχια τους τον όφι, αυτό το ταπεινό ζώο που φέρει την κατάρα του Θεού και συμβολίζει τον Διάβολο και τις ιδιότητές του.

Αλέξανδρος Καρράς

ΜΕΤΑΞΑΣ ΧΙΤΛΕΡ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.jpg

Τον Οκτώβριο του 2017, ενώ ακόμα δεν είχε ανοίξει η «Νέα Γενεά», μίλησα για τον Ίωνα Δραγούμη στο σύλλογο ΛΑΚΙΠΑ του λοχαγού Ανδρέα Πετρόπουλου. Παρέθεσα όσα είχε πει ο Δραγούμης για Εθνικό Σοσιαλισμό πριν από τον Καγκελάριο που γεννήθηκε στο Μπραουνάου. 

Τον Νοέμβριο του 2017 φιλοξενήθηκα στο Ιδεάπολις για την παρουσίαση του εκδοτικού οίκου «Νέα Γενεά». Σε συζήτηση για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο δήλωσα ότι δεν θα ήθελα να είχε νικήσει ο Χίτλερ γιατί θα δημιουργούσε αυτοκρατορία κι αυτό δε συνέφερε την Ελλάδα.

Τον Οκτώβριο του 2017, ενώ ακόμα δεν είχε ανοίξει η «Νέα Γενεά», μίλησα για τον Ίωνα Δραγούμη στο σύλλογο ΛΑΚΙΠΑ του λοχαγού Ανδρέα Πετρόπουλου. Πιστός στις ιδέες και στις αρχές μου έθεσα το μεγάλο ερώτημα: «Τι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο κατά των μορφών του ελληνικού εθνικισμού;»

ΜΕΤΑΞΑΣ 4

ΜΕΤΑΞΑΣ 7

ΜΕΤΑΞΑΣ 1940 2

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ1

ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ 1

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ