Το αφήγημα του Νεοναζισμού, ο Ελληνορθόδοξος Εθνικισμός και ο «Διχασμός»

Οι εντάσεις έχουν οξυνθεί πλέον μέσα σε αυτό που αποκαλούμε «εθνικιστικός χώρος». Συγκρούσεις για το θρησκευτικό και το ιδεολογικό ζήτημα γίνονται καθημερινά. Μάλιστα, αυτοί που τις δημιουργούν και προκαλούν τις αντιδράσεις παριστάνουν ταυτόχρονα τους ενωτικούς και τους θιγμένους κατηγορώντας τους άλλους για όσα κάνουν οι ίδιοι. Πάντα εκμεταλλευόμενοι φυσικά την αδιαφορία κάποιων αλλά και την άγνοια για όσα συμβαίνουν στους κόλπους του Εθνικισμού εδώ και κάποια χρόνια. Ισχυρίζονται λοιπόν ότι ξαφνικά κάποιοι ξεκίνησαν να πολεμούν κάποιες συγκεκριμένες νοοτροπίες και ορισμένα αφηγήματα, απρόκλητα, με θύμα την «ενότητα» του λεγόμενου «χώρου». Ποια ενότητα όμως; Πότε υπήρξε ενότητα και μάλιστα διάθεση ως προς την ύπαρξη αυτής; Και εξηγούμαι: Πώς τολμούν να μιλούν για ενότητα αυτοί που από το 2014 τουλάχιστον ξεκίνησαν έναν ανηλεή πόλεμο προς κάθε μορφή και ιδέα του Ελληνικού Εθνικισμού; Είναι αληθές, και δεν πρέπει να το κρύβουμε αυτό, ότι όλο αυτό ξεκίνησε από πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία έβαλαν στόχο τους να την καταστρέψουν, επειδή έκανε στροφή ιδεολογική βάζοντας μπροστά τον Δραγούμη και τον Μεταξά. Για να χτυπήσουν λοιπόν την Χρυσή Αυγή άρχισαν με λύσσα να πολεμούν τον Ελληνικό Εθνικισμό ξεπατικώνοντας μάλιστα την προπαγάνδα της Αριστεράς κατά της 4ης Αυγούστου ή του Ίωνος Δραγούμη. Είδαμε ένα πλήθος άρθρων από ιστολόγια που διαχειρίζονται ημιπαράφρονες νεοναζιστές, να γράφουν όχι μόνο για τον «Φύρερ» τους, αλλά να προκαλούν συνεχώς με ύβρεις τους Έλληνες Εθνικιστές που δεν προσκυνούν το Γ’ Ράιχ. Κι όλα αυτά ξεκίνησαν το 2014 όπως είπαμε, σε μια εποχή που ακόμα κι εγώ βρισκόμουν σε λάθος πλευρά, όπως και πολλοί ακόμα που αναθεώρησαν. Συνεπώς γνωρίζουμε από μέσα το πως και το γιατί. Είναι μια αλήθεια, και καλά θα κάνουμε να μην την κρύβουμε, ότι όταν κάποιος εισέλθει σε αυτό τον λεγόμενο «χώρο» βρίσκει ενα πλήθος πληροφοριών ενός αφηγήματος που αν κάποιος εμβαθύνει στην ιστορία θα βάλει τα γέλια. Το αφήγημα έχει ως εξής:

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας καλός Χίτλερ που πολεμούσε να σώσει την Ευρώπη και εμείς οι Έλληνες υπήρξαμε προδότες της Ευρώπης και της Φυλής γιατί δεν συμμαχήσαμε με τον Άξονα, ενώ ο Αδόλφος μας αγαπούσε και οι Γερμανοί ήταν φίλοι μας που σκόπευαν να δημιουργήσουν τη Μεγάλη Ελλάδα διαλύοντας την Τουρκία για να μας προστατεύσουν. Ο κακός της όλης υπόθεσης είναι ένας Αγγλόδουλος Ιωάννης Μεταξάς που έκανε ότι του έλεγε ένας βασιλιάς και είπε το «ΟΧΙ» στον Άξονα που πολεμούσε για να σώσει την Ευρώπη από τους Εβραίους, τον Μπολσεβικισμό, τον Φιλελευθερισμό, τον Καπιταλισμό και τα κατώτερα ανθρώπινα είδη. Από την άλλη όμως ο σύμμαχος του αλάνθαστου – εδώ γελάμε – Αδόλφου Χίτλερ, ήταν ένας πράκτορας των Άγγλων που επιτέθηκε στην Ελλάδα για να χαλάσει τα σχέδια του Σωτήρα μας Φύρερ αλλά παρόλα αυτά ο Μεταξάς είναι προδότης κι Αγγλόδουλος που είπε «ΟΧΙ» σε έναν πράκτορα των Άγγλων που ήταν σύμμαχος του αλάνθαστου – γελάμε ξανά – «Φύρερ» των νεοναζιστών. Εκεί κοντά μπλέκεται κι ο Χριστιανισμός, ο οποίος είναι εβραϊκός και βλάπτει την Άρια Φυλή, και πρέπει να αντικατασταθεί από τη λατρεία του Αίματος και της Γης. Μπόλικος αποκρυφισμός και μια δόση παράνοιας από κάποιες περίεργες προσωπικότητες που εμφανίστηκαν με την πτώση του Βερολίνου, μπόλιασαν το αφήγημα αυτό με τη θεοποίηση του Αυστριακού δεκανέα που θα επιστρέψει σα νέος Αβατάρ για να σώσει τον κόσμο από τη Κάλι Γιούγκα, ως Κάλκι πάνω σε ένα λευκό άλογο θα κάνει τη δευτέρα παρουσία του και θα επιβάλλει την τάξη στον κόσμο για να βασιλεύσουν η Άρια Φυλή και όλοι οι ναζιστές πιστοί του Χίτλερ. Μάλιστα, σύμφωνα με τον αποκρυφιστή Μιγκέλ Σερράνο από τη Χιλή, ο Αδόλφος Χίτλερ έχασε τον πόλεμο για να σωθεί ο μύθος. Δηλαδή για να σωθεί κάποιος μύθος ταλαιπωρείται τόσο πολύ η ανθρωπότητα σήμερα, κι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από επιλογή του ίδιου του Σωτήρα Φύρερ! Επίσης, ο Φύρερ τους μετά τη νίκη του θα επέβαλλε ξανά τη λατρεία των αρχαίων θεών! (Η αλήθεια είναι πως δεν νοιαζόταν για τις θρησκείες) Το όλο αφήγημα των παρανοϊκών αυτών ανθρώπων συμπληρώνει το μίσος προς οτιδήποτε ελληνικό αλλά και προς τον ίδιο τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα γιατί έκαναν το λάθος να πολεμήσουν τον Άξονα που μας επιτέθηκε για να μας….ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ! Τα σύμβολα των Ελλήνων αντικαταστάθηκαν από τους Ρούνους των Γερμανών και ακόμα και οι θεοί του Ολύμπου από τους θεούς των Γερμανών και οι Έλληνες ήρωες από τους Βίκινγκς! Η Γερμανία θεωρείται η κοιτίδα του πολιτισμού αφού, σύμφωνα με τις θεωρίες των ναζί, όλοι οι πολιτισμοί της Ευρώπης δημιουργήθηκαν από Γερμανούς που εξαπλώθηκαν στα εδάφη της Ευρώπης μετά την κάθοδο των Αρίων από την Υπέρτατη Θούλη! Στις 18 Ιανουαρίου του 1942 έλεγε ο Αδόλφος Χίτλερ:

«…Αν προσέξουμε τους Έλληνες, που ήσαν κι αυτοί Γερμανοί, θα διαπιστώσουμε ένα κάλλος που βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από κείνο που είμαστε εμείς σε θέση να παρουσιάσουμε σήμερα. Αυτό ισχύει τόσο ως προς τη μεγαλοσύνη του κόσμου των ιδεών τους – μόνο στην τεχνολογία έχουν μείνει πίσω – όσο και για την εξωτερική εικόνα της εμφάνισής τους.»

Ακόμα κι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν Γερμανοί που κατέβηκαν στα εδάφη που η ιστορία αναγνωρίζει ως Ελλάδα και δημιούργησαν πολιτισμό γιατί εδώ βρήκαν καλύτερο κλίμα εν αντιθέσει με τα βόρεια εδάφη που ζούσαν οι άλλοι Γερμανοί.

Σχετική εικόνα

Σήμερα λοιπόν που οι Έλληνες εθνικιστές έπαψαν να δέχονται σιωπηλά τις επιθέσεις από τους ημιπαράφρονες που πιστεύουν όλα τα παραπάνω, και χρήζουν ψυχιατρικής υποστήριξης και εγκλεισμό σε κάποια ψυχιατρική κλινική, θεωρούνται οι διχαστικοί του χώρου και οι εχθροί της ενότητας! Σήμερα που οι Έλληνες εθνικιστές βάζουν μπροστά στον Εθνικισμό, χωρίς φόβο αλλά με Πάθος, την Ορθοδοξία, μας λένε οι αντιχριστιανοί Βοτανιστές Αβαταριστές ότι διχάζουν τον εθνικιστικό χώρο για θρησκευτικά δευτερεύοντα ζητήματα. Κι όμως, εδώ και χρόνια έκαναν συνεχείς επιθέσεις στα social media όποτε ένας εθνικιστής αναρτούσε κάποια εικόνα ή έγραφε κάτι υπέρ της Ορθόδοξης πίστης.

Δεν υπάρχει ένωση με τις ιδέες αυτές που προσβάλουν και αλλοιώνουν τον Ελληνικό Πολιτισμό και γεννούν το μίσος προς την ίδια την ύπαρξη των Ελλήνων. Όσοι έχουν Ελλάδα μέσα τους το αντιλαμβάνονται και ξεπερνούν την παιδική ασθένεια του Εθνικισμού, που δεν είναι άλλη από τον νεοναζισμό. Δεν είμαστε ένας χώρος κι οι νεοναζί δεν αποτελούν το σώμα του Εθνικιστικού χώρου αλλά τον ιό που έχει προσβάλει τον οργανισμό των Ελλήνων Εθνικιστών. Το εμβόλιο είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικισμός κι όσο κι αν αντιδρά ο ιός, στο τέλος θα εξαφανιστεί για να επικρατήσει η υγεία ανάμεσά μας. Ο νεοναζισμός είναι ίδιος με τον Κομμουνισμό κι αναπτύσσει το ίδιο μίσος κατά του Ελληνικού Εθνικισμού και της Ορθοδοξίας. Και αυτό πλέον το έχουν αντιληφθεί πολλοί. Ο Εθνικισμός αλλάζει! Ο Ελληνορθόδοξος Εθνικισμός γεννήθηκε με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στη Βόρειο Ήπειρο. Εκείνο το πρωινό της 28ης Οκτωβρίου οι νεοναζί λυσσούσαν κατά του Ιωάννη Μεταξά ενώ ο Κατσίφας ύψωνε τις σημαίες για να τιμήσει το «ΟΧΙ» και τους πεσόντες στρατιώτες στα εδάφη της Ηπείρου αντιμετωπίζοντας την τρομοκρατία των Αλβανών. Έγραφε μάλιστα στο προφίλ του στο Facebook, στις 22 Οκτωβρίου, τα λόγια της ανακοίνωσης του πολέμου από τον Ιωάννη Μεταξά. Ο Κατσίφας τιμούσε τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το «ΟΧΙ» στον Άξονα που προσεταιρίστηκε τους Αλβανούς και τους έταζε την Τσαμουριά (Νότια Ήπειρος) και τους είχε συμμάχους εναντίον των Ελλήνων. Αυτός ήταν ο Άξονας και αυτοί ήταν που σκότωσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα!

Κι όμως οι νεοναζί που καθυβρίζουν καθημερινά τους Ελληνορθόδοξους Εθνικιστές ως ακροδεξιούς και εβραιοχριστιανούς τόλμησαν να αποκαλέσουν ήρωα έναν «ακροδεξιό» και «εβραιοχριστιανό»! Ο άνθρωπος αυτός ήταν πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός και κρατούσε τα όσια και τα ιερά μέσα στα κατεχόμενα εδάφη απέναντι σε ανθρώπους που πολεμούν το Ελληνικό Έθνος και την Ορθοδοξία των Βορειοηπειρωτών Ελλήνων. Αυτός ο άνθρωπος μας έδειξε το δρόμο του Ελληνορθόδοξου Εθνικισμού! Και δεν έχει δικαίωμα κανένας υβριστής του Μεταξά, του Δραγούμη και της Ορθοδοξίας να τον επικαλείται. Ας κρατήσουν τον Ρούντολφ Ες, τον μάρτυρα της ειρήνης. Αν και αμφισβητείται αν είναι μάρτυρας τελικά γιατί σύμφωνα με τον Μιγκέλ Σερράνο ο Ρούντολφ Ες δεν πήγε ποτέ στην Σκωτία αλλά στάλθηκε ο κλώνος του.

 

Ζήτω Η Ορθοδοξία!

Ζήτω ο Ελληνικός Εθνικισμός!

Τιμή στον Κωνσταντίνο Κατσίφα!

Αλέξανδρος Καρράς

Screenshot_1

Screenshot_34

κατσιφας βη ρητ

κατσιφας εχε πιστη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ