Αλέξανδρος Καρράς: Το σκοτεινό παρασκήνιο του Νεοναζισμού κατά του Ελληνικού Εθνικισμού

Για να καταλαβαίνει ο κόσμος για ποιες καταστάσεις μιλάμε θα πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή. Έχουν δημιουργηθεί εύλογα ερωτήματα σε πλήθος Εθνικιστών σχετικά με τις συκοφαντικές κοπτοραπτικές των νεοναζιστών κατά των μορφών του Ελληνικού Εθνικισμού. Κι όταν κάποιος δε γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις δεν δύναται και να αντιληφθεί τη σοβαρότητα, πολύ περισσότερο τη σκοπιμότητα, κάποιων ενεργειών ορισμένων σκοτεινών υπάρξεων που φώλιασαν στους κόλπους του Ελληνικού Εθνικισμού. Είναι ομοϊδεάτες μας; Είναι σύντροφοι στον αγώνα μας; Είναι φίλοι μας; Τους ενδιαφέρει το καλό του Έθνους ή η δικαίωση του Φύρερ τους;

Έχω την τύχη και την ευλογία να γνωρίζω σε άριστο βαθμό το παρασκήνιο όλης αυτής της υπόθεσης. Και γνωρίζω διότι υπήρξα νεοναζιστής μέχρι και το 2016. Στο παρόν άρθρο θα αναφέρω ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα που ξετυλίγουν την νοοτροπία όσων διατείνονται πως είναι «συναγωνιστές» μας, ενώ ταυτοχρόνως βάλλουν κατά των Εθνικιστικών μορφών αλλά και όσων ζωντανών μάχονται σήμερα για την διάδοση της Ιδέας μας. Έχω δει με τα μάτια μου και έχω ακούσει με τα αυτιά μου τους νεοναζιστές να εκφράζουν το μίσος τους προς οτιδήποτε ελληνικό αλλά και προς κάθε Έλληνα εθνικιστή του σήμερα. Έχω δει πολλάκις να δηλώνουν «στα αρχίδια μας η Ελλάδα, πατρίδα μας είναι η Θούλη των Αρίων» ή «Να πάνε να γαμηθούνε η Ελλάδα, οι Έλληνες και το Έθνος, η Φυλή πάνω απ’ όλα». Είναι απορίας άξιο βέβαια πως γίνεται να μιλούν για Άρια Φυλή άτομα που είναι λίγο πιο μελαψοί ακόμα κι από τον Μωχάμετ που τριγυρίζει στην Ομόνοια.

Έχω δει επίσης όλη την προεργασία κειμένων κι ερευνών κατά του Ιωάννη Μεταξά και του Ίωνος Δραγούμη με θριαμβολογίες στους χώρους τους. Έχω παρακολουθήσει τις συνωμοτικές συζητήσεις επιπέδου καφενείου, όπου συμφωνούσαν να γράψουν βιβλία κατά των εθνικιστικών πυλώνων του Ελληνικού Εθνικισμού. Τους άκουσα να λένε και να δίνουν γραμμές προς ανυποψίαστους νεαρούς πως «δε γράφουμε για να δημιουργήσουμε Εθνικοσοσιαλιστές αλλά για να τσακίσουμε την ακροδεξιά, απευθυνόμαστε μόνο στους ενεργούς του εθνικιστικού χώρου». Έχω ο ίδιος ακούσει και λάβει εντολές στο παρελθόν του τύπου «αν τώρα οι ακροδεξιοί ξεκινήσουν αντί για Δραγούμη, που εμείς χτυπάμε, να προωθούν Καποδίστρια εμείς δεν θα χτυπήσουμε Καποδίστρια αλλά θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τον Δραγούμη».

Έχω επίσης ακούσει να ισχυρίζονται για τον Μάντακα πως ήταν κάποιος περαστικός που έφαγε μια σφαίρα στο κεφάλι ή ότι ο Παύλος Μελάς ήταν ένας άκαπνος που τον έκαναν ήρωα οι ακροδεξιοί!!! Αφήγημα το οποίο υποστηρίζει το ΚΚΕ! Αν μάλιστα τους μιλήσει κανείς για δημιουργία Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος θα αρχίσουν να μιλούν κατά του κοινοβουλευτισμού και να ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει Φύρερ και θα πρέπει να περιμένουμε να επιστρέψει ο Βόταν! Δηλαδή με γελοία επιχειρήματα αποτρέπουν τη νεολαία από τον αγώνα! Φανταστείτε λοιπόν κάτι ανάλογο να το έλεγαν οι Χριστιανοί Εθνικιστές, δηλαδή μην αγωνίζεστε και περιμένετε να επιστρέψει ο Χριστός στη γη για να λυθούν όλα!!!

Φαίνεται τελικά πως ο εθνικιστικός χώρος αφυπνίστηκε μετά τον επίμονο αγώνα, τον δικό μου και πολλών ακόμα, και ήδη χτες ακούστηκαν πολλά σημαντικά από την εκπομπή του Τάσου Συμιγδαλά. Το διακύβευμα λοιπόν είναι πως οι Ελληνορθόδοξοι Εθνικιστές και οι Νεοναζιστές, που χτυπούν λυσσαλέα τα Ιδανικά και τις βάσεις του Ελληνικού Εθνικισμού, δεν ανήκουν στον δικό μας χώρο, διότι οι δεύτεροι δεν είναι Εθνικιστές αλλά αποτελούν ξένο σώμα όπως κι οι κομμουνιστές που προπαγανδίζουν ακριβώς τις ίδιες κατηγορίες κατά του Ελληνικού Εθνικισμού. Εδώ και χρόνια ένα ολόκληρο κίνημα, ένας ολόκληρος χώρος άφηνε αυτά τα παράσιτα να τον καταστρέφουν από μέσα με ιδεολογικές συγκρούσεις, ανύπαρκτες στην ουσία και αχρείαστες, αλλά και με ρουφιανιές και στοχοποιήσεις, πότε στην Ασφάλεια και πότε στο Indymedia. Κάπου εδώ οφείλω να μνημονεύσω τα λόγια του λοχαγού Ανδρέα Πετρόπουλου πριν από μερικά χρόνια: «Θα ταλαιπωρηθούμε πολύ από όλους αυτούς στα χρόνια που έρχονται αλλά στο τέλος θα απομονωθούν από τον λαό και θα πάνε στο ίδιο επίπεδο με τους κομμουνιστάς. Ό,τι σας λέω αυτό θα γίνει». Ο Εθνικισμός αλλάζει! Το μέλλον μας ανήκει και είναι Ελληνικό! Οι νεαροί εθνικιστές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί από εδώ και στο εξής και να κρατούν τις αποστάσεις τους.

Ζήτω η Ορθοδοξία!
Ζήτω το Έθνος!

Αλέξανδρος Καρράς

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται ένα απόσπασμα από ομιλία μου στο σύλλογο ΛΑΚΙΠΑ, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2017, κατά των νεοναζιστικών ψεμάτων για τον Ίωνα Δραγούμη.