Το Youtube φίμωσε για τρίτη φορά το «Εθνικόν Κράτος»

 

Το Youtube φίμωσε για τρίτη φορά το «Εθνικόν Κράτος». Στο παρελθόν είχαμε χάσει δύο κανάλια με την επωνυμία της ιστοσελίδας μας και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση. Αυτή είναι η τρίτη φορά που το Youtube κάνοντας μαζικές εκκαθαρίσεις καναλιών με Ορθόδοξο και Εθνικιστικό περιεχόμενο, κατέβασε φυσικά και το δικό μας κανάλι. Το κανάλι που διατηρούσαμε τον τελευταίο καιρό είχε μεταξύ άλλων οκτώ εκπομπές ιστορικού και ιδεολογικού περιεχομένου χωρίς να παραβιάζει κανέναν κανόνα της πλατφόρμας. Για να αποφύγουμε μάλιστα την κατάργησή του είχαμε αλλάξει επωνυμία και το είχαμε ονομάσει «Νέον Πνεύμα». Τις τελευταίες μέρες όμως έπεσαν πολλά κανάλια τα οποία είχαν μια αναγνωρισιμότητα και υψηλή απήχηση στους χρήστες του Youtube.

Δεν πτοούμαστε όμως! Είχαμε πει σε παλιότερο άρθρο ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε και σε μας. Σας ενημερώνουμε ότι θα επιστρέψουμε πιο δραστήριοι, πιο επίμονοι, αλλά και πιο ελεύθεροι στο λόγο μας, από άλλη πλατφόρμα πολύ σύντομα!

Screenshot_13.png

Όπως διακρίνεται το κανάλι μας είχε μόνο μία προειδοποίηση πριν λίγες ημέρες κι αυτή για την ομιλία του Αλέξανδρου Καρρά κατά της Δεξιάς στη συγκέντρωση που οργάνωσε ο Ιερός Λόχος 2012 στις 3 Νοεμβρίου. Δεχτήκαμε μόνο μία απλή προειδοποίηση χωρίς καμία άλλη από τις τρεις που δίνει περιθώριο η πλατφόρμα.

Screenshot_10

Αυτή είναι η ειδοποίηση που λάβαμε χτες στο e-mail μας από το «δημοκρατικό» καθεστώς του Youtube χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση ούτε κάποιο κατέβασμα άλλου video μας.