Αλέξανδρος Καρράς: ΥΠΑΡΧΩ και ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ όσο κι αν προσπαθούν να με φιμώσουν!

 

Μετά τη φίμωση στο You Tube, με το κλείσιμο του καναλιού μας για τρίτη φορά, ήρθε κι η απροειδοποίητη απενεργοποίηση του λογαριασμού μου στο Facebook.

Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι η παρουσία μου στα social media ενοχλεί όχι μόνο τον εχθρό αλλά και τον συρφετό των ρουφιάνων που βρίσκονται ανάμεσά μας.

Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται στην πράξη ότι επιθυμούν την πλήρη εξαφάνισή μου και φίμωση του λόγου μου και του έργου μου.

Έχει παρατηρηθεί πως κάθε φορά που οι φίλοι μου στο Facebook ξεπερνούν τους 500 ο λογαριασμός μου πέφτει. Κάθε φορά που οι αλληλεπιδράσεις στις αναρτήσεις μου ανεβαίνουν, ο λογαριασμός μου μπλοκάρεται ή απενεργοποιείται.

Για ακόμα μία φορά δηλώνω πως αυτές οι ενέργειες αποτελούν παράσημα στον αγώνα μου και δυναμώνουν τη θέλησή μου για τη συνέχεια με επιμονή, πείσμα και Πίστη.

Ο Εθνικισμός θα αλλάξει, ο Εθνικισμός θα νικήσει!

Θα αλλάξει όχι μόνο επειδή πρέπει αλλά και επειδή το θέλουμε!

Αλέξανδρος Καρράς
7-1-2020

IMG_20191224_175202.jpg

79382429_581202602676794_7036643876806852608_o

Ακολουθούν ορισμένες εικόνες που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Αξίζει να επισημάνω ότι οι δυο τελευταίες εκπομπές στις οποίες εμφανίστηκα, και ειδικά η δεύτερη με τον Μιχάλη Δέλτα, ξεσήκωσαν τους ρουφιάνους του συρφετού που βρίσκεται στον εθνικιστικό χώρο και χτύπησαν με δεκάδες αναφορές το «Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων» κατεβάζοντας πάνω από 100 αναρτήσεις των μελών της ομάδας.

Screenshot_22.png

Πριν λίγη ώρα μάλιστα κατέβασαν και την εκπομπή του προέδρου του Ιερού Λόχου στο «Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων» ενώ πριν μερικές μέρες προβοκάτορες σχολίαζαν με την επωνυμία του συλλόγου θέλοντας έτσι να δημιουργήσουν προβλήματα στην πιο δραστήρια οργάνωση του εθνικιστικού χώρου. Διαβάστε σχετικά εδώ

ΚΑΡΡΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ.png
Ο αγώνας συνεχίζεται υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ενάντια σε ρουφιάνους, συκοφάντες, προβοκάτορες και γερμανόπληκτους προδότες του Ελληνικού Εθνικισμού!

Screenshot_15

 

Screenshot_19

Screenshot_21

Τον Ιούλιο του 2019 μάλιστα μου έκλεισαν με ψευδείς αναφορές για πλαστοπροσωπία δύο λογαριασμούς στο Facebook:

Screenshot_23.png

Ιδού και οι δεκάδες αναφορές που κατέβασαν δημοσιεύσεις μελών του ΠΕΓ:

Screenshot_1

Screenshot_2

Screenshot_3